Header img

Loppuneet tarkastetaan jälleen

14/07/2020
Mainoslinkit merkitty *-merkillä

Edellisen kerran loppuneet tuotteet tarkastettiin helmikuun loppupuolella ja nyt voidaankin kurkata, mitä roskakoriin on kertynyt tuon jälkeen. Tällä kertaa teen kirjalliset miniarviot jokaisesta tuotteesta, sillä en ole ehtinyt videota kuvaamaan ja editoimaan viime aikojen kiirepäivinä. Olen tehnyt tällä hetkellä periaatteessa kahta työtä, kun vakityön lisäksi olen tehnyt verkkomarkkinointia lookfantasticille ja sen lisäksi toisellekin firmalle. Oon kyllä ollut todella iloinen näistä mahdollisuuksista, vaikka aikaa ne onkin vieneet. Elokuussa alkaa onneksi kuukauden loma, johon nyt koronan takia ei ole tullut ihmeemmin suunnitelmia tehtyä.

Sitten päästään niihin loppuneisiin. Mulla on monesti tosiaan useampi tuote käytössä, joten yksittäiset tuotteet loppuu hieman hitaammin, kuin jos käyttäisin vain yhtä. Tässä on kuitenkin nyt neljän kuukauden saldo loppuun asti käytettyjä tuotteita. Ilmaiseksi saadut tuotteet merkitty ¤-merkillä.

Loppuun käytetyt hiustuotteet

Neljän kuukauden aikana loppuneet kosmetiikat.

¤Redken Color Extend Magnetics shampoo ja hoitoaine

Marraskuussa Cocopandalta tilaamani Redkenin shampoo ja hoitoaine tuli käytettyä loppuun varmaan n. viidessä kuukaudessa. Mulla on samaan aikaan ollut käytössä muitakin shampoita ja hoitoaineita, joten eivät ole olleet jatkuvassa käytössä. Perushyvät (hahah, meinasin kirjoittaan pershyvät) shampoo ja hoitoaine, jotka toimi hyvin minun värjätyissä hiuksissa, jossa tosin on nykyään vain raitaa, eikä kokonaista väriä. Tilasin nyt tilalle muita tuotteita taas, mutta voisin hyvinkin käyttää uudestaan. Hoitoaine tosin saisi minun hiuksiin olla aavistuksen hoitavampi, varmaan juuri vaalennusraitojen vuoksi.

*500ml Shampoon ja hoitoaineen voi ostaa Cocopandalta.

Batiste Original kuivashampoo

Vaikka kuivashampoon käyttö on huomattavasti vähentynyt viime aikoina, niin muutamia jämiä on tullut aina silloin tällöin käytettyä, joten sain lopetettua jopa kaksi purkkia kuivashampoota. Batiste on kyllä ykkönen kuivashampoissa, joten sitä on ilo käyttää silloin kun sitä tarvitsee. Originalin tuoksu on yksi mun lemppareista, sillä se ei ole liian parfyymimainen. Kuivashampoota tulee nykyään käytettyä lähinnä, jos tarvitsee töiden jälkeen jonnekin suunnata ja päivän mittaan on hiukset päässeet hieman raskaiksi. Huippu tuote joka tapauksessa ja varmasti ostan lisää, kunhan saan kulutettua loput kuivashampoo varastosta pois.

Batisten kuivashampoota saa esimerkiksi *KICKSistä ja *Cocopandalta.

¤Nioxin Instant Fullness kuivashampoo

Sain Nioxinin kuivashampoon todella kauan sitten ja olen sitä aina pikkuhiljaa käyttänyt. Ihmeen riittoisa pullo se on kyllä ollut ja Batisteen verrattuna hiuksissa paljon kevyempi. Vie rasvaisuuden todella hyvin pois, tekemättä hiuksista karheita. Tykkäsinkin tästä nimenomaan sellaisena freesaustuotteena, sillä tuoksukin on tässä todella raikas. Niinkään kampauksen alle pitoa antamaan tämä kuivashampoo ei toimi, mutta muutoin oli kyllä hyvä rasvaisuuden poistaja. Melko hinnakas kuivashampoo, joten pelkästään hinnan takia luulen, että jää ostamatta.

Nioxinin kuivashampoota voi ostaa *Cocopandalta.

Loppuun käytetyt ihon puhdistustuotteet

Loppuun asti käytety ihonpuhdistus kosmetiikat

Farmacy Beauty Green Clean puhdistusbalmi

Maaliskuussa lookfantasticille tehdyssä tilauksessa ostin itselleni Farmacyn Green Clean puhdistusainetta, jota käytinkin sitten päivittäin siitä asti. Se siis kesti päivittäisessä käytössä n. kolme kuukautta. Ihanan tuoksuinen puhdistusbalmi on yksi ehdottomia suosikkejani. Olen kirjoittanut tästä aikaisemmin blogiini puhdistusbalmeja vertailevassa postauksessa. Ostaisin ehdottomasti lisää, joten katsotaan miten käy kunhan saan käytettyä muut puhdistustuotteet ensin pois.

Farmacyn Green Clean puhdistusbalmia saa ostettua *lookfantasticilta (näyttäisi nyt olevan alessa vain 28,95€!)

¤Elivo Kasvovesi

Nyt on toinenkin pullo tätä käytetty loppuun ja edelleenkin tykkään. Tällä hetkellä mulla on käytässä Huxleyn puhdistusvesi, mutta kunhan se loppuu niin korkkaan varastoon ostetun pullollisen tätä. Perushyvä kasvovesi, joka on iholle hellävarainen mutta tehokas. Kiva tuoksu ja plussaa kotimaisuudesta. Ostaisin lisää ja olenkin siis jo ostanut.

Elivon kasvovettä saa *Apteekkituotteet.fi verkkokaupasta.

¤Lacto Line misellivesi

Sain pari pulloa Lacto Linen misellivettä toukokuussa 2019 ja käytän sitä lähinnä meikkien puhdistukseen kädestä ja pikaisiin meikkikorjauksiin. Pullo kesti siis noin vuoden käytössä, mutta käyttö oli tosiaan melko vähäistä. Toinenkin pullo on nyt jo n. puolessa välissä, joten ihan kokonaista vuotta se ei kuitenkaan ole minulla kestänyt. Tosi hyvä, hellävarainen misellivesi jota ostan varmasti lisää, kunhan seuraava pullo loppuu. Misellivedestä olen aikaisemmin kirjoittanut blogissani täällä. Misellivesi pääsi myös vuoden 2019 parhaiden ihonhoitotuotteiden postaukseen.

Lacto Linen misellivettä saa mm. tavarataloista ja tokmannilta ja verkossa Lh-Beautyn verkkokaupasta.

¤Benecos puhdistuspyyhkeet

Benecosin puhdistuspyyhkeet sain joskus viime syksynä testiin ja olenkin niitä ahkerasti käyttänyt. Swatchien putsaus sujuu näiden kanssa näppärästi ja niissä on kiva raikas tuoksu. Vahvempaa meikkiä näillä ei saa puhdistettua, mutta kasvoilta en ole meikkejä enää puhdistanutkaan tällaisilla pyyhkeillä vuosikausiin. Pikaputsauksiin ja freesauksiin tosi kätevät ja ovat myös luonnonkosmetiikkaa.

*Benecosin puhdistuspyyhkeitä voi ostaa House Of Organicin verkkokaupasta.

Loppuun käytetyt ihonhoitotuotteet

Loppuun käytettyjä ihonhoitotuotteita arvosteluineen

Huxley Secret Of Sahara Toner hoitovesi

Kyllä se niin on että n. 2kk kestää minulla Huxleyn kosteuttava hoitovesi. Niinpä neljässä kuukaudessa on tyhjentynyt kaksi pulloa. Läträän tuotetta aika huoletta, joten siksi sitä myös kuluu melko paljon. Tää vaan on niin hyvä! Ihanan tuoksuinen, superkosteuttava kasvovesi, jota käytän taputelle iholle hoitoveden tapaan, sillä en halua hukata pisaraakaan vanulappuun. Käytössä vuoden ympäri ja tämä tulee varmasti olemaan ostolakkoa rikkova tuote, koska en vaan osaa enää ajatella ihonhoitorutiiniani ilmani tätä. Tämän hetkinen pullo alkaa pian olla puolessa välissä, joten ostos voi tulla melko piankin kyseeseen. Ehdottomasti siis ostan lisää. Olen kirjoittanut tästä Huxleyn ihanasta hoitonesteestä aikaisemmin blogissani ensimmäistä kertaa vuoden 2019 alussa ja se pääsi myös vuoden 2019 parhaiden ihonhoitotuotteiden listalle.

Huxleyn Secret Of Sahara Toneria saa esimerkiksi *nobebeautylta ja *eleveniltä.

Mizon Hyaluronic Acid 100 hyaluronihapposeerumi

Paljon blogissakin nähty Mizonin hyaluronihapposeerumi on vakiosuosikkini ollut jo pitkään. Hajusteeton, tehokosteuttava ja hyvin imeytyvä seerumi on täydellisyyttä purkissa. Näitäkin on loppunut kaksi pulloa neljässä kuukaudessa eikä ihmekään, sillä seerumia on tullut aika reilulla kädellä kasvoille lisättyä. Olen varma että ostan vielä lisääkin, mutta koska olen nyt pyrkinyt vähentämään ostamista, olen käyttänyt toisen merkin seerumia. Kerron siitä lisää sitten seuraavassa postauksessa jossa käydään läpi viime aikojen ostokset ja ostamatta jättämiset. Joka tapauksessa paras kokeilemani hyaluronihapposeerumi jota voin suositella ihan jokaisen ihonhoitorutiiniin! Mizonin seerumista olen kirjoittanut blogiin mm. kuivan ihon ihonhoitorutiini -postauksessa.

Mizonin hyaluronihapposeerumia saa esimerkiksi *Bearelilta ja *Oletkaunis.fi verkkokaupasta hintaan 29,90€

¤Coxir Black Snail Collagen kasvovoide

Viime syksynä saatu Coxirin kasvovoide oli käytössä syksyllä, mutta talvella sen käyttö väheni, koska se oli hieman liian kevyttä. Käytinkin voiteen sitten kevätpuolella loppuun, kun iholle riitti vähemmän paksu voide. Hyvän tuoksuinen ja hauskasti venyvä voide kosteuttaa tehokkaasti ihoa ja imeytyy nopeasti levityksen jälkeen. Kuitenkin sen verran ravitsevasta voiteesta on kyse, että tykkäsin käyttää tätä enemmän yötä vasten kuin meikin alla. Teki ihosta ihanan pehmeän tuntuisen, mikä oli myös mieleeni. Tykkäsin kyllä kovasti ja voisin hyvinkin käyttää uudemmankin kerran, mutta seuraavaksi voiteeksi joudun nyt hankkimaan jonkin hieman tuhdimman.

Coxirin Black Snail Collagen kasvovoide löytyy *Bearelilta.

¤Phytomer Prebioforce seerumi

Sain tämän viime syksynä testiin ja käytin sitä aluksi todella ahkerasti. Iho tykkäsi, mutta kun seerumi alkoi huveta niin aloin säästellä sitä ja käyttää harvemmin. Jossain kohtaa seerumi jo unohtui kun testailin eri tuotteita, kunnes sitten käytin sen loppuun alkuvuodesta. Todella ihana rauhoittava ja tasapainottava seerumi herkälle iholle. Todella miellyttävä tuoksu, josta tykkäsin tosi paljon ja muutenkin iholle hyvää tekevä seerumi. Voisin ehdottomasti ostaa lisääkin, mutta seerumeita on nyt testausjonossa aika paljonkin vielä. Tiedän kyllä palaavani tähän myöhemmin, mikäli iho kaipaa tasapainotusta. Aikaisemmin seerumista olen kirjoittanut ihan oman postauksensa ja seerumi pääsi myös vuoden 2019 parhaiden ihonhoitotuotteiden listalle.

Phytomerin Prebioforce seerumia saa esimerkiksi Spahop.fi verkkokaupasta.

¤Polaar Eclat Boreal kosteusvoide

Polaarin voiteen sain testattavaksi viime vuoden loppupuolella ja voide olikin mulla talvivoiteena käytössä. Ihana tuhti voide, joka kuitenkin imeytyi hyvin, oli talvella mun iholle juuri täydellinen. Sopi loistavasti meikin alle, joten oli mulla pääasiassa päivävoide käytössä. Tää on hyvin vahvoilla ostoslistalla, sitten kun siirryn talven ihonhoitorutiiniin. Kirjoitinkin voiteesta aikaisemmin vuoden 2019 parhaita ihonhoitotuotteita läpi käyvässä postauksessa.

Polaarin Eclat Boreal voidetta saa esimerkiksi *lookfantasticilta.

Elemis Pro-collagen Marine Cream

Tämä voide taisi tulla Boxycharmissa ja päätin testata sitä, sillä voide on todella hehkutettu. Voide onkin kivan täyteläistä, mutta todella hyvin imeytyvää. Tuoksu on melko parfyymimainen, mutta miellyttävä, joten en kokenut sitä ongelmaksi. Itseasiassa tykästyin tuoksuun sitä mukaan kun käytin voidetta. Käytin voidetta pääasiassa talviaikaan yövoiteena, sillä se tosiaan oli täyteläistä. Voiteen hinta onkin sitten melko hulppea,sillä 50ml purkki maksaa n. 110€. Muuten siis voisin hyvinkin ostaa lisää, mutta tuo hinta tulee kyllä esteeksi. Vaikka monesti aika huoletta käytänkin ihonhoitoon rahaa, niin tässä mennään jo minunkin rajan yli.

Elemis Pro-Collagen Marine voidetta voi hankkia *lookfantasticilta.

Loppuun käytetyt meikkituotteet

loppuun käytety meikkituotteet.

Meikkituotteita tässä nyt on ihmeen vähän, tosin tästä nyt puuttuukin Sensain liner, johon pitäisi ostaa täyttöpullo. Pari muuta tuotetta on pikkuista vaille loppumassa, mutta ne jäävät sitten seuraavaan postaukseen, sillä muutama käyttökerta niissä vielä on.

Lumene Invisible Illumination Instant Glow Beauty Serum – Universal Light

Sain tummemman version tästä joskus lookfantasticilta testiin ja tämän Light -sävyn ostin sitten itse. Käytin tätä ohentamaan Estee Lauderin Double Wear meikkivoidetta talviaikaan, sillä silloin iho on niin kuiva, etten pysty käyttämään Double Wear meikkivoidetta yksistään. Ylipäätään olen tykännyt sekoittaa tätä paksumpiin meikkivoiteisiin, jolloin niihin saa ihanaa hehkua ja hieman kevyemmän lopputuloksen. Ihanan tuoksuinen kevyt seerumi, jossa on vähän hehkua ja sävyä toimii siis hyvin joko meikin alla tai meikkivoiteeseen sekoitettuna. Tulen varmasti ostamaan lisääkin. Sävy Medium on vielä käytössä, mutta loppuu pian sekin.

Lumenen Instant Glow Beauty Serumia voi ostaa *Kickseistä.

Make Up Store Loose Powder – Milk

Pidetäänkö pieni hiljainen hetki? Tässä makaa nimittäin viimeinen Make Up Storen Loose Powder suosikkipuuterini, sillä tuote on lopetettu eikä sitä enää saa. Vuodesta 2012 asti olen käyttänyt kyseistä puuteria ja sitten MUS päätti lopettaa sen valmistuksen. No ehkä vähän olen katkera, mutta onneksi olen nyt löytänyt toisen puuterin käyttöön. Ostaisin siis lisää, jos tätä saisi.

Too Faced Better Than Sex

Edelleenkin se parhain ripsiväri mitä olen käyttänyt. Niin monet kerrat tämä on blogissa pyörinyt ja ihan ensimmäinen postaus tästä ripsiväristä on kirjoitettu blogiin jo vuonna 2015! Viisi vuotta olen siis tätä ripsiväri käyttänyt. Aina välillä muita testaillut, mutta silti joka kerta tähän takaisin palannut. Paras ripsiväri edelleen.

Too Faced Better Than Sex ripsiväriä voi ostaa *Cultbeautysta.

Loppuun käytetyt hygieniatuotteet

loppuun käytety hygieanituotteet

Rituals The Ritual of Dao käsisaippua

Saippuaa on tänä keväänä kulunut, niinpä tässäkin ryhmässä on jo kolme tyhjentynyttä saippuapulloa. Ritualsin saippuoissa on ihanat tuoksut ja olen ostanut niitä lookfantasticilta aina ilostuttamaan käsien pesua. The ritual of dao tuoksu on ihanan pehmeä ja miellyttävä ja ostaisin oikein mielelläni tätä lisääkin. Jämäkkä pullo toimii hyvin ja on myös kaunis lavuaarin reunalla.

Ritualsin tuotteita voi ostaa esimerkiksi *Kicksistä tai *lookfantasticilta.

Urtekram Nordic Berreis käsisaippua

Ihanan marjaiselle tuoksuvan käsisaippuan nappasin kerran ostosreissulta Prismasta, kun käsisaippuan osto tuli ajankohtaiseksi. Hyvä perussaippua, tosin se tuntui hupenevan jotenkin todella nopeasti. Pumpusta kai tulee reilusti saippuaa, sillä noin isokaan purkki ei kovin kauaa käytössä kestänyt. Voisin ostaa lisääkin, sitten kun varastot on käytetty.

Urtekramia saa ostettua päivittäistavarakaupoista tai *Hyvinvoinnin tavaratalosta.

Yotuel Pharma B5 hammastahna

Sen jälkeen kun jouduin herkistymisen vuoksi luopumaan Sensodynen hammastahnoista, olen käyttänyt Yotuelia. Tykkään käyttää valkaisevaa hammastahnaa, sillä se ylläpitää hampaiden vaaleaa sävyä paremmin kuin normaali hammastahna. Yotuelin hammastahnat on sopineet hyvin käyttöön ja vaikka alkuun pelkäsin että eivät oikein vaahtoa, niin kyllä näistä pientä vaahtoa kuitenkin tulee. Ei voita Sensodynen tahnoja, mutta näillä nyt mennään. Olenkin jo ostanut tilalle toisen Yotuelin tahnan.

Yotuelin tahnoja voi ostaa apteekeista ja Sokokselta.

¤Jordan Fresh Breath tahna, matkakoko

Varmastikin Bette Boxissa tullut tahnanäyte, joka on kulkenut mukana reissuissa. Kunnes lopulta tuli käytettyä loppuun saakka. Hyvä perustahna, joka raikastaa suun kivasti. En oikein osaa sen kummempaa arviota antaa. En varmaan kuitenkin ostaisi itse, sillä käytän ennemmin Yotuelia.

Jordanin hammastahnoja saa ostettua päivittäistavarakaupoista.

¤Lavera Lime Care nestesaippua

Juuri kerroin blogissa näistä Laveran uutuussaippuoista. Tosiaan yksi purkki on meillä jo käytetty loppuun ja se oli tämä Lime Care. Tykkäsin tuoksusta ja hyvin toimivasta pumpusta. Kädet ei kuivuneet kovassakaan pesutahdissa ja muutenkin oikein kiva luonnonkosmetiikan käsisaippua. Saippuasta voit lukea lisää Laveran uutuus saippuat -postauksesta. Voisin ehdottomasti ostaa lisää.

Laveran saippuoita saa esimerkiksi *Hyvinvoinnin tavaratalosta.

Vanhaksi menneet tuotteet

vanhentuneet tuotteet

Ensin mietin että lisäänkö tähän edes nämä pari vanhentunutta tuotetta, mutta menköön nyt. *Beauty Gardenin ravitseva kehäkukka vartaloöljy oli talvi-ihon pelastus useampi vuosi sitten. Sitten öljy unohtui laatikon perälle ja vanhentui ja oli siellä vähän liiankin kauan. Ihanan tuoksuinen vartaloöljy imeytyi kivasti ja kirjoittelin siitä blogiini aikaisemmin jo vuonna 2017, että vähän vanhaa kosmetiikkaa laatikon pohjalta voikin löytyä. Toisena on tuo Oriflamen klassikko Tender Care mehiläisvahavoide, jota voi käyttää kynsinauhoilla tai huulilla. Ostin tämän jo pidempi aika sitten ja ehdin käyttääkin, kunnes tämäkin unohtui ja meni vanhaksi.

Yleensä tosiaan pyrin toimittamaan eteenpäin kaikki käyttämättä jäävät kosmetiikat, mutta aina silloin tällöin sitten joku unohtuu ja pääsee vanhenemaan.

Sellainen kasa tällä kertaa. Tarkoitus on pian tehdä myös katsaus ostoksiin (ja ostamatta jättämisiin), joten sellaista on blogissa luvassa lähiaikoina!

Onko sulla kokemuksia näistä tuotteista?

 • Mimosa

  Ritualsia löytyy ihan Kicksin myymälöistäkin, myös Joensuusta! Toki syrjäytti Essien kynsilakat pois myymälän valikoimasta, mutta aina pitää jostain luopua 😀

  Tällä kertaa ei tainnut olla yhtään tuttua tuotetta, paitsi TF -ripsari, joka tuli Boxycharmista, mutta itse en sitä edes korkannut.

  • Maria Glow

   Piti ihan tarkistaa missä väitin, ettei Ritualsia saa Kickseistä. Olikin näköjään jäänyt tekstiin, ettei sitä saisi Suomesta, kun olin sen tosiaan kirjoittanut ennen kuin bongasin kicksin valikoimasta. 😀 Poistin sen nyt tekstistä, niin ei jää hämäämään muita. 🙂 En ole aikoihin käynyt Joensuun Kicksissä. Niin vähän tulee enää keskustassa pyörittyä 😀

 • Annamari

  Ajatella, että Yotuel oli ainut tuttu näistä mulle. Tota Huxleytä on pitäny kauan testata ja Mizonin seerumikin kiinnostaa. Ostin Cittarista Polaarin jonkun voiteen ja seerumin 5 e kpl viime kuussa. En oo vielä niitä korkannu käyttöön. Yllätyin hieman mikä normihinta on niillä😂

  • Maria Glow

   Vau! Vitosen polaar kuulostaa aikamoiselta löydöltä! 😊 Huxley ja Mizon on kyllä todella huippuja!

 • Charming Nails

  Elemiksen voide odottaa kokeilua, kiva saada kalenterista tuollaisia joitten hinta pyörryttäisi muuten 🙂 kiva lukea näistä loppuneista ja osto sekä anti-ostot kiinnostaa myös ;D mä haluan kyllä kesälomalla jonnekin Joensuun tai Kuopion kauppoloihin kun en kerrassaan muista milloin olen viimeksi isossa kaupungissa käynyt :DD Kuopiossa muistaakseni maaliskuussa ja toukokuussa kerran jns sairaalassa mutta ei lähdetty mihinkään muualle koronan takia. Täällä vaan mökkihöperöityy ja muuttuu enemmän maalaiseksi 😉

  • Maria Glow

   Oi! Millon sulla on loma? Voidaan tehdä treffit jompaan kumpaan kaupunkiin! 😁😁

   • Charming Nails

    Elokuussa puoltoista viikkoa. Olis kyllä kiva nähdä kun tästä ei kuitenkaan pitkä matka sinne, jos ei lomalla niin tässä kesän aaikana vielä 🙂 V:llä alkaa metsästys kohta niin sittenhän mulla ei ole kuin aikaa :DD

    • Maria Glow

     Minäkin oon elokuussa lomalla 🙂 Ehkäpä satutaan samoihin aikoihin, täytyy alkaa suunnitella!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*