Header img

Huxley – Hypen arvoinen?

22/01/2019
Mainoslinkit merkitty *-merkillä

Joko olet kuullut hypetetystä Huxley -tuotesarjasta? Ainakin kaikki Virve Vee -blogia tai hänen instagramiaan seuraavat tietävät mistä on kyse. Huxley on siis korealainen kosmetiikkasarja, joka lukeutuu ylellisen kosmetiikan puolelle.

Itsekin haksahdin ostamaan pari Huxleyn tuotetta Black Fridayna, koska ne kuulostivat juuri siltä, mitä minun iho tarvitsee. Ja minun ihohan tarvitsee tällä hetkellä hirvittävästi kosteutusta. Olisin halunnut ostaa enemmänkin Huxleyn tuotteita testiin, mutta muissa tuotteissa oli akrylaatteja (joille olen allerginen), joten ostoskoriin päätyi Huxley Secret Of Sahara Toner: Extract It -kasvovesi* sekä Secret Of Sahara Healing Mask: Keep Calm -naamio*.

Huxley kasvovesi ja kasvonaamio sopii kuivalle iholle.

Monissa kosteuttavissa tuotteissa on yleensä akrylaatteja, sillä ne muodostavat ihon pinnalle kalvon, joka estää kosteutta haihtumasta, mutta onneksi näissä kosteuttavissa tuotteissa sitä ei ollut ja pääsin testaamaan, onko Huxleyn tuotteet todellakin hypensä arvoisia.

Vastaus on melko selkeä: Kyllä on.

Huxleyn tuotteissa on tietynlainen tuoksu, joka on ehkä yksi parhaita tuoksuja, joita olen kosmetiikassa tavannut. Tuoksu on todella miellyttävän raikas ja pehmeä, eikä ollenkaan voimakas. Jotenkin sellainen luxusmainen tuoksu, mutta sopivan mieto. Oikeasti tuoksun ymmärtää vasta sitten, kun sitä itse pääsee nuuhkaisemaan. Ainakin minä tykkään todella paljon.

Kasvovesi on pakattu kauniiseen pakkaukseen
Huxleyn kauniit ja yksinkertaiset pakkaukset

*Huxley Secret Of Sahara Toner: Extract it kasvovesi

Ensimmäinen kasvovesi, jota en halua levittää kasvoilleni vanulapulla ja siihen on kaksi syytä. Ensinnäkin, tykkään tästä niin paljon, etten halua ”tuhlata” sitä vanulappuun, vaan haluan kaiken kasvoilleni. Toiseksi, se imeytyy niin hyvin, että sitä on suorastaa ilo taputella suoraan iholle. Minulle tämä on ehkä enemmänkin hoitovesi, josta haluan jokaisen pisaran suoraan ihooni. Kaadan siis kasvovettä hieman kämmenelle ja taputtelen ihoon.

Korealainen kosteuttava kasvovesi sopii kuivalle iholle.

Ja iho ihan oikeasti tuntuu erilaiselta kasvoveden jälkeen, jotenkin täyteläisemmältä ja todella kosteutetulta. Mikään muu tuote, ei ole koskaan aikaisemmin tehnyt minun ihoon niin suurta vaikutusta, kuin tämä kasvovesi. Osaltaan monet tuotteet eivät varmaan siksi edes tee minun iholleni ihmeitä, sillä hoidan sitä muutenkin hyvin. Mutta jopa tällainen kosmetiikan suurkuluttaja huomaa eron Huxleyn jälkeen. Kasvovesi onkin ollut aamuin ja illoin käytössä nyt siitä asti kun sen hankin ja vielä on suunnilleen puolet jäljellä. Yllättävän riittoisaa, varsinkin kun sitä ei tuhlaa vanulappuihin. Lisää aion ehdottomasti hankkia, sillä en oikein pysty kuvittelemaan ihonhoitorutiiniani ilman Huxleyn kasvovettä. Huxleyn Secret Of Sahara toneria voi ostaa esimerkiksi *eleveniltä, *noben verkkokaupasta tai *Bearelilta.

Korealainen Kosteuttava naamio ja kasvovesi.

*Huxley Secret Of Sahara Healing Mask: Keep Calm naamio

Naamion hankin oikeastaan siksi, että minua harmitti niin kovin, etten oikein muita Huxleyn tuotteita päässyt kokeilemaan. Naamio tuli upeassa pahvipakkauksessa, jossa ei ulkopuolella lukenut yhtään mitään. Sisäpuolella oli sitten tämä tuubi, jossa oli hauskan vihreää geelimäistä voidetta. Myös tässä on ihana Huxleyn tuoksu. Voide levitetään puhtaille kasvoille, annetaan vaikuttaa 5-10 minuuttia ja huuhdotaan pois. Siirsinkin oman tuubini suihkuhuoneeseen, josta käytän sitä 2-3 kertaa viikossa.

Huxley naamio, kasvonaamio, kosteuttava naamio, kuivalle iholle

Naamio on mahtava tehokosteutus iholle, varsinkin näin talviaikaan kun pakkaset kiristelee ihosta viimeisetkin kosteuspisarat. Naamio on jännän geelimäistä, eli siitä ei jää kasvoille sellaista selkeää, paksua naamiofiilistä, vaan se tuntuu enemmänkin paksulta kosteusvoiteelta, joka sitten huuhdotaan pois. Käytön jälkeen kyllä tietää käyttäneensä Huxleyn kosteuttavaa naamiota*, sillä iho tuntuu niin kimmoisalta ja pehmeältä! Naamiota voi ostaa *eleveniltä, *noben verkkokaupasta tai *Bearelilta.

Huxley secret of sahara, naamio, korealainen kosmetiikka, korealainen kasvonaamio

Jos kaikki muutkin Huxleyn tuotteet on samaa sarjaa näiden kanssa (niin kuin uskon kyllä olevan), niin tämän sarjan kanssa ei kuivaihoinen voi mennä mitenkään vikaan. Voin siis lämpimästi suositella näitä molempia tuotteita kaikille, joita ihon kuivuus piinaa. Jostain syystä nämä Huxleyn kosteuttavat ainesosat oikeasti pääsevät imeytymään ihoon ja eron kyllä huomaa.

Oletko sinä jo testannut Huxleyn tuotteita? Löytyykö suosikkia?

Seuraa blogiani Bloglovinissa, Blogit.fi:ssä, Facebookissa tai Instagramissa! ♥

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*