Header img

Nettikarkkikauppa – Maxikarkki

05/01/2019

Maxikarkki on lopettanut toimintansa, joten listasin blogiin muita nettikarkkikauppoja. Listauksen pääset katsomaan klikkaamalla tästä.

Kaikki postauksen karkit saatu.

Oletko koskaan kuullut, että karkitkin voi nykyään tilata netistä suoraan kotiin? Maxikarkki.fi* on karkkitaivas netissä ja sain 50 euroa käytettäväksi heidän verkkokauppaan. Verkkokaupasta löytyy irtokarkit, karkkipussit, suklaat, suolaiset ja vielä juomia, joten esimerkiksi juhlien tarjottavat voi näppärästi tilata yhdestä paikasta muutamalla klikkauksella.

karkkikauppa netissä, verkkokarkkikauppa

Päätin käyttää saamani lahjakortin jouluherkkujen tilaamiseen. Tilauksen tein jo siis ennen joulua ja herkuista onkin päästy jo nauttimaan. Kaupasta löytyy myös sellaisia tuotteita, joita ei täältä Pohjois-Karjalasta ihan joka kaupasta löydy, joten valikoimaan olen erittäin tyytyväinen. Halusin tilata tuotteita mahdollisimman monipuolisesti ja erityisesti minua kiinnosti miten irtokarkkeja voi ostaa netistä.

Irtokarkit netistä, irtokarkit verkkokaupasta, karkit netistä

Irtokarkit on myytävänä pienissä määrissä ja ne pakataan Maxikarkin pussukoihin. Ja tietysti myös isoja useamman kilon karkkilaatikoita* on myynnissä. Karkit pysyi loistavan tuoreina ja pehmeinä perille asti, joten voin lämpimästi suositella, myös näitä irtokarkkeja. Esimerkiksi jos haluaa juhliin karkkibuffetin, niin noita isoja karkkilaatikoita voi tilata useamman.

Suolaisten valikoima on loistava ja tilasinkin linssisipsejä sekä Ranch pähkinöitä, joita en ollut ainakaan aikaisemmin kaupassa nähnyt. Nuo Ranch pähkinät oli aivan mielettömän hyviä, joten jos pidät Ranch sipseistä, pidät myös näistä pähkinöistä! Linssisipsit on hyvä vaihtoehto perunalastuille ja pussit tuhottiin jouluna perheen kesken.

herkkukauppa verkossa, sipsit verkkokauppa

Suklaata löytyy suuri valikoima myös sellaisia tuotteita, joita pääasiassa löytää vain laivalta tai tax free myymälöistä. Esimerkiksi Kinder -suklaan ystäville on suuri valikoima erilaisia versioita. Päädyin itse nappaamaan Lindt Excellence suklaita tarjoushintaan. Suklaista kuitenkin ehkä paras löytö oli Noblesset, jotka on suussa sulavia ohuita appelsiinisuklaa levyjä!

suklaa netistä, suklaa verkkokauppa, lindt verkkokauppa

Karkkipusseja tuli myös ostettuja useita. M&M:n jättipussit, joita tavallisesti näkee vain tax free myymälöissä, nappasin jouluksi perheen kesken jaettavaksi. Sirkkalakut oli eksoottinen lisä, koska olen jo pitkään halunnut maistaa jotain, missä on käytetty sirkkoja. Sirkat ei maistuneet lakuissa mitenkään, vaan ne maistui tavalliselle lakritsille, monet tosin olivat sitä mieltä, että koostumuksessa olisi ollut sirkan osia. Minua tämä kyllä nauratti, koska lakuihin on käytetty sirkkajauhetta 3%, niin tuskinpa sieltä mitään kiinteitä osia löytyy, taisi enemmänkin mieli tehdä tepposia.

Toimituksessa kesti muutaman päivän, joten yllättävän nopeasti paketti saapui perille. Hinnat on mielestäni aika samaa tasoa tai hieman matalammat kuin normaalistikin kaupassa, mutta hyviä tarjouksia löytyy Ale -puolelta ja plussaa on nimenomaan laaja valikoima isoja pakkauskokoja ja monipuolisesti hieman harvinaisempiakin merkkejä.

Oletko itse koskaan tilannut karkkia verkkokaupasta?

Seuraa blogiani Bloglovinissa, Blogit.fi:ssä, Facebookissa tai Instagramissa! ♥

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*