Header img

Lyko Lovables kauneusboxi + Alekoodi

15/02/2021
Tuotteet saatu ilmaiseksi.
Mainoslinkit merkitty *-merkillä

Mulla on heikko kohta kaikkia yllätysboxeja kohtaan, joten kun *Lykolta tarjottiin yhteistyötä, niin en voinut vastustaa Lykon omaa *Lyko Lovables kauneussettiä. Boxin sisältö oli kyllä nähtävissä jo sivuilla ja se oli niin täyttä timanttia, että pakkohan se oli kotiuttaa. Yhteistyöhön kuului vain Instagram-postaus, mutta innostuin sisällöstä sen verran, että päädyin tämän blogipostauksenkin tekemään.

Lyko Lovables The Perfect Date unboxing

Lyko Lovables on siis kauneusboxi täynnä kosmetiikkaa, joka ilmestyy aika ajoin (en ole ihan varma kuinka usein). Tällä kertaa ystävänpäivän ollessa ajankohtainenon boxin teemana The Perfect Date. Boxista löytyi siis paljon ihania tuotteita itsensä hemmotteluun. Sain myös alekoodin *Lykolle, joten jos innostutte ostamaan tämän boxin tai jotain muuta, niin koodilla: MARIAGLOW20 saa 20% alennusta normaalihintaisista tuotteista. Koodia ei voi yhdistää kampanjoihin, eikä ole voimassa seuraavien brändien/tuotteiden kohdalla; kalenterit, tri Dennis Gross, The Ordinary, Eminence, Creed, Catrice, Essence, Elixir Cosmeceuticals ja Sisley. Koodi on voimassa ainakin 16.2.2021 saakka. 

Lyko Lovables The Perfect Date sisältö kokemuksia

*Lyko Lovables – The Perfect Date

Boxi sisälsi todella paljon sellaisia tuotteita, jotka tulee mulla käyttöön. Tämä on yleensä aika harvinaista yllätysboxien kanssa, mutta olin todella tyytyväinen tämän sisältöön.

Boxi sisälsi:

Aveda Nutriplenish Light Shampoo 50 ml
Aveda Nutriplenish light Conditioner 50 ml
Clarins Instant Light Natural Lip Perfector 01 Rose Shimmer 5 ml
NUXE Mini scrub clean mask 15 ml
Miss Kay Miss Kay Kissathon 25 ml
Filorga Hydra-filler cream 15 ml
Bioeffect EGF Serum 2,5 ml
Peter Thomas Roth Water drench eye gel 3 ml
Clinique Moisture surge 30 ml
Cremorlab Herb Tea Pure Calming Mask 25 ml
Isadora Eye shadow quartet Metropolitan 7,2 g
Babor Perfect Glow Ampull 2 ml
Essie Nail Lacquer 13 Mademoiselle 13,5 ml

Lyko Lovables The Perfect Date sisältö kokemuksia

Omia suosikkeja oli mm. Cliniquen voide, Shampoo ja hoitoaine, Nuxen naamio, Baborin ampulli ja Sheet maski. Ainut nääh tuote oli Filorgan naamio, mutta varmaan vain siksi, että sitä on tullut joistain muistakin boxeista. Ja enpä muista sitä edes kokeilleeni, eli voihan se olla ihan tosi hyväkin. En vain tiedä sitä vielä. Hajuvesi yllätti, sillä olen todella nirso hajuvesien suhteen, mutta tuo Miss Kayn hajuvesi oli yllättävän miellyttävän tuoksuinen. IsaDoran luomiväripaletti jäi kuvasta, mutta siinä oli kivat neturaalit sävyt.

Lyko Lovables The Perfect Date sisältö kokemuksia

Boxin unboxaus löytyy Instagram kohokohdista, jos haluat sen vielä käydä siellä kurkkaamassa. Nyt kuitenkin *Lykolta saa sen 20% alennusta koodilla: MARIAGLOW20, joten kannattaa hyödyntää ale, jos olet sieltä jotain hankkimassa!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*