Header img

Testissä 9 x puhdistusöljy

18/02/2021
Mainoslinkit merkitty *-merkillä

Nyt tulee megaiso testaus postaus, kun puhdistusöljyt pääsivät testikierrokselle. Olen pitkän ajan saatossa testannut monia eri puhdistusöljyjä ja arvioin ne tässä postauksessa. Kurkkaa, mikä on mielestäni paras puhdistusöljy kasvoille. Mukana testissä on niin luonnonkosmetiikkaa, korealaista kosmetiikkaa kuin ”normi”kosmetiikkaa. Millähän noita peruskosmetiikkatuotteita nyt sitten pitäisi kutsua. 😀

Paras puhdistusöljy kasvoille

9 x Kasvojen puhdistusöljy

Testasin siis 9 erilaista puhdistusöljyjä. Kuvien ottamisen jälkeen ehdin jo testata pari puhdistusöljyä lisää, joten kaikki eivät nyt ole tässä ensimmäisessä kuvassa edes. Käytän itse paljon puhdistusöljyjä, niin balmi muodossa kuin tällaisessa nestemäisessä muodossa, sillä pesen meikit yleensä kaksoispuhdistuksella. Ensin liuotan meikin pois puhdistusöljyllä ja sen jälkeen pesen kasvot vielä erillisellä puhdistusaineella. Osassa luonnonkosmetiikan puhdistusöljyissä ei ole tarkoituskaan enää puhdistaa kasvoja toisella aineella, se kannattaa siis muistaa tätä arviota lukiessa.

Kasvojen puhdistusöljyt testissä kokemuksia

*Dior – Oil to Milk Makeup Removing Cleanser

Aloitetaan nyt porukan kalleimmasta tuotteesta, eli Diorin Oil to Milk meikinpuhdistusöljystä. Öljyssä oli mielestäni oikein hyvä puhdistusteho ja se liuotti meikin nopeasti. Öljy huuhtoutui iholta helposti, mikä on itselleni yksi tärkeimmistä kriteereistä. Tuoksu on melko parfyymimainen, mutta silti miellyttävä, eikä jää leijailemaan iholle. Koostumus oli mukavan ohutta, joten se oli helppo levittää iholle. Emulgoitui myös hyvin. Pumppupullo oli ehdottomasti yksi parhaimmista. Sellainen perushyvä, mutta edullisemminkin löytyy yhtä hyviä. *Dior puhdistusöljy Kicksistä.

Coxir – Ultra Hyaluronic Cleansing Oil puhdistusöljy

[Saatu tuotenäytteenä] Korealaista kosmetiikkaa edustamassa on Coxirin Ultra Hyaluronic puhdistusöljy, joka kertoo olevansa kosteuttava puhdistusöljy. Kuten voi huomata, niin pullo on käytetty loppuun, joten tämä on yksi suosikeistani. Öljy on melko ohutta, mutta levittyi iholle hyvin ja emulgoitui myös erinomaisesti. Liuotti meikin hyvin kasvoilta ja melko nopeastikin. Huuhtoutui vaivatta iholta ja tuoksua tässä ei tainnut olla juuri ollenkaan. Tässä on myös hyvin toimiva pumppupullo. Oikein hyvä ja siksi yksi suosikeistani. Voin lämpimästi suositella!

Dior, Coxir ja Formula 10.0.6 puhdistusöljyt vertailu

*JOIK – Facial Cleansing Oil

[Saatu tuotenäytteenä] Luonnonkosmetiikan kategoriasta kotoisin oleva JOIKin puhdistusöljyä on kiinnostanut kokeilla jo pitkään. Koostumukseltaan öljy on melko paksua ja tuoksu on miellyttävän yrttimäinen. Puhdistusteho oli OK, sillä kasvomeikki tällä lähti hyvin, mutta silmämeikki ei irronnut täydellisesti. En käytä vedenkestävää silmämeikkiä, mutta silti tämä ei saanut poistettua kaikkea tai vaikutusaika oli vain liian lyhyt. Huuhtominen oli melko työlästä ja kuten jo aiemmin mainitsin, niin yleensähän näitä luonnonkosmetiikan puhdistusöljyjä ei ole tarkoitus edes pestä pois vaan ennemminkin pyyhkiä kasvoilta. Itse en pidä siitä öljymäisestä tunteesta, mikä jää kasvoille, joten tämän kanssa kaksoispuhdistus oli ehdoton. Ihanasta pakkauksesta plussaa, mutta minun tarpeisiin tämän puhdistusteho ei oikein riittänyt. *JOIK puhdistusöljy Biodellystä.

*Formula 10.0.6 Bare Face Beauty Skin Moisturising Cleansing Oil

[Saatu tuotenäytteenä] Mantelin ja vaniljan tuoksuinen Bare Face Beauty puhdistusöljy oli tuoksultaan mulle vähän liikaa. Tuoksu oli todella voimakas ja niin makea, ettei oikein ollut minun makuuni. Öljy koostumus oli melko paksua, mutta silti hyvin levittyvää, mutta puhdistusteho jäi hieman laimeaksi. Öljy emulgoitui hyvin vettä lisätessä, mutta kuten voit arvata, niin edes näppärä pullo ei tätä tuotetta pelastanut. Ei ollut minun makuuni. *Bare Face Beauty puhdistusöljy Kicksistä.

Dior ja Barw Face Beauty puhdistusöljyt

Revolution Skincare – Mood Calming Cleasing Oil rauhoittava puhdistusöljy

Lasipulloon pakattu Revolution Mood Calming puhdistusöljy sisältää kannabisöljyä ja raikas kukkaistuoksu on kovasti mieleeni. Koostumus oli sopivan juoksevaa ja pumppupullo käytössä näppärä. Meikki puhdistui hetkessä ja öljy emulgoitui hyvin, eikä huuhtomisessakaan ollut mitään ongelmaa. Tämä on todellinen pikapuhdistaja ja siksi myös yksi suosikeistani. Juuri tällaisista tehokkaista puhdistusöljyistä tykkään. Suosittelen kokeilemaan, jos vain jostain löytää, en ainakaan nyt löytänyt lookfantasticilta, mistä tämän aikaisemmin tilasin.

*DHC – Deep Cleansing Oil syväpuhdistava öljy

Useassa eri koossa saatava DHC:n puhdistusöljy ei suotta ole yksi lookfantasticin suosituimpia puhdistusöljyjä. Koostumukseltaan hieman paksumpi öljy liuottaa meikin tehokkaasti ja emulgoituu todella kivasti. Tuoksu on hyvin mieto ja tulee rosmariinin eteerisestä öljystä. Huuhtoutuu hyvin iholta, eikä jätä öljyistä tunnetta. Pumppu toimii moitteettomasti ainakin tässä 70ml pullossa ja helpottaa öljyn annostelua. Oikein hyvä ja tehokas puhdistusöljy, jota voin myös suositella lämpimästi. *DHC:n puhdistusöljy lookfantasticista.

Revolution ja DHC öljypuhdistus

*BYBI – Swipe Clean puhdistusöljy

[Saatu tuotenäytteenä] Toinen luonnonkosmetiikan puhdistusöljy, jonka testasin oli BYBIn Swipe Clean puhdistusöljy. Nimikin jo kertoo, että öljy tulisi pyyhkiä iholta kostealla liinalla, ennemmin kuin huuhtoa vedellä. Tämä ei nimittäin huuhtoudu oikein vedellä, vaikka lähti kyllä JOIKia paremmin iholta. Koostumus on melko paksua, joten lasipurkista öljyä on vähän hankala saada helposti ilman pumppua. Kuitenkin puhdistusteho tässä oli oikein hyvä ja meikki lähti tehokkaasti iholta, joten siltä osin jo luonnonkosmetiikan puhdistusöljyä etsii, niin tämä olisi varmasti hyvä vaihtoehto. Tuoksua en öljyssä juurikaan havainnut, joten sopinee myös tuoksuherkille. Bybi puhdistusöljy Biodellystä tai *Hyvinvoinnin.fi -verkkokaupasta.

JOIK ja BYBI luonnonkosmeiikka puhdistuöljy kokemuksia

Made in 7 Heaven – Recovery Cleansing Oil korjaava puhdistusöljy

[Saatu tuotenäytteenä] Myöskin luonnonkosmetiikan kategoriaan kuuluva Made in 7 Heaven puhdistusöljy on uusin tuttavuus testaamista öljyistä. Öljy on 99% luonnon ainesosista valmistettu ja paras kokeilemani luonnonkosmetiikan puhdistusöljy. Koostumus on melko paksua ja tuoksuu taivaalliselle. Ohjeen 1-2 pumppausta oli ainakin minun kasvoille aivan liian vähän ja 3-4 pumppausta lähempänä totuutta. Puhdistusteho oli hyvä ja kun vaan malttoi antaa öljyn vaikuttaa 30 sekuntia, niin poisti myös silmämeikin. Emulgoitumaan en tätä saanut, tosin pienemmällä määrällä sekin olisi varmaan onnistunut, mutta toisaalta en kaivannut emulgoitumista, kun tämä muuten toimi niin hyvin. Tämä nimittäin huuhtoutui kasvoilta hyvin, mikä on luonnonkosmetiikalle poikkeuksellista. Kauniiseen lasipulloon pakattu ja pumpulla varustettu öljy on oikein hyvä valinta ja voin suositella! Made in 7 Heaven puhdistusöljy heidän omasta verkkokaupasta.

Recovery kasvojen puhdistusöljy suomalainen luonnonkosmetiikka

PURITO – From Green Cleansing Oil

[Saatu tuotenäytteenä] Toinen korealaisen kosmetiikan edustaja PURITO From Green puhdistusöljy on saanut melkein kulttimaineen puhdistusöljyjen parissa. Tuoksuton juokseva öljy puhdistaa meikin tehokkaasti ja nopeasti kasvoilta. Oliiviöljy pohjainen puhdistusöljy emulgoituu helposti ja huuhtoutuu myös vaivatta. Pumppu on hyvin samanlainen kuin Coxirin puhdistusöljyssä ja toimii hyvin. Ei tämä suotta ole niin suosittu ja olikin minullakin pitkään jatkuvassa käytössä. Tulen myös varmasti käyttämään loppuun saakka, eli tätäkin voin suositella käyttöön kaikille. Purito puhdistusöljy Kokoskin -verkkokaupasta.

Kaiken kaikkiaan parhaat puhdistusöljyt olivat: Coxir, Revolution Skincare ja luonnonkosmetiikasta Made in 7 Heaven. Mikä on sun mielestä paras puhdistusöljy?

Lue myös:
5x voidemainen puhdistusbalmi

 • Mizz Annie

  MACin puhdistusöljy on pitänyt mulla kärkisijaa jo vuosia. Nyt mulla on kuitenkin käytössä YSL:n puhdistusbalmi, ja se liuottaa kyllä niin nätisti kaiken iholta, et huomaan tarttuvani siihen joka ilta, vaik MACkiäkin ois tarjolla.
  Tuo Dior oli kyllä myös hyvä ja varmaan ostan sitä toistekin.

  Nyt tarvii kyl hommaa toi 7 heaven tän sun arvostelun perusteella! 🙂

  • Maria Glow

   Se on ihanan tuoksuista, mutta ”synteettiset” on tehokkaampia. On kuitenkin luonnonkosmetiikan versioista ehdottomasti paras 🙂 Ja noh, NUORIn puhdistusvaahdolla lähtee kans kaikki meikki 🙂

 • JonnaH.

  Mun lempparit on Medik8, Sensain Ultimate Cleansing Oil, Guinotin Newhite Cleansing Oil ja Whamisan puhdistusöljy. Näitä käytän vaihtelevasti.

  • Maria Glow

   Yhtäkään noista en ole kokeillut! 😀 Ihanaa, kun on niin paljon hyviä puhdistusöljyjä ^_^

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*