Header img

Maaliskuun Glossybox 2021

16/03/2021
Tuotteet saatu ilmaiseksi.
Mainoslinkit merkitty *-merkillä

Maaliskuun Glossybox on täällä ja olin kerrankin nopea ja sain julkaistua sekä videon, että tämän postauksen nopeasti boxin saapumisen jälkeen. *Maaliskuun Glossybox oli todella positiivinen yllätys ja sisältö mulle tosi mieluinen! Perinteisesti postauksen lopusta löytyy unboxaus video, joita olenkin nyt ahkerasti tubeen tehnyt. Laitan linkin myös helmikuun Glossyboxiin, josta ei nyt valitettavasti omaa postaustaan blogissa ole.

Maaliskuun Pretty Pleasure Glossybox 2021

Maaliskuun 2021 Glossybox – Pretty Pleasures sisältö:

Maaliskuun ”Pretty Pleasures” Boxi sisälsi:
Minus 417 – Aromatic Refreshing Body Lotion, n. 2,80€
The Beauty Crop – Stuck On you Eyeshadow Primer, 13,50€
Lottie London – Power Foil Metallic Eyeshadow – Unphased, 7,95€
Eucerin – Hyaluron-Filler Hyaluron Intesive Mask, 9,90€
Avant Skincare -Velvet Perefecting Rose Sugar Lip Scrub, 65€

Arvo yhteensä n. 99,15€

Glossybox Maaliskuu 2021

Oikeastaan boxin kaikki tuotteet oli tosi mieluisia, vaikkakin tuo Minus 417 Aromatic Refreshing vartalovoiteen tuoksu ei ollut ihan oma lempparini. Mulle tuli tuoksusta mieleen vähän Miramen punainen huulirasva. Melko sellainen parfyymimainen, mutta nämähän on vain makuasioita ja jokainen haistaa asiat aina eri tavalla.

Eucerin Hyaluron-Fillar kangasnaamio ja minus 417 vartalovoide

Erityissuosikkeja oli The Beauty Cropin Stuck On you luomivärinpohjuste sekä Lottie Londonin Power Foil Metallic luomiväri. Pohjustetta ehdin jo vähän testaamaan ja harmillisesti mun superhaastaville luomille se ei ihan pärjää, mutta ajattelinkin tehdä blogiin vähän tarkemmat postaukset eri luomivärin pohjusteista ja niiden kestoista, joten se pääsee uudelleen testiin. Lottie Londonin luomiväriä olen myös jo kerran kokeillut ja se on IHANA! Tykkään tosi paljon, mielettömän hyvä pigmentti ja helppo käyttää.

Avant Lip Srucb huulikuorinta, Lottie London metallic luomiväri ja The Beauty Crop Stuck On You luomivärinpohjuste

Eucerinin Hyaluron kasvonaamio tulee myöskin käyttöön, varmaan aika piankin, sillä mun iho on ollut niin järkyttävän kuiva jo pidempään. Avantin poskettoman hintainen huulikuorinta täytyy myös kokeilla, koska pakko on kyllä kokea, miltä tuntuu 65 euron huulikuorinta!

Sellainen oli maaliskuun Glossybox. Mitä tykkäsit sisällöstä? 

Jos innostut tilaamaan, Glossyboxilta löytyy useampi eri tilausmuoto. Jos teet *jatkuvan tilauksen, 17,99€/kk jonka saat keskeyttää ihan milloin vain, niin käytä alekoodia: MARIA30, jolla saa 30% tilauksen ensimmäisestä boxista (hintaa jää 12,59€). Voit myös tilata boxin kerralla koko vuodeksi, jolloin boxin hinnaksi jää 15,80€/kk.

Glossybox Maaliskuu 2021

Ja tässä vielä unboxaus video, jossa myös swatchataan luomiväriä.

Ja täältä näet Helmikuun Unboxaus videon.

Lue myös:
Muut Unboxing Blogipostaukset

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*