Header img

NUORI Clarity Mask Savinaamio testissä

22/03/2021

Pitäisiköhän tässä alkaa tekemään jonkinlaista maskimaanantaita? Mulla on useampi kasvonaamio nyt testauksessa ollut ja videot kuvattu. Jos olisin järjestelmällisempi ihminen, niin voisinpa vaikka luvata postaukset aina maanantaisin, mutta noh, tiedän ettei se mulle ole mahdollista. Kuitenkin naamiotestailut jatkuu ja tällä kertaa vuorossa on NUORI Clarity Mask savinaamio, mikä on tämän kevään uutuustuotteita. Naamio on luonnonkosmetiikkaa ja koostumukseltaan myös vegaaninen.

Nuori Clarity Mask savinaamio

Beautiikin myötä olen ihastunut NUORIn tuotteisiin ja aina kun testaan heiltä jotain uutta, voin vaan todeta että VAU! Tuotteiden koostumukset ja ainesosat on aina niin tarkkaan suunniteltu toimiviksi, tehokkaiksi ja silti hellävaraisiksi, että vaikea on kuvitella muita yhtä laajasti näin hyvin onnistunutta ihonhoitosarjaa. Kerron vielä myöhemmin blogissa omat NUORI suosikit, mutta nyt keskitytään tähän uutuuteen.

NUORI Clarity Mask savinaamio

Nuori Clarity Mask savinaamio testissä

Clarity mask on siis savinaamio, joka on suunniteltu siten, ettei se kuivata ihoa. Siksipä naamio sopii loistavasti myös kuivaihoisille. Naamion kaoliini- ja bentoniittisavi imevät iholta epäpuhtaudet samalla kun kasviperäinen skvalaani, sheavoi ja hyaluronihappo kosteuttava ihoa. Niin täydellinen kombo puhdistavuutta ilman epämiellyttävää kuivattavaa fiilistä. Ja se tuoksu! Naamiossa on ihanan raikas sitruunan tuoksu, josta tykkään ihan älyttömästi. Lisäksi naamion hauska vihreä väri teki naamion käytöstä entistä kivempaa.

Clarity puhdistava kasvonaamio luonnonkosmetiikka

Kuvasin naamion käytöstä myös videon, joka löytyy postauksen lopusta. Harmillisesti mun iho oli ottanut vähän iskua liian puhdistavista tuotteista (tämä oli täysin mun epähuomiossa tehty moka), joten iho ei ehkä ole parhaimmillaan videossa. Toisaalta, iho myös parani huimaa vauhtia sekä naamion käytön, että puhdistustuotteen vaihdon jälkeen, mikä kertoo siitä, että tuo naamio toimii loistavasti myös tulehtuneella akneiholla.

nuori vihreä kasvonaamio testissä

Naamio levitetään kasvoille, annetaan vaikuttaa n. 15min ja huuhdotaan sen jälkeen pois. Vaikka naamio kuivahtaisi hieman kasvoille, niin huuhtoessa se liukenee iholta, toisin kuin jotkut savinaamiot, jotka tavallaan murustuvat iholta ja täten myös kuorivat ihoa samalla mekaanisesti. Varsinkin tulehtuneella iholla tuo kuoriva ominaisuus ei ole hyvästä ja se onkin yksi syy, miksi tämä naamio on niin hellävarainen. Alla video naamion testauksesta.

Sanomattakin on siis selvää, että tykästyin naamioon ihan älyttömästi. Siinä on kaikki, mitä kasvonaamiolta voi toivoa. Puhdistavuutta ja hoitavuutta, joka huolehtii ihon suojaavasta kerroksesta. Naamiota voi käyttää jopa 3 kertaa viikossa, mutta itse kokisin että 1-2 kertaa riittää varmasti. Kolme kertaa tuntuisi jo melko hurjalta. Clarity Maskia voi ostaa Beautiikista hintaan 42€ ja tuubissa on 75ml naamiota, joten siitä riittää hyvin useampaan kertaan.

Onko sulla suosikkinaamiota, jota käytät aina vaan uudestaan ja uudestaan?

Lue myös: 
Ziaja Jeju -kasvonaamio testissä
GlamGlow Youthmud naamio testissä
The Body Shop Himalayan Charcoal naamio testissä

  • JonnaH.

    On ja ne kaikki taitaa olla Paula’s Choicelta, paitsi muutama kuoriva naamio on sit muilta brändeiltä. 😀 Mutta kosteuttavista Paula tekee parhaat, tosin tämän hetkinen savinaamiokin on samalta brändiltä.

    Mut tää naamio kuulostaa hyvältä, pitää katsoa vielä sun video jossain vaiheessa. 🙂

    • Maria Glow

      Mulla on toi Paula’s Choice jäänyt jotekin tosi vähälle huomiolle. Voisikin ostaa jonkun naamion testiin, koska brändi kyllä kovasti kiinnostaa. Ainakin Paulan aurinkosuojasta tykkään! 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*