Header img

The Body Shop Himalayan Charcoal Naamio

18/03/2020

Naamio saatu ilmaiseksi. Mainoslinkit merkitty *-merkillä.
Koska kasvonaamiot on yksi mun suosikki ihonhoitotuotteista, niin tuon niitä nyt enemmän tänne bloginkin puolelle näkyväksi. Viimeksi testattiin Sand&Sky naamio ja tällä kertaa paneudutaan The Body Shop Himalayan Charcoal Purifying Glow naamioon. Naamiontestauspäivänä otsaan oli noussut muhkea ihonalainen finni, joka näkyy upeana sarveta videolla. Ei varmaan koskaan ole ollut noin suurta pattia otsassa, mutta ei anneta sen haitata. Video naamion testauksesta löytyy postauksen lopusta.

The body shopin mutanaamio kirsikan oksien kanssa.

*THE BODY SHOP HIMALAYAN CHARCOAL PURIFYING GLOW NAAMIO

The Body Shopin naamio lupaa syväpuhdistaa ihohuokoset ja elvyttää ihoa. Ainesosat sisältää bambuhiiltä Himalajalta, vihreän teen lehtiä Japanista sekä teepuuöljyä Keniasta. Koostumus on myös vegaaninen. Väriltään naamio on ruskean harmaata ja tuoksu on raikas, melko voimakas sekä miellyttävä.  Naamiota pidetään kasvoilla 5-10min ja huuhdotaan sitten pyörivin liikkein lämpimällä vedellä pois.

The Body Shopin mutanaamio kasvoille on väriltään harmaan ruskeaa.

Kasvoilla mutanaamio tuntui viileältä. Paketissa luki, että se voisi jopa kihelmöidä, mutta minusta tunne oli enemmänkin viilentävä. Melko pieni määrä riittää, mikäli haluaa, että naamio ehtii kuivua kasvoille vaikutusajan aikana. Vaikutusajan jälkeen huuhdoin naamion kasvoilta ja se lähti hyvin vedellä. Hieroin samalla kevyesti kasvoja, jotta naamio ja siinä olevat teen lehdet myös kuorivat ihoa.

The Body Shopin naamio kasvoille levitettynä ja se kuivuu noin kymmenessä minuutissa.

Lopputuloksena iho tuntui ihanan pehmeältä, aavistuksen viileältä ja todellakin puhtaalta. Yleensä mutanaamiot kuivattaa jonkin verran ihoa, mutta tämän jälkeen iho tuntui oikein hyvältä, eikä kiristelyä ollut havaittavissa. Ihohuokoset puhdistui todella tehokkaasti ja niistä ihan näki, että ne olivat tyhjentyneet. Iho oli rauhallisemman näköinen ja tasaisemman sävyinen.

The Body Shop puhdistava ja kirkastava hiilinaamio kasvoille.

Kaiken kaikkiaan siis todella hyvä ja miellyttävä naamio, joka tekee sen mitä lupaakin, eli puhdistaa ja elvyttää ihoa. Suosittelisin naamiota kaikille normaali- ja sekaihoisille. Sopii varmasti myös kuivaihoiselle, jos ihohuokosissa on tukkeumia. Naamiota voi käyttää 2-3 kertaa viikossa, mutta itse käyttäisin sitä 1-2 kertaa. Mutanaamio on sen verran hellävarainen, että kaksikin kertaa viikossa rasvoittuvalla iholla on varmasti ok. Kuivemmalle ja herkemmälle iholle kerta viikossa riittänee. Oikein hyvä ja miellyttävä naamio, jota tulen varmasti käyttämään jatkossakin.

Naamiota saa ostettua *The Body Shopin omasta verkkokaupasta sekä myymälöistä.

Onko sulla kokemuksia tästä The Body Shopin naamiosta? Onko jotain muuta naamiota, mistä haluaisit testipostausta?

Mikäli naamion testaus tarkemmin kiinnostaa, niin tässä videota:

Ps. Kannattaa myös osallistua blogissa parhaillaan käynnissä olevaan arvontaan!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*