Header img

Testissä Sand & Sky Australian Pink Clay Mask

19/01/2020
Mainoslinkit merkitty *-merkillä

Mainoslinkit merkitty *-merkillä.
Ostin Tukholmassa käydessäni Instagramissa valtavasti markkinoidun Sand & Sky Australian Pink Clay kasvonaamion *Sephorasta. Mainos on tullut Instagramissa niin monta kertaa vastaan, että mielenkiintoni tuotetta kohtaan heräsi. En kuitenkaan raaskinut sitä koskaan tilata, mutta nyt kun se Tukholman Sephorassa osui silmään ja vieläpä alessa, niin päätin naamion ostaa.

Sand & Sky Pink Clay Mask.

*SAND & SKY AUSTRALIAN PINK CLAY MASK

Naamiolla on valtavasti lupauksia ja mainosvideot ovat luonnollisesti olleet vaikuttavia. *Sand & Sky savinaamio on valmistettu Australiassa, vaaleanpunaisesta savesta ja sisältää mm. A-vitamiinia. Naamio lupaa mm. puhdistaa ihoa, pienentää ihohuokosia, rauhoittaa ärtyneisyyttä, kirkastaa ja tasoittaa ihon sävyä sekä taistella finnejä vastaan. Selvää lienee, ettei naamio ole paras kuivalle iholle, sillä se on selkeästi suunnattu rasvoittuvan ja epäpuhtaan ihon hoitoon. Sekaiholla sitä voi käyttää esimerkiksi vain T-alueella tai halutessaan vain finnien päällä. Naamio on myös Cruelty free ja PETA:n hyväksymä.

Sand&Sky savinaamio.

Sand & Sky naamion tuoksu oli mielestäni aika lähellä karvasmantelin tuoksua. Ei todellakaan minun mielituoksuja, mutta onneksi tuoksu ei tuntunut levityksen jälkeen ollenkaan. Olisiko se sitten haihtunut tai muuten vain purkissa tuoksui voimakkaammin. Naamiota pidetään kasvoilla 10 minuuttia ja sen jälkeen pyyhitään kostealla liinalla tai ihan vedellä huuhtomalla pois. Kasvoilla naamio ei tuntunut juurikaan miltään. Ihossa tuntui vain naamion kuivuminen, kun se alkoi kuivua ja kiristyä.

Sand & Sky kasvonaamio testissä.

Lopputulos oli mielestäni todella hyvä, vaikka mitään ällistyttävää WOW-efektiä ei saanutkaan aikaiseksi. Ihohuokoset oli selkeästi pienemmän näköiset, ihon sävy oli tasaisempi ja iho oli myös todella pehmeä sekä kivan tuntuinen. Finneille Sand & Sky naamio ei tehnyt oikeastaan mitään. Ehkä aavistuksen rauhoitti ympäröivää tulehdusta, mutta edelleen ne kyllä punoitti. Luultavasti finneihin vaikutus näkyisi sitten vasta useamman käyttökerran jälkeen.

Sand&Sky Australian pink clay kasvonaamio purkki.

Naamiota suositellaan käytettäväksi 2-3 kertaa viikossa, jos on rasvoittuva ja epäpuhdas iho ja kuivemmalle ja herkemmälle iholle kerran viikossa. Minusta tuntuisi hurjalta (ja aika hintavalta) käyttää naamiota noin monta kertaa, joten itse käytän sitä varmaan kerran viikossa ja herkempi ja kuivempi ihoinen pärjäisi varmasti kerran kahdessa viikossa käytöllä. Hintaahan 60g *Sand & Sky purkilla on Beautybayssa 46,95€ ja oman 30g purkkini ostin Sephorasta n. 20 euron hintaan. Isomman purkin mukana tulee myös levityssivellin, mitä tässä pikkupakkauksessa ei ollut mukana.

Oletko itse kokeillut Sand & Sky naamiota? Tai onko sulla suositella jotain huippunaamiota, mitä mun kannattaisi testata?

Mikäli naamion testaus ja tulokset kiinnostaa tarkemmin, niin kuvasin testauksen myös Youtubeen:

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*