Header img
Info

Maria Glow -blogi on kaunistelematon kauneusblogi, jossa käsitellään aiheita rehellisesti myös kauneusgenren ulkopuolelta. Blogin takaa löytyy päälle 30-vuotias blogimaailman konkari Maria, jonka koulutusrepertuaariin kuuluu tradenomin, meikkaaja-maskeeraajan sekä röntgenhoitajan tutkinnot.

Vaikka blogi onkin kauneusblogi, ei kuvia ole kiillotettu filttereillä tai kasvoja muokkaavilla sovelluksilla. Viime aikoina myös kulutustottumusten muuttaminen ja ostosten vähentäminen ovat tulleet osaksi jokapäiväistä elämää. Teksteistä löytyy vinkkejä, tuotearvioita, inspiraatiota ja elämän hullutuksiakin. Ehkä blogin vinkeillä voi välttää hutiostoksen tai löytää juuri sen täydellisen tuotteen ilostuttamaan omaa arkea. Blogista voit löytää myös vinkkejä helpompaan meikkaukseen, piristystä ihonhoitoon tai tärppejä kotiin ja matkalle.

Tervetuloa seuraamaan!

Teen mielelläni yhteistöitä blogin aiheisiin sopivien yritysten kanssa. Otathan kuitenkin huomioon, että kerron aina rehellisen mielipiteeni testaamistani tuotteista. Kaikki minulle lähetetyt tuotteet, eivät välttämättä päädy blogiin, ellei asiasta ole erikseen sovittu.

Olen sitoutunut PING Ethics eettiseen koodistoon vastuullisesta sisällöntuottamisesta. Lisätietoja koodistosta täällä: http://pingethics.fi/

Ota yhteyttä:

[email protected]

Instagram: @mariaglow1 | Facebook: mariaglowblog | Youtube: Maria Glow | Tiktok: @mariaglow1