Header img

iDeal of Sweden puhelintarvikkeet

19/03/2020
Tuotteet saatu ilmaiseksi.

Minua Instagramissa seuranneet, onkin varmaan jo kuulleet iDeal Of Swedenista, joka on siis Ruotsalainen brändi, jonka valikoimista löytyy trendikkäät puhelintarvikkeet. Olen Instagramissa tehnyt yhteistyötä brändin kanssa jo pidempään, mutta halusin nyt jakaa heidän huiput tuotteet tänne bloginkin puolelle, sillä huippuja ne tosiaan ovatkin. Blogipostaus ei siis kuulu yhteistyöhön, vaan kirjoitan näistä tuotteista nyt täysin omasta tahdostani.

ideal of sweden valmistaa kännykkätarvikkeita, jotka on todella laadukkaita.

PUHELIMEN KUORET

iDeal Of Swedenillä on todella upeita ja kestäviä kännykän kuoria, joista mulla on ollut jo pitkään käytössä Pilion Pink Marble marmorikuvioinen kuori. Kuori on ollut mulla jo useamman vuoden käytössä, enkä ole vieläkään kyllästynyt siihen. Se on todella laadukas ja sen verran jämäkkä, että puhelin on pysynyt ehjänä muutamasta (tai vähän useammastakin) pudotuksesta. Kuorien kuvioita löytyy jokaiseen makuun, mutta vain yleisimpiin puhelinmalleihin, eli iPhonelle ja Samsungin Galaxy malleihin. Mulla alkaa olla jo sen verran vanha puhelinmalli (Samsun Galaxy s8+), että kaikkia uusimpia kuorikuvioita ei enää valmisteta mun puhelimelle. Sivuilta on helppo valita heti alkuunsa puhelimen malli, jolloin sivusto näyttää vain sinun puhelimelle sopivat kuoret.

ideal of sweden puhelintarvikkeet, kuoret, kotelo langaton lataus.

KOTELOT JA ASUSTEET

Kuorien lisäksi iDeal Of Swedenilta löytyy upeita kännykkäkoteloita. Kotelot on kestäviä ja todella laadukkaasti tehty. Samaan sarjaan löytyy myös asusteita, kuten passikoteloita tai ihan pikkulaukkunakin toimiva Wristlet (joka on mun Want-listalla ollut siitä asti, kun tutustuin iDeal Of Swedenin tuotteisiin.) Koteloiden mukana tulee musta peruskuori, jossa on magneetti ja sillä puhelimen saa kiinni kuoriin. Kuoret toimii myös kaikkien muiden iDeal Of Sweden kuorien kanssa, joten huoletta voi käyttää mustan sijaan muitakin kuoria. Kuvassa Mayfair Clutch sävyssä Saffiano Beige.

ideal of sweden langaton latausalusta

LATAUSTARVIKKEET

Jos tykkäät käyttää langatonta latausalustaa, niin kauneimmat latausalustat löytyy iDeal Of Swedenilta. Latausalustojakin on todella montaa eri kuviota ja alustasta saa helposti tehtyä osan sisustusta, joten sitä ei tarvitse välillä raivata pois. Mulla on itsellä Sparkle Greige Marble kuviolla varustettu langaton latausalusta, jota käytän aina silloin tällöin puhelimen lataukseen. Se on kuitenkin hitaampi kuin normaali lataus, mutta uudemmissa puhelimissa lienee jo nopeampikin.

ideal of sweden puhelimen pidike toimii magneetilla ja käy myös autoon.

PUHELIMEN PIDIKKEET

Mikäli taas tykkäät kuvata esimerkiksi Insta storyja tai tarvitset muuten jalustaa kännykälle, niin iDeal of Swedenilta löytyy0 magneetilla varustettu imukuppijalusta. Mukana tulee magneetti, jonka voi asettaa puhelimen ja kuoren väliin, jolloin puhelin nappaa tiukasti kiinni jalustaan. Mikäli puhelinta ei ole viemässä autoreissulla jalustassa, niin iDeal Of Swedenin normikuorien magneetti riittää myös pitämään puhelimen paikallaan jalustassa, mutta lisämagneetti tuo tietysti myös turvaa. Ja yhdellä kädellä kuvaamiseen löytyy myös samalla lailla magneetilla kuoreen kiinnittyvä Ring Mount, joka vakauttaa puhelimen käyttöä yhdellä kädellä.

ideal of sweden puhelintarvikkeet toimivat magneetilla ja sopivat hyvin keskenään.

On siis sanomattakin selvää, että vannon täysin näiden nimeen. iDeal Of Swedenin tuotteet on laadukkaita, mielettömän hyvin suunniteltuja ja aivan älyttömän upean näköisiä. Ne on aivan jokaisen euron arvoisia.

Onko iDeal Of Sweden sulle tuttu? Itse ainakin tykkään todella paljon  merkin tuotteista!

Ps. Osallistu 25.3.20 mennessä arvontaan blogissa!

  • Nimetön

    Itsekin pitäisi uudet puhelimen kuoret hankkia. Vähän on jo vanhat rikkoontuneet. Vaikea kyllä valita kuorikuvio, kun on paljon erilaisia.

    • Maria Glow

      Vaihtoehtoja on tosiaan paljon ja kaikki on niin ihania! 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*