Header img

Paras kissanpeti

07/12/2020
Mainoslinkit merkitty *-merkillä

Jos Elvikseltä kysytään, niin tässä tulee paras kissanpeti tai pesä (millä nimellä haluaakaan kutsua). Elvishän on siis 12-vuotias kollikissa, joka ei ole koskaan oikein välittänyt mistään pesästä, minkä olen hänelle hankkinut. Lempipaikka vaihtuu tasaisin väliajoin. Välillä se on sohvan nurkassa, välillä mun työtuolilla joskus taas saunan lauteella. Tällä hetkellä se on kuitenkin tämä pesä, joka kolmen viikon tutustumisjakson jälkeen hyväksyttiin nukkumapaikaksi. En toki yleensä täällä blogissa hehkuta mitään kissan tavaroita, mutta nyt on ihan pakko!

Paras kissanpeti kaikille kissoille

Kaikki lähti siitä, kun näin Instagramissa mainoksen tällaisesta donitsimaisesta kissanpedistä. Otin siitä screenshotin ja jätin ajatuksen hautumaan. Ajattelin, että tuskinpa se Elvistä kiinnostaisi. Päätin kuitenkin hankkia sen Elvikselle, mutta kun tutkin Instagram mainoksen jättänyttä firmaa, ei siitä jäänyt kovinkaan luotettava kuva. Kurkkasin kuitenkin olisiko niitä Zooplussan valikoimissa, ja olihan niitä! Ne löytyi nimellä *Mochi -kissanpeti. Mochihan on japanilainen herkku, joka kieltämättä muistuttaa vähän tuota petiä.

Mochi – Paras kissanpeti

Pesä on donitsin mallinen, siinä on jarrupohja alla ja se on ihan hurjan pehmeä. Tuo karvakin on superpehmeää ja täyte taas mukavan kupsakkaa. Ja ei se ole ollenkaan pahan näköinen.

Mochi kissanpeti donitsin mallinen kissan pesä

Niin paljon kuin olisin halunnutkin tilata *vaaleanpunaisen version pesästä, niin päädyin harmaaseen joka sopii sisustukseen paremmin ja ajattelin, että menee sitten sohvatyynynä, jos ei Elvikselle kelpaa. Vaan kelpasihan se. Kunhan oli ensin se kolme viikkoa oltu kuin ei huomattaisikaan koko petiä.

Paras kissanpeti tai kissanpesä zooplussalta

Elviksen pesään saamisen taika taisi olla siinä, että yksi ilta päätin itse istua pesässä. (Se on muuten ihan kiva istua, ehkä joka kivempi kuin kehtaan myöntää.) Ja niin siinä kävi, että kun nostin perseeni tyynyltä, niin seuraavana päivänä Elvis olikin leipomassa jo Mochin reunoja parempaan asentoon ja siinä Elvis on nyt nukkunut jo monen monta yötä. Pesä oli jopa niin hyvä, ettei edes sänkyyn halunnut yöksi tulla, vaikka yleensä käyttää tilaisuuden aina hyväksi.

Kissa nukkuu mochi kissanpedissä

Ja onhan se vaan niin hurjan söpö tuossa omassa pesässään! Sopii muuten hyvin myös koirille, ainakin jos katsoo Zooplussan asiakaskuvia, niin hyvin on kelvannut koirillekin! (Ja koira on ehkä hieman helpompi myös saada ”omalle paikalleen” kuin oman arvonsa tuntevan vanhan kissaherran. )

Hintaa *Mochi pedillä on Zooplussalla 23,99€ ( tosin nyt tarjouksessa 17,99€). On siis todellakin hintansa arvoinen pesä!

Ostatko yleensä lemmikille joululahjoja? Tämähän oli nyt Elvikselle tämän vuoden joululahja, vaikka saikin sen vähän ajoissa. Ajattelin, että ehtii tottua siihen sitten jouluun mennessä.

Lue myös:
Kissani Elvis (vuodelta 2010)

 • Charming Nails

  Kyllä mä ostan joululahjoja mutta joskus se on enemmän toisen suosimista 😀 koiralle ostin herkkuja ja hammastikkuja, kissalle kakkalaatikkoon uuden lapion ;D ei siis ihan tasapuolista mutta kun ei Pipsa enää välitä leluista, ostan siis mieluummin jotain tarpeellista. Herkkuja se kyllä saa myös. Kesällä ostin sille Keskiseltä jonkun 6 euron pedin, laitoin saunan lauteille ja se on kuule ihan lempipaikka <3 Pipsalla on jo ikää niin huomaa että se vaan enimmäkseen nukkuu, ei tule edes moikkaamaan kun tulen kotiin 🙂
  Ostan molemmille lahjoja silloin kun eteen sattuu sekä panostan laadukkaaseen hiekkaan ja ruokaan ennemmin kuin rihkamaleluihin tms. kun kaikki kissan lelut meillä on jääneet leikkimättä 🙂

  • Maria Glow

   Mulla ollut vähän sama juttu, että ostan jotain tarpeellista. Viime vuonna Elvis sai uuden vessan 😀 Lelut kyllä onneksi vielä kelpaa, mutta hyvin vaihtelevasti. Toisinaan se pieni roskanpala on mielenkiintoisempi kuin leluhiiri. 🙂

 • Mizz Annie

  Voi söpis! 😍

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*