Header img

Ensimmäinen remppapostaus

22/12/2016

Iiih! Saanko jo olla innoissani! Mulle siis tulee viimein se oma kosmetiikkatyöhuone, jonne saan laitettua kaikki meikit ja pistää pystyyn ”kuvausstudion”. Remppa on siinä vaiheessa, että huone alkaa olla listoja vailla valmis! Huoneen remppa aloitettiin sillä, että tehtiin meidän jättisuureen makuuhuoneeseen väliseinä, jolloin siitä saatiin 2 erillistä huonetta. Näinhän oli alunperinkin ollut, mutta edellinen asukas oli tuon seinän tuosta välistä purkanut. Seinät tasoitettiin ja maalattiin, sekä lattia laitettiin uusiksi.

Alkutilanne

 

Seinän runko

 

Uusi seinä ja vanha lattia

 

Laminaatin alta paljastui vanha lankkulattia

Lattiassa oli laminaatti, joka purettiin. Alta löytyi maalitahrainen lankkulattia, joka oli kyllä parhaat päivänsä nähnyt. Tilalle päädyttiin laittamaan harmaasävyinen laminaatti. Merkiltää lattia on Tarkett ja se on ostettu Prismasta. Joensuun Prismassa on iso Rauta-Prisma, josta saa ostettua vaikka minkälaista remonttitarviketta. Laminaatin sävy miellytti silmää ja sopi hyvin tapettiinkin, joten valinta oli melko helppo. Laminaateissa on todella paljon valinnan varaa sävyissä ja kuvioissa!

Uuteen seinään laitettiin sitten tapetti. Itseasiassa tämä tapetti tuli valittua jo kesällä, mutta nyt vasta tuli ajankohtaiseksi sitä ostaa. Ja se kimaltaa! Tapettikin on hankittu Prismasta ja siellä oli kyllä toinenkin, vielä hohtavampi glittertapetti, mutta sen sävy oli pikkuisen väärä. Tyydyin siis hieman hillitympään kimallukseen. Saapahan sitten käyttää sisustuksessa enemmä glitteriä! 😉

Lähes valmista!

 

Lähikuva tapetista

Remontinhan on toteuttanut ihan itse tuo talon isäntä. Täytyy myöntää, että on se vaan näppärä. Väliseinä oli pystyssä yhdessä päivässä ja ei tässä kovin paljoa ole tuhrautunut aikaa muihinkaan työvaiheisiin. Laitan sitten vielä kuvia, kunhan koko huone on valmis ja tavarat laitettu paikoilleen! Tähän mennessä olen kyllä todella tyytyväinen lattia- ja tapettivalintaan. En malta odottaa, että pääsen järjestelemään kaikki tavarat paikoilleen! Laitan sitten lisää kuvia kunhan huone on täysin valmis!

Jouluunkin on enää vain pari päivää. Tuntuu hurjalta miten nopeasti joulukuu on taas karannut käsistä. Kohtahan se uusi vuosikin jo alkaa! Minulla on ne kolme joulun päivää vapaata, joten toivottavasti ehdin sillon paneutumaan enemmän blogiin! Hyvää joulun odotusta kaikille! ♡

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*