Header img

Pikkujoulumeikkiä x 3

18/12/2016

Monet pikkujoulut teillä tulee vietettyä vuodessa? Mulla on tällä hetkellä saldossa neljät. Pikkujoulukaudessa parasta on ehdottomasti se, että saa meikata ihan luvan kanssa juhlameikkejä! Mulla vaan tuppaa aina tulemaan vähän kiire sitten lähteä, joten meikin kuvaaminen tahtoo unohtua. Tässä nyt kuitenkin esittelyssä ne pari meikkiä, jotka kerkesin kuvaamaan ja yksi jonka olin tehnyt aikasemmin ajatellen pikkujoulukautta.

The Glitter Fairy
Talliporukan pikkujoulumeikistä kerkesin ottaa kuvatkin. Meikki vaan ei ole mikään ihan tavallinen juhlameikki, vaan meidän pikkujouluissa oli naamiaisteema. Ja siis jos mulle antaa vapaat kädet, niin sehän tarkoittaa sitten glitteriä ja paljon! Päätin siis pukeutua Glitterkeijuksi, joten sain huoletta pistää päälleni niin paljon glitteriä kun halusin! Meikki on siis todella kimalteleva, kuten oli myös päälläni ollut paljettimekko ja paljettibolero. Kokovartalokuvaa ei valitettavasti tähän ole laittaa.

Ohimoille ja dekolteelle kiinnitin isompia glittereitä ja sitten poskipäille hienojakoisempaa glitteriä käyttäen e.l.f:n Glitter Primeria. Luomilla oli myös glitteriä ja metallihopeaa luomiväriä. Glitterit kiinnitin luomiin tällä kertaa Make Up Storen Mixing Liquidilla, jolla glittereillä sai todella intensiivisen lopputuloksen. Huulissa on Make Up Storen huulikiilto Sparkle, joka on todella kimalteleva. Highlighterina käytin runsaasti Essencen Light Up You Face* paletin vaalea sävyä, jossa on itsessäänkin kimallusta. Ripset on Eyluren Exaggerate 143* -ripset. Ripset laitettu luottoliimalla, eli Ardellin DUO -liimalla paikalleen. Kiharat tein ihan lämpörullilla.

 

The Smokey Eye
Perinteinen pikkujoulumeikkihän on tumma Smokey Eye meikki. Olin tehnyt oman versioni jo marraskuun alussa (joten kuvassa siis näkyy tuo kauluri, jota ei enää ole.) Meikki on tehty käyttäen Maybellinen tuotteita, jotka sain testiin. Luomilla on The Rock Nudes luomiväripaletin* värejä. Pigmenttejä en tahtonut paletista oikein irti saada, kunnes keksin kastella siveltimen! Sitten alkoi tapahtua ja meikistä tuli tosi kiva! Yllätyin ihan, miten näin edullisella merkillä sain tehtyä näin näyttävän smokeyn. Rajauksena käytin myöskin Maybellinen Master Precise Curvy lineria*, joka on muuten mielestäni todella hyvä! Tussimainen sivellinpää on yllättävän näppärä rajauksen teossa. Ripsissä niin ikään Maybellinen Lash Sensational Lucious ripsiväriä*, joka ei kylläkään voittanut omaa suosikkiani Too Faced:n Better Than Sex ripsiväriä. Huulissa sitten on Maybellinen Vivid Matt Liquid huulilakka* sävyssä Rebel Red ja näistä huulilakoista olen tykännyt kyllä ihan mielettömästi.

 

The Classic
Tämä viimeisin meikki on eiliseltä, kun käytiin muutaman Joensuulaisen bloggaajan kanssa syömässä. Hieman pikaisesti sutaistu, mutta juurikin sellainen "minun näköinen" meikki. Luomiväreinä mitäpäs muutakaan kuin Too Faced luomivärejä ja rajaus perinteisesti Sensailla. Pikkuisen taas karkasi tuo liner, mutta mitä pienistä! Tykkäsin tästä meikistä siitä huolimatta. Ripsissä tottakai lemppari ripsiväri Too Faced Better Than Sex. Hiukset kiharsin Braunin butaanikihartimella, jonka olen ostanut vuosia, vuosia, sitten kirpputorilta. Ihan paras kiharrin, kun on langaton!

Asuksi valikoitu alkuviikosta Vero Modasta ostamani trikoomekko. Hintaa mekolla oli muistaakseni 19,90€. Tykkäsin siitä, että kangas teki mekosta aavistuksen arkisemman, mutta takana mekossa on selässä iso halkio, joten se taas tekee siitä hieman juhlavamman. Sukkahousut on Vogue By Katri Niskanen*, nimeltään Wings, ja ne on saatu goodiebagista. Käytän tosi harvoin sukkahousuja, mutta tämän mekon kanssa ne sopi jotenkin tosi kivasti. En vaan osaa yhtään poseerata näissä asukuvissa! Ja kuten kuvasta näkyy, niin remppa on parhaillaan menossa. Entisen lattian alta paljastui pahasti maalitahrainen vanha lankkulattia, mutta siitä kerron sitten lisää ihan omassa postauksessaan.

Monetko pikkujoulut teillä on jo ollut vai oletko saanut nauttia rauhallisista joulukuun viikonlopuista? Oikeaan jouluunkin on enää viikko!

*-merkityt tuotteet saatu testiin blogia varten.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*