Header img

Parhaat kosmetiikan verkkokaupat aleostoksiin

26/12/2016
Mainoslinkit merkitty *-merkillä

Miten teillä meni joulu? Saitteko syötyä masut täyteen ja rentouduttua? Kuvasin jo joululahjavideon, jonka pyrin julkaisemaan mahdollisimman pian. Nyt kuitenkin keskitytään hetkeksi välipäivien alennusmyynteihin, sillä joulun jälkeiset alennusmyynnit ovat parhaillaan menossa! Tässä olisikin nyt tiivistettynä parhaat suomalaiset kosmetiikan verkkokaupat ja omat suosikkitarjoukset! (Tarkista tarjouksien voimassaolo kys. verkkokaupasta) Ei tarvitse monesta paikasta sitten metsästää alennusmyyntejä! Olkaapa hyvä.

eleven.fi*
elevenillä on huippuja tarjouksia jokaisesta kategoriasta alennukset ovat väliltä -30-70%. Meikkiosastolla on myynnissä lahjapakkauksia alennettuun hintaan, esimerkiksi Helena Rubinsteinin lahjapakkaus vain 24,90€. Pakkaukseen kuuluu silmämeikinpoistoaine, Feline Blacks ripsiväri sekä Powercell silmänympärysvoide. Helena Rubinsteinia ei saakaan nykyään enää Suomesta mistään liikkeistä, mutta eleveniltä löytyy! Lisäksi hiustenhoitotuotteissa on paljon alennuksia ja ghd:n tuotteet ovat -20%.

Bearel.fi*
Bearelilta löytyy korealaista kosmetiikkaa huippuedullisesti vielä tämän viikon. Kaikissa tuotteissa on vähintään -10% alennusta. Esimerkiksi supersöpö *TonyMoly Panda käsivoide on alennushintaan 9,45€. Jokaiselle ihotyypille on myös kasattu oma kaneusboxi edulliseen hintaan. Esimerkiksi kuivan ihon boxi on arvoltaan 110€ ja sisältää 8 kuivalle iholle sopivaa tuotetta ja boxin saa 85€ hintaan.

Bearelin boxi

Bangerhead.fi*
Bangerheadilla on tämän viikon ajan kaikki tuotteet -20%. Esimerkiksi NYXin tuotteita* saa alen aikaan Bangerheadilta edullisesti. Nyxin lisäksi Bangerheadin valikoimista löytyy esimerkiksi theBalm, Pixi ja RealTechniques. Ja kaikista tuotteista edelleenkin se -20%, joten eikun shoppaamaan! 🙂

Cocopanda.fi*
Myös Cocopandalla on totuttuun tapaan huimia tarjouksia. Esimerkiksi TIGIN supersuosittu *Bed Head Masterpiece hiuslakka 12€ tai *Shela’s pyörivä musta meikkiteline (joka itseltäni löytyy valkoisena) hintaan 33€ (normaalisti 66€). Cocopandalta löytyy theBalm, Real Techniques sekä NYX, monien muiden merkkien lisäksi. Omia suosikkeja on kuitenkin ehdottomasti nuo Shela’sin säilytysratkaisut.

Shela’s pyörivä meikkiteline

Toivottavasti tästä postauksesta oli apua ja löytyi hyviä aletuotteita. Vinkatkaa ihmeessä myös omat suosikki alennukset kommentteihin! Itse yritän kyllä pysyä alennusmyynnissä hillityllä linjalla, mutta tietäähän sitä miten siinä sitten kuitenkin käy. Jo pelkästään tätä postausta tehdessä ostoskoreihin klikkautui vaikka mitä, mutta vielä en ole painanut osta -nappulaa. (EDIT. kaksi tuntia postauksen julkaisun jälkeen, olen jo tehnyt ensimmäisen tilauksen Bearel.fi verkkokauppaan.)

Mukavaa vuoden vaihteen odotusta kaikille!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*