Header img

Joulukalenteri + joululahjat

28/12/2016

Kunnon kosmetiikkaharrastajana, mulla oli tänä jouluna tottakai kosmetiikkajoulukalenteri. Kalenteri oli Lookfantasticin oma joulukalenteri, jota onkin ollut nyt jo useampana vuotena. Viime vuonna katselin kateellisena kalenterin upeaa sisältöä, joten tänä vuonna en halunnut jäädä siitä paitsi. Tilasinkin kalenterin itselleni jo ennakkoon. Kalenteri oli valtavan kokoinen ja sen sisältö oli todella upea! Paljon matkakokoisia tuotteita ja ihan täysikokoisiakin. Lisäksi suurin osa sellaisia merkkejä, joita en ole aiemmin kokeillut ja tuotteistakin vain muutama oli entuudestaan tuttu. Hintaa kalenterilla oli postikuluineen reilu 90€, joten mistään ihan pikkukalenterista ei ollut kyse. Rahoilleen sai kuitenkin vastinetta ja oli ihanaa avata joka päivä uusi kosmetiikkayllätys!

LookFantastic Beauty Secret Advent Calendar
Kalenterin koko sisältö

Pysyin myös hyvin spoilaantumatta, sillä vain yhtenä päivän erehdyin selaamaan instagramia ennen kalenterin aukaisua ja ehdin nähdä päivän luukun. Muuten jokainen luukku pysyi yllätyksenä avaamiseen saakka. Voisinpa sanoa, että aika varmasti tilaan kalenterin myös ensi vuonna. Sen verran hyvä se oli.

Valitsin sisällöstä omat suosikit, eli ne tuotteet jotka erityisesti lämmitti mieltä, vaikka ihan kaikista kyllä tykkäsin! Koko paketissa oli vain muutamia tuotteita, joissa oli akrylaatteja, joten todella hyvin pääsen tuotteita testaamaan. Omia suosikkeja oli Balance Me silmänympärysvoide, Pixi Glow Tonic kasvovesi, Ardell Wispies ripset(ja supersöpö mini DUO-liima), Bellapierre Gel Eye Liner, Foreo putsari, Illamasquan luomiväripaletti (joka on muuten valmistettu vain tätä kalenteria varten, eikä sitä saa muualta) sekä Moroccanoil hiusöljy. Näistä ripset ja hiusöljy ovat ennestään tuttuja tuotteita, muut täysin tuntemattomia. Foreon putsari tuli miniforeon kanssa samasta luukusta, mutta minulta löytyy jo täysikokoinen Foreo, joten siksi tuo pikkuforeo ei päässyt suosikkilistalle. Jokatapauksessa ihan huippua päästä testaamaan näitä!

Kalenterin suosikkituotteet

Olin toki myös ollut kilttinä, joten jokunen joululahjakin tuli jouluna ansaittua. Joululahjat päätin esitellä pikaisesti videolla, missäs muuallakaan kuin omassa uudessa huoneessa. Tosin huone kaikuu vielä aika reilusti, mutta ei anneta sen häiritä!

Mitä te saitte joululahjaksi? Oliko jokin lahja ylitse muiden?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*