Header img

Joulukuun Glossybox 2020

20/12/2020
Tuotteet saatu ilmaiseksi.
Mainoslinkit merkitty *-merkillä

Niin siis mullahan oli kyllä suunnitelmissa tehdä joululahjavinkit -postaus, mutta Beautiikki on työllistänyt yllättävän paljon nyt ja joulukin on jo ensi viikolla, että eipä sittenkään. Hypätään siis suoraan unboxingiin, kun vuorossa on joulukuun Glossybox ja sen ihastuttava sisältö! Joulukuussa monet boxit pistää parastaan ja joulukuu onkin yleensä yllätysboxien kannalta parasta aikaa. Glossybox ei tee poikkeusta tässä ja boxin ihana kimaltava (ja pinkki) ulkoasu iski minuun tehokkaasti. Perinteisesti postauksen lopusta löytyy unboxing, joka on tällä kertaa täysin sokkona tehty, sillä en kurkannut sisältöä etukäteen.

Joulukuun Glossybox 2020

Joulukuun Glossybox ”Best time of the year” sisälsi:

Schwarzkopf – Nature Moments Coconut Water & Lotus Flower Shampoo, 2,49€
Symbiosis- Tightening & Resplendent Eye Mask, 89€
Seche – Vive Instant Gel Effect Top Coat, 16,20€
Monu Professional Skincare – Smoothing Facial Oil, 26,95€
Nudestix – Gel Color Lip + Cheep Balm – Posh, 22,95€

Boxihan oli arvoltaan huikeat 157€ ja risat! Joulukuun Glossyboxissa oli monta hyvää ja mielenkiintoista tuotetta sisällä.

Glossybox joulukuu sisälsi shampoon, kynsilakan ja ihonhoitotuotteita.

Omia suosikkejani oli ehdottomasti Symbiosis silmänympärysnaamio, joka todellakin tulee tällaisen vuoden jälkeen tarpeeseen. 89 euron arvoiselta tuotteelta kyllä myös odotan jo melkoisia ihmeitä, joten saa nähdä lunastaako lupauksensa. Kuitenkin koronavuoden jälkeen tarpeellinen minulle ja uskoisin että ainakin monelle muullekin terveysalalla työskentelevälle. Monun kasvoöljy oli ehkä mielenkiintoisin tuote, jota haluan testata pikimmiten. Tällä hetkellä vaan täytyy todella varovasti testata uusia tuotteita, sillä 8h päivässä käytetty kasvomaski on tehnyt jälkensä ihoon ja uusien tuotteiden testaaminen täytyy aloittaa varovasti.

Glossybox Best Time of the year joulukuu 2020

Nudestixin huulisävy oli todella lähellä minun huulien omaa sävyä ja tuntui huulissa tosi kivalta. Jää siis varmasti käyttöön useamminkin. Ilmeisesti tätä voi käyttää myös poskille, mutta en ole itse voidemaisten poskipunien ystävä. Sechen päällyslakka saattaa päästä tositoimiin, kun pääsen vihdoin käyttämään kynsilakkaa muutenkin kuin parin päivän ajan viikonloppuna. Aloitan tammikuussa reilusti lyhennetyn työajan, joten pidempiä vapaajaksoja on tiedossa. Schwarzkopfin shampoo tulee myös käyttöön, sillä mun shampootilanne on vähän huono tällä hetkellä. Toivotaan, että on hyvä, eikä tee hiuksista sähköisiä, niinkuin mulla monesti käy markettishampoiden kanssa.

Glossybox joulukuu december 2020 flatlay

Kaikki tuotteet on siis sellaisia, jotka tulee omaan käyttöön ja se on jo aika hyvin yllätysboxilta! Mitä itse tykkäsit joulukuun Glossyboxista?

Glossyboxia voi tilata jatkuvana tilauksen 17,99€/kk (jolloin tilauksen voi lopettaa milloin vain) tai sitten 3kk, 6kk ja 12kk jaksoissa. Jos tilaat jatkuvan tilauksen, niin käytä koodia MARIA30, jolloin ensimmäiselle boxille jää hintaa vain 12,59€! *Tilaa suoraan tästä.

Tässä vielä unboxing videota:

Lue myös:
Marraskuun Glossybox
Lokakuun Glossybox

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*