Header img

Tammikuun Glossybox 2021

03/01/2021
Tuotteet saatu ilmaiseksi.
Mainoslinkit merkitty *-merkillä

Hyvää uutta vuotta! Toivottavasti joulun pyhät ja vuoden vaihde on mennyt kivasti ja olet ehtinyt vähän myös huilaamaan. Jotenkin niin uskomatonta, että vuosi on viimein vaihtunut. Päästäänkin aloittamaan uusi vuosi heti tammikuun Glossyboxilla! Olipa huippua, että sain boxin näin ajoissa, joten täytyihän se heti saada myös julkiseksi. Videon julkaisinkin jo aikaisemmin, mutta en ehtinyt kirjoittamaan postausta kun vasta nyt parin päivän jälkeen. (Beautiikki syö tällä hetkellä aika paljon ”työaikaa”, mutta varmasti pian helpottaa kun saan kaiken järjestykseen.) Mutta mennään siihen boxiin! Sisältö löytyy myös videolta postauksen lopusta, kuten aina ennenkin.

Tammilkuun Glossybox 2021

Tammikuun ”The Power of beauty” Glossybox sisälsi:

Love Beauty and Planet – Muru Muru Butter & Rose Body lotion, 14€
Naobay – Protective Hair Mask, 2,59€
Merci Handy – Hand Cleansing Gel, 3€
Manna Kadar – Flutter Mascara, 16€
Wander Beauty – Baggage Claim Gold Eye Mask, 4,20€

Manna Kadar Flutter Mascara tammikuun glossyboxissa

Sisältö oli mielestäni sellainen perushyvä. Ei mikään tajunnanräjäyttävä, mutta silti kuitenkin hyvä vastine 17,99€ hinnalle. Omia suosikkeja oli ehdottomasti Manna Kadarin Flutter mascara, jota en tosin ole vielä testannut. Myös Love Beauty and Planetin vartalovoide tuli tarpeeseen, sillä tähän aikaan vuodesta saa aika ahkerasti olla kroppaansa voitelemassa. Pakkanen tekee ainakin mun iholle hirmuista kuivumista.

Love Beauty and Planet vartalovoide

Naobayn hiusnaamio ja Wander Beautyn silmänympärysnaamio olivat sellaiset perushyvät jutut, jotka myöskin tulee käyttöön. Käsidesi sen sijaan oli vähän plääh. Ensin olin ajatuksesta innoissani, sillä käsidesi on edelleen hyvin ajankohtainen ja tän saa kivasti käsilaukkuun. Tuoksu oli kuitenkin niin voimakas, että kädet oli pakko käydä pesemässä käytön jälkeen.

Wander Beauty baggage claim silmänympärysnaamio

Sellainen oli tammikuun boxi. Blogiin olisikin tulossa sitten viime vuoden viimeiset loppuneet sekä tietysti myös loppuvuoden ostokset!

Glossyboxia voi tilata jatkuvana tilauksen 17,99€/kk (jolloin tilauksen voi lopettaa milloin vain) tai sitten 3kk, 6kk ja 12kk jaksoissa. Jos tilaat jatkuvan tilauksen, niin käytä koodia MARIA30, jolloin ensimmäiselle boxille jää hintaa vain 12,59€! *Tilaa suoraan tästä.

Ja tässä vielä se lupaamani unboxing video:

Lue myös:
Joulukuun Glossybox

  • Linda/Lipstick+Love

    Mun mielestä tää oli ehkä vähän lattea vuoden ensimmäiseksi boksiksi, mutta oli tossa tosi kivoja perustuotteita kuitenkin! Naobay ja Wander Beauty olisivat kiinnostaneet mua itseäni näistä eniten 🙂

    • Maria Glow

      Yllätysboxeista kun ei voi koskaan tietää 😀

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*