Header img

Parhaat kauneusboksit

08/03/2022
Mainoslinkit merkitty *-merkillä

Oletko joskus miettinyt mitä kauneusboksia alkaisit tilaamaan? Mikä kauneusboksi on paras? Ja mistä saisi eniten rahoilleen vastinetta? Kannattaa katsoa tämä postaus, sillä tässä on listattuna kauneusboksit, joita Suomeen saa tilattua. Alussa esittelen pari mun suosikkia ja postauksen lopussa sitten listattuna kaikki kauneusboksit hintajärjestykseen halvimman kuukausihinnan mukaan. Päivitän sivua säännöllisesti, joten se kannattaa lisätä suosikkeihin, jos aihe kiinnostaa enemmänkin!

Parhaat kauneusboksit

Aloitetaan niistä mun mielestä parhaista kauneusbokseista, joita Suomeen saa helpoiten. Näissä kaikissa hinta-laatu on pysynyt tasaisena jo vuosia ja ovat sellainen helppo valinta. Nämä tulevat myös EU:n sisältä, joten tullimaksuista ei tarvitse huolehtia.

Parhaat kauneusboxit ja kuukausiboxit

*Glossybox

Hinta kk: 15,80€ (Vuoden määräaikainen), 17,99€ Jatkuva tilaus, jonka voi keskeyttää milloin vain.
Tuotteet: 5kpl, osa matkakokoisia osa täysikokoisia.
Arvo: Vaihtelee. Yleensä 50€-100€, toisinaan jopa reilusti yli.
Perustiedot: Monipuolisesti kaikkia kauneustuotteita myös meikkejä. Paljon erikoisempiakin brändejä.

Oma kokemus: Glossybox on tullut mulle jo pitkään PR:nä ja sisältö on ollut pääsääntöisesti aina tosi huikea. Joka toinen boksi on erikoiskuvioitettu. Lisäksi säännöllisesti myös erikoisbokseja eri brändien kanssa. Pääset katsomaan minun youtube -kanavalta Glossyboxin unboxausta, aina silloin kun sitä mun postilaatikkoon tupsahtaa. Jos mietit, mitä unboxaus tarkoittaa, niin sillä tarkoitetaan kauneusboxin sisällön avaamista ja sen tutkimista. Voit myös katsoa kaikkien viime vuoden boksien sisällön Vuoden 2021 Glossyboxit -postauksesta.

World of beauty kesäkyyn glossybox suomi

*Lookfantastic Beauty Box

Hinta kk: 15,50€ (Vuoden määräaikainen.) 1kk tilaus 20€/kpl, 3kk tilaus: 18€/kpl ja 6kk tilaus: 17€/kpl. Ensimmäisestä boxista tulee myös toimituskulut 6€, joita ei jatkossa veloiteta.
Tuotteet: 6kpl, osa matkakokoisia ja toisinaan myös täysikokoisia.
Arvo: Yleensä 50-100€ usein paljon enemmän.
Perustiedot: Monipuolisesti kauneustuotteita, mutta enemmän ihonhoitoon painottuvaa sisältöä. Mukana yleensä kalliimpia merkkejä, joita ei välttämättä suoraan uskaltaisi ostaa kokeilematta.

Oma kokemus: LF Beauty Box oli mun ensimmäisiä kauneusboxeja ja olen tilannut sitä useamman jakson. Boksi on myös yksi alkuperäisistä kauneusbokseista, joita on ollut olemassa. Toisinaan olen saanut tämän myös PR:nä. Sisältö on melkeinpä aina priimaa ja mukana on usein todella kalliita brändejä. Säännöllisesti tulee myös erikoisbokseja, joissa eri brändeiltä sisältöä.

Lookfantastic Beauty Box Lokakuu 2020

*Goodiebox

Hinta kk: 24,95€/kk. Toimituskulut sisältyy. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa.
Tuotteet: 5-7kpl, Aina vähintään 2 täysikokoista.
Arvo: Yli 75€
Perustiedot: Monipuolinen sisältö ja usein mielenkiintoisia uutuusbrändejä pohjoismaista. Mukana usein vegaanista/luonnonkosmetiikkaa sekä täysikokoisia tuotteita. Goodiepoints kanta-asiakasjärjestelmä.

Oma kokemus: Goodieboxia olen saanut pari boksia PR:nä ja molemmissa oli todella kiva sisältö. Monipuolisesti kaikkia kauneustuotteita ja erikoisempiakin merkkejä. Toisinaan mukana on kosmetiikan lisäksi erilaisia ihonhoitovälineitä. Boksi on myös hauska laatikko, joita voi vaikka kasata useamman päällekkäin pieneksi lipastoksi.

Helmikuun Goodieboxin sisältö avattuna ja kauniisti aseteltuna.

Paras Ulkomainen kauneusboksi:

Ulkomailta tilattavista boxeista kannattaa ottaa huomioon, että EU-alueen ulkopuolelta tilattaessa tulee boxista maksaa veroja sekä mahdolliset tullimaksut. Tarkista siis aina ennen tilausta mahdolliset maksut. Joissain tapauksissa maksun voi maksaa suoraan tilattaessa. Ulkomailta tilattaessa saatat tarvita myös ulkomaan osoitteen ja postituksen välityspalvelun, joka lähettää boxin Suomeen. Postituspalveluita ovat esimerkiksi: *PlanetExpress ja *Shipito. Tilauskustannukset voivat siis hyvinkin nousta kuukausihintaakin korkeammaksi.

*Boxycharm

Hinta kk: $27.99.
Tuotteet: 5kpl, kaikki täysikokoisia
Arvo: $175
Perustiedot: Paljon meikkejä sisältävä upea boxi, jossa paljon kalliimpiakin brändejä. Joka kuukausi saa valita muutamista vaihtoehdoista yhden tuotteen boxiinsa. Vaatii USA:n postiosoitteen. Mahdollista tilata myös kalliimpi Premium -boxi, jossa 6 tuotetta.

Oma kokemus: Tilasin Boxycharmia pitkään Suomeen, mutta lopetin tilauksen kokonaiskustannusten noustua niin suureksi. Todella hyvä boksi, josta tuli paljon hyviä tuotteita. Lähes joka boksissa tuli mukana luomiväripaletti. Sisältö on varmastikin muuttunut melko paljon sen jälkeen kun lopetin tilauksen ja hintakin noussut, mutta voit kurkkia entisiä Boxycharmeja blogipostauksistani.

Boxycharm tuli tällä kertaa todella hyvässä kunnossa.

Kauneusbokseja listattuna hintajärjestykseen

Hinnoissa ei ole otettu huomioon mahdollisia toimituskuluja. Hinnat ilmoitettu kunkin boxin omassa valuutassa.

Lyhenteet:
KK = Korealaista kosmetiikkaa
VG = Vegaaninen
LK = Luonnonkosmetiikka
U = Vaatii ulkomaisen postiosoitteen.

Ipsy Glam Bag, $13/kk, (Arvo $50), U
*Lookfantastic Beauty Box, 15,50€/kk (Arvo 50€-100+€)
*Glossybox, 15,80€/kk (Arvo 50€-100+€)
Allure Beauty Box, $23/kk, U
*Goodiebox, 24,95€/kk (Arvo väh. 75€)
LoveLula, £24.95/kk, LK
The Natural Beauty Box, £24.95/kk, VG, LK
Petit Vour, $25/kkk (Arvo €50-$85), VG
Kinder Beauty Box, $26/kk, (Arvo $75-165), VG
*Boxycharm, $27.99/kk, (Arvo $175), U
Ipsy Glam Bag Plus, $28/kk, (Arvo $120+)
Babebox, $29/kk, (Arvo $100+)
Nomakenolife, $31,50/kk, KK
Chok chock Box: 34,99€/kk, KK
Boxycharm Premium, $39.99/kk, (Arvo 215€), U
Cohorted, £39.99/kk

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*