Header img

The Body Shop Joulukalenteri 2022

25/07/2022

Kyllä, luit oikein ja kyllä, nyt on HEINÄKUU! The Body Shop on päättänyt ottaa varaslähdön joulukalentereihin ja lanseerasi omansa jo nyt!

Blogista löytyy myös perinteinen kaikki kosmetiikkajoulukalenterit listaava postaus, josta löytyy kaikki tämän vuoden kalenterit! Viime vuonna julkaisin sen syyskuussa ja jo silloin tuntui että on liian aikaista. Mutta näin se vuosi vuodelta joulukin alkaa aikaisemmin!

The body shop joulukalenteri

Katsotaan nyt kuitenkin The Body Shopin tämän vuoden joulukalentereita vähän tarkemmin. Tuttuun tapaan kalentereita on kolmea eri kokoa (ja hintaa). Edullisin kalenteri on 79€ (arvoltaan 117,90€) ja kallein sitten 149€ (arvoltaan 312,60€). Näistä kumpikaan ei tosin vielä ole saatavilla, vaan saatavilla on keskimmäinen eli 99€ kalenteri, joka on arvoltaan 198,60€).

*The Body Shop Box of Wonders joulukalenteri

Kalenteri sisältää 25 luukkua, jotka ovat täynnä The Body Shopin arvon kaltaisia tuotteita. Tuotteista löytyy siis reilun kaupan ainesosia, paljon vegaanisia tuotteita sekä tietysti cruelty free kosmetiikkaa. Sisältö on nähtävissä sivuilla, mutta en spoilaa sitä nyt tässä. Kerron kuitenkin, että kalenteri sisältää tuotteita niin kasvoille, vartalolle kuin hiuksillekin. Sisältö vaikuttaa oikeastaan aika kivalta ja uskon, että rahoilleen saa hyvin vastinetta. On niin täysikokoisia, kuin myös matkakokoisia tuotteita, eli kaikki ei ole täysikokoisia. Pari ei-kosmetiikkatuotetta on myös mukana.

Lisään postaukseen myöhemmin myös muut kalenterit, sitten kun ne on saatavilla. Nyt oli vaan päästävä korkkaamaan joulukalenteribuumi jo heinäkuussa!

Miten on? Joko tilaat ensimmäisen joulukalenterin, vai jäätkö odottelemaan laajempaa valikoimaa lähemmäs jouluun?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*