Header img

I love me 2022 messutärpit

11/10/2022
Mainoslinkit merkitty *-merkillä

Kahden vuoden tauon jälkeen päästään jälleen I love me -messuille! Ja olen niin onnellinen tästä, koska messut on aina ollut mun jokaisen syksyn kohokohta. Ei pelkästään siksi, että siellä pääsee livenä katsomaan mielenkiintoisia uutuuksia vaan myös siksi, että tapahtumassa tapaan aina kaikkia ihania ystäviä, bloggaajakollegoita ja yhteistyökumppaneita. Joka vuosi olen kerännyt blogiin vuoden messutärpit. Tärpeistä löydät mielenkiintoisimmat osastot, jotka kannattaa käydä kurkkaamassa, jos messuille on saapumassa. Monet yritykset lanseeraa uutuuksiansa nimenomaan messuilla ja onhan messuilla myös paljon mielenkiintoista ohjelmaa.

Postauksesta löydät kolme eri kategoriaa: Mielenkiintoisimmat uutuusbrändit, johon olen listannut itselleni tuntemattomat brändit joihin aion käydä tutustumassa. Hyväksi havaitut lempparit on sellaisia, joiden osastoilla vierailen aina ja usein myös teen ostoksia. Kannattaa kurkata kategorian alta hyviä tarjouksia ja mielenkiintoisia tuotteita sisältävät osastot.

Olen käynyt messuilla ainakin vuodesta 2011 asti. On hauskaa huomata miten trendit on muuttuneet tuossa ajassa. Alkuvuosina paikalla oli hirveästi ripsi- ja kynsitarvikkeita. Sittemmin luonnonkosmetiikkapuoli alkoi laajeta valtavalla vauhdilla, samoin terveyspuoli on viime vuosina paisunut. Viimeisimpinä vuosina korealainen kosmetiikka on vallannut alaa ja tänä vuonna silmiin pisti erityisesti kristalleja ja voimakiviä myyvien osastojen runsaus. Terveys puoli on tänään varmasti suurempi kuin koskaan. Muuten kyllä messualue tuntuu olevan pienempi kuin aikaisemmin. Ehkä parin vuoden tauko on vähän rajoittanut näytteilleasettajien määrää. Jännittävää nähdä mitä kaikkea paikan päältä lopulta löytyy!

Mielenkiintoiset uutuusbrändit:

4 Starling Soapmakers 6d90

Puolalaisia luonnonkosmetiikka tuotteita, joita haluan käydä nuuhkimassa. Valikoima on todella laaja ja sisältää palatuotteita ja mielenkiintoisia ihonhoito ja hiustenhoitotuotteita.

Botanica Nordica 7g108

En nyt tiedä voiko tätä uutuusbrändiksi sanoa, mutta itse en ole missään vaiheessa vielä päässyt tähän tutustumaan tähän merkkiin. Kotimainen luonnonkosmetiikkabrändi, jonka tuotteita haluan ehdottomasti käydä paikan päällä tunnustelemassa.

HEÖ 6a80

Täysin uusi kotimainen hiussarja, joka lanseerataan nimenomaan I love Me messuilla. Sivusto ei kerro paljoakaan tuotteista, muuta kuin että ne ovat vegaanisia ja vastuullisia. Näihin täytyy siis käydä tutustumassa messuilla tarkemmin.

Menkkapikkarit.fi 6n30

Nämä haluan ehdottomasti käydä katsastamassa, koska menkkapikkarit on kyllä paras keksintö pitkään aikaan. Olen käyttänyt eri brändin pikkareita jo jonkun aikaa ja jos näissä on joku kiva messutarjous ja vaikuttavat hyvältä, niin kyllä lisätarvetta menkkapikkareille on!

Hyväksi havaitut lempparit:

*Bearel 6d60

Yksi ehdottomia suosikkiosastoja, jossa korealaista kosmetiikkaa saa aina huipuilla messuhinnoilla. Tänäkin vuonna aion haalia Mizonin Hyaluronihapposeerumia messuilta hyvään tarjoushintaan. Myös uutuusmerkki Etude kannattaa käydä kurkkaamassa!

G Beauty Lab Oy 6b78

Valikoimaansa rivakasti uudistava G Beauty Lab tuo aina saataville mielenkiintoisia tuotteita. Valikoimaan kuuluu mm. luonnonkosmetiikan meikkimerkki All Tigers sekä Korento Cosmetics, G Labin oma kulmakarvavaha, Wonderskinin kuorittava pitkäkestoinen huulipuna ja värikkäät Islan Play silmänrajausvärit. Monta uutta merkkiä suomessa siis.

*NBI Beauty Import 6a50

Noben osasto on aina ollut messuilla huikea ja tarjoukset hyviä. Lisäksi olen erityisen kiinnostunut heidän uudesta meikkimerkistä Lethal Cosmeticsista, koska harkitsin sitä pitkään itselleni Beautiikkiin. Toivottavasti siis se on ainakin mukana messuilla!

Kannattaa kurkata:

Carpelan Cosmetics 6d50

Showstopper verkkokaupan osasto, josta kannattaa käydä kurkkimassa hyviä tarjouksia. Erityisesti e.l.f kosmetiikkaa, josta löytyy hinta-laatu suhteeltaan todella hyviä tuotteita! Itse ainakin ajattelin käydä katsomassa, mitä tarjouksia paikan päältä löytyy. Yleensä mukaan on lähtenyt aina elfin aivan parasta glitter primeria, jolla pysyy glitterit meikissä hamaan tappiin asti.

Frameda Oy 6e10

Tunnettujen kampaamotuotteiden maahantuoja, jonka valikoimiin kuuluu mm. K18, Eleven Asutralia, Kevin Murphy ja Cocopbella hiusasusteet. Messuhinnat kannattaa käydä kurkkaamassa ja suosittelen lämpimästi varsinkin Eleven Asutralian Miracle Spayta, joka on yksi mun suosikki hiustuotteista!

*House Of Organic 6b50

Suuri luonnonkosmetiikan jälleenmyyjä, jonka messutarjoukset aion ainakin itse käydä katsastamassa. Valikoimaan kuuluu mm. Bybi ja Evolve, jotka ovat epäilemättä suosituimpien sarjojen joukossa.

Näiden lisäksi messuilla on tottakai valtava määrä myös muita näytteilleasettajia. Aiotko itse tulla paikalle? Instagramistani löytyy messulippuarvonta, joten jos liput on vielä hankkimatta, niin kannattaa käydä osallistumassa!

Lue myös: 
I love me 2019 Messuyhteenveto

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*