Header img

Messutärpit: I love me 2019

17/10/2019

Vielä olisi viimeisen messutärppi postauksen aika, sillä I love me -messut starttaa huomenna! Aikaisemmissa postauksissa on esitelty aina yhtä brändiä tai osastoa, mutta nyt teen pienen yhteenvedon koko messujen kauneustarjonnasta. Minulla ei itselläni ole paljoa aikaa kiertää messuja, joten aika tiivistetyn listan olen tehnyt osastoista, joissa aion käydä. En mitenkään ehdi kiertää koko messuja, joten valitsin ne itselleni mielenkiintoisimmat pisteet tähän listaan. Muu aika minulla meneekin siis NHS:n pisteellä, josta löydät minut joka päivä opastamassa meikkien kanssa!

Lue myös Laveran, GRN:n ja Bearelin messutärpit!

LUMENE 6e70

Lumene on ensimmäistä kertaa messuilla tänä vuonna! On jännittävää nähdä, mitä kaikkea osastolta löytyy. Mikäli osastolla on hyviä messutarjouksia, niin itse ainakin ajattelin ostaa täydennystä Lumene Invisible Illumination Instant Glow Beauty Serumista, sillä käytän sitä päivittäin meikkivoiteeseen sekoitettuna. Lumenen täytyy siis ehdottomasti käydä kurkkaamassa.

LUXME 6e69

LuxMella on mielenkiintoisia tuotteita myynnissä ja messuilta saa esimerkiksi tätä ihanaa huulia pullistavaa Instant Lip Plumperia. Osastolta kannattaa bongata myös kultageelinaamioita ja hauskoja geelisukkia!

PRO CARE OY 6b48

Yksi messujen isoimmista osastoista on aina kuulunut ProCarelle. ProCarella on myös Oletkaunis.fi verkkokauppa, jolla ei tänä vuonna ole omaa osastoa. ProCarella on myös kautta aikojen ollut aivan mahtavia messutarjouksia, joten niitä en halua missata tänäkään vuonna. ProCaren valikoimista löytyy mm. RealTechniques, Jeffree Star, EcoTools, Natura Siberica ja niin paljon monia muita huippumerkkejä!

SAAREN TAIKA 7h138

Jos joku on onnistunut somemarkkinoinnissa, niin se on Saaren taika. En usko, että kukaan facebookia käyttävä on voinut välttyä heidän mainoksiltaan. Haluan siis ehdottomasti käydä paikan päällä tutustumassa tuotteisiin ja niiden tuoksuihin. Saaren taika tuotteista löytyy ihonhoitoa ja kodin puhdistustuotteita. Tuotteet on muutenkin saaneet aika paljon hyvää palautetta, joten täytyyhän sitä käydä katsomassa, mistä on kyse.

WENNBERG LASH PRODUCTS 7g151

Muistatteko mun magneettiliner postauksen? Kyseinen merkki tulee olemaan myös messuilla! Ajattelin, että voisi kotiuttaa yhdet merkin ripset, sillä haluaisin kokeilla miten liner toimii oman merkin ripsien kanssa. Täytyy siis käydä tutkimassa valikoimaa ja toivoa hyviä messutarjouksia!

SEUL ET UNIQUE 6b58

Villinä korttina tässä listassa on minulle täysin tuntematon, mutta mielenkiintoinen merkki Glossyblossom. Kyseessä on siis geelikynsitarrat, jotka ei tarvitse päällyslakkaa tai UV-valoa. Kynsitarrojen luvataan kestävän pitkään ja olevan vedenkestäviä. Mielenkiintoinen uutuus Koreasta, johon haluan käydä tutustumassa tarkemmin.

NBI NORDIC BEAUTY IMPORT 6a50

NBI on varannut messuilleen mukavan kattauksen, kun osastolle saapuu Miia Johansson sekä Virve Fredman. Osastolta löytyy mm. Beautyblender, invisibobble, Konjac Sponge, Huxley ja Luxien siveltimet. Itse ehkä eniten olen innoissani Huxleysta ja Luxiesta, sillä molempien merkkien tuotteet lukeutuu suosikkeihin. Konjac sieniä tarvitsen myös, sillä viimeinen alkaa olla jo pian käytetty loppuun ja olen taas ottanut sienen mukaan ihonhoitorutiiniin.

GLITTER BY ELINA K 6d80

Jos mulla on yksi asia ostoslistalla, niin se on Elina K:n glitterpaletti, joka on messuilla tarjoushintaan 19 euroa. Toivotaan, että ehdin ennen kuin loppuvat, sillä uskon palettien menevän aika nopeasti. Glittereissä on myös tarjous 4kpl/10€, kuten viime vuonnakin, mutta tänä vuonna yritän hillitä itseni, sillä noita glittereitä alkaa olla jo ihan hyvä määrä varastossa.

Puuttuuko tästä listasta joku osasto, mitä suosittelisit minulle?

Lue myös muiden upeiden bloggaajien tärppipostaukset tältä listalta:

Kultainen kynsilakka
Purkkisirkus
Hannamaria

Kerroksia

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*