Header img

Messutärpit: Parhaat Laveran meikit

09/10/2019

I Love Me -messut lähestyy ja kuten jo aikaisemmin mainitsin, niin tänä vuonna olen menossa messuille töihin NHS:n pisteelle. NHS tuo maahan esimerkiksi Laveraa, Benecosia, Nurmea ja monia muita luonnonkosmetiikkamerkkejä. Ajattelinkin nyt etukäteen täällä blogissa vinkata parhaista tuotteista, joita tuolta NHS:n pisteeltä kannattaa käydä messuilla (ja muualla) bongaamassa. NHS:lla on niin paljon huippuja tuotteita, että jouduin jakamaan ne useampaan postaukseen. Viimeksi kurkattiin GRN -meikkeihin ja nyt keskitytään sitten Laveran meikkeihin.

Laveran meikkejä kauniisti aseteltuna

Lavera on yksi ensimmäisiä Suomen markkinoille tulleita luonnonkosmetiikkamerkkejä. Lavera on NaTrue sertifioitua luonnonkosmetiikkaa ja se valmistetaan Saksassa. Valmistuksessa käytetään yli 300 luomuraaka-ainetta ja n. 95% Laveran tuotteista on myös vegaanisia. Lavera on myös ensimmäinen luonnonkosmetiikkamerkki, jota itse olen koskaan kokeillut. Laveralla on edullisia, mutta mielettömän hyviä tuotteita ja jos luonnonkosmetiikkaan tulee jotain uusia innovaatioita, niin se on aika varmasti Laveran tuote.

I love me -messuilla kaikki Laveran tuotteet tulevat olemaan -40%, joten aivan huikean hyvä messutarjous on kyseessä! Ei siis missään nimessä kannata jättää Laveran pistettä katsomatta. Tässä olisikin nyt muutama vinkki, mitä tuotteita Laveralta kannattaa messuilta mukaansa haalia.

LAVERA 2-IN-1 COMPACT FOUNDATION – IVORY 01

Aivan loistava meikkivoide, jolla saa peitettyä jopa vähän isommatkin ihon virheet. Mulla on kasvoissa vielä jonkin verran aknearpia, joten vaadin meikkivoiteelta tarpeeksi peittävyyttä. Voidemainen meikkivoide on helppo kerrostaa niille alueille, jotka kaipaavat enemmän peittoa. Rasiassa tulee mukana myös meikkisieni ja peili, joten päivän mittaan pohjaa voi myös korjailla. Jos kaipaat vegaanista luonnonkosmetiikan meikkipohjaa, niin tässä se on.

LAVERA FINE LOOSE MINERAL POWDER – TRANSPARENT

Olen aina ollut irtopuuterien ystävä ja tästä Laveran puuterista pidin erityisesti. Siinä on hentoinen tuoksu, mikä oli mielestäni kiva lisä muutenkin hyvään puuteriin. Puuteri on hienojakoista ja tekee iholle ihanan mattapinnan. Tällä saa hyvin kiinnitettyä meikkivoiteen eikä se kuivata ihoa ollenkaan. Talkiton ja vegaaninen koostumus.

Laveran parhaista meikeistä ei voi puhua mainitsematta huippuja huulituotteita. Kaikkihan tietää, että Laveran huulipunat on mielettömän hyviä, mutta myös huulikiillot on mainitsemisen arvoisia.

LAVERA GLOSSY LIPS HUULIKIILLOT

Olen aina ollut enemmän huulikiiltojen, kuin huulipunien käyttäjä. Huulikiillolta vaadin sävyä ja tahmaamattomuutta ja juuri sitä on nämä Laveran Glossy Lips huulikiillot. Juuri sopivasti sävyä, upea kiilto ja mielettömän ihana liukuva koostumus. Koostumus on myös hoitava, joten tätä sopii hyvin käyttää myös vähän rohtuneemmissa huulissa. Kuusi ihanaa sävyä. Kuvassa Peach ja Rosy Sorbet.

LAVERA SOFT LIPLINER

Huulipunan kanssa huultenrajauskynä auttaa tekemään jäljestä tarkempaa ja väristä kestävämmän. Laveran huiput rajauskynät ovat vertaansa vailla. Pehmeän koostumuksensa ansiosta kynää on miellyttävää ja helppoa käyttää.

LAVERA MATT’N STAY HUULIPUNAT

Kun aiemmin kirjoitin niistä uusista innovaatioista, niin montako mattapunaa olette tavanneet luonnonkosmetiikasta? Minulla ei ainakaan ole ennen näitä tullut yhtään vastaan, joten ihan mahtavaa että Laveralta löytyy myös mattapunia. Kaiken lisäksi, näiden väri kestää pidempään kuin tavallisen huulipunan. Todella hyvä ja intensiivinen väri! Ja mikäli tykkää kiilloista kuten minä, niin päälle voi sipaista vähän huulikiiltoa. Kuvassa neljä eri sävyä: Berry, Pink, Peach ja Red. Lisäksi on olemassa vielä sävyt Rose ja Plum.

LAVERA ILLUMINATING EFFECT FLUID

Uutuus Laveralta! Hehkua antava voide, jota voi käyttää meikin alla tai ihan vain sellaisenaan. Juuri sopivasti tervettä hehkua antava voide, joka saa ihon näyttämään kauniilta. Itse pidin voidemaisesta koostumuksesta, joka sulautui ihoon hyvin ja teki hyvän pohjan meikkiä varten. Tätä on saatavissa messuiltakin!

LAVERA STYLE & CARE GEL

Todella huippu kulmakarvageeli, jolla kasvojen kehykset saa kuosiin helposti. Väritön geeli sopii kaikille ja tässä on myös hyvä pito, joten karvojen riehaantumisesta kesken päivän ei tarvitse olla huolissaan. Näppärä ripsiharjamainen aplikaattori ja lisäksi korkissa oleva harja, jolla kulmat saa aseteltua juuri niinkuin itse haluaa. Loistotuote!

Laveralla on myös aivan mielettömän hyviä poskipunia, jotka kannattaa käydä messuilla kurkkaamassa. Lisäksi Laveralla on vain messuille myyntiin tulossa uusi voidemainen Glowing Highlighter, joka kannattaa ehdottomasti käydä bongaamassa! Sitä ei saa mistään muualta!

Edellisessä postauksessa on parhaillaan I love me -messuille lippuja arvottavana! Käy siis ihmeessä osallistumassa siellä, niin voit päästä hyödyntämään huikean Lavera messutarjouksen!

Onko sulla jotain suosikkimeikkejä Laveralta?

  • Charming Nails

    Laveran irtopuuteri ja tuo meikkipohja on minunkin suosikkeja <3

    • Maria Glow

      Kiva kuulla, että myös sinä tykkäät! On kyllä mahtavaa kun löytyy näin kivoja tuotteita luonnonkosmetiikastakin. 🙂

  • Milla

    Oi, tässä oli paljon miunkin suosikkeja. 😍👌🏻 Tosi kivat nää siun uudet sivut, onnistuneet ja helpot käyttää! 👌🏻

    • Maria Glow

      Ihana kuulla! 💕 Ja kiitos! Tulehan messuilla moikkaamaan! 😘

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*