Header img

Messutärpit: Luonnonkosmetiikkasarja GRN + arvonta

07/10/2019

Postauksen tuotteet saatu ilmaiseksi.

I Love Me -messut lähestyy, joten on aika aloittaa messutärpit postauksien julkaisu. Kuten jo aikaisemmin mainitsin, niin tänä vuonna olen menossa messuille töihin NHS:n pisteelle (Messuosasto 7g130), joten aloitan messutärpit tietysti NHS:n merkeillä. NHS tuo maahan esimerkiksi Laveraa, Benecosia, Nurmea ja monia muita luonnonkosmetiikkamerkkejä. Ajattelinkin nyt etukäteen täällä blogissa vinkata superhyvistä tuotteista, joita tuolta NHS:n pisteeltä kannattaa käydä messuilla (ja jatkossa muuallakin) bongaamassa. Postauksen lopussa myös lippuarvontaa luvassa!

Tässä postauksessa keskitytäänkin aivan uuteen sarjaan nimeltä GRN.

grn meikkejä syksyisten lehtien kanssa

GRN – SHADES OF NATURE

GRN on saksalainen luonnonkosmetiikkamerkki, jonka kaikki tuotteet on Cosmos -sertifioituja. Huulituotteita lukuun ottamatta, kaikki GRN meikkituotteet on vegaanisia. Pakkaukset on pääasiassa kartonkia ja muovia on pyritty käyttämään mahdollisimman vähän. Merkin ainesosat on valittu tarkkaan ja testauksen perusteella kyseessä on todella laadukas merkki. GRN tuotteisiin kuuluu meikkejä sekä ihon- ja hiustenhoitotuotteita. GRN tuotteita saa ostettua NHS.fi -verkkokaupasta.

Keskityin itse enemmän meikkeihin ja yllätyin siitä, miten paljon tosi hyviä tuotteita sarjasta löytyi. Koska kyseessä on tosi laadukas sarja, niin hyvin voi suositella kokeilemaan ihan mitä vain tuotteita, mutta halusin tiivistää ne omat lempparit tähän postaukseen. Tässä onkin nyt mun mielestä ne parhaat GRN meikkituotteet.


GRN KAJAL PENCIL – BLACK LAVA

Mustin kajal kynä ikinä! Niin huippupigmentillä varustettu kynä, että väriä todellakin riittää. Lisäksi tämä vielä liukuu aivan unelmapehmeästi, joten todella helppo käyttää silmissä. Saa myös hyvin häivytettyä, jos haluaa tehdä smoky-rajauksen. Kajal kyniä saa myös monissa muissa väreissä ja jos niissä on yhtä hyvät pigmentit, niin haluan ehdottomasti kaikki!

GRN EYEBROW PENCIL – CORN

Corn sävy on blondeille täydellinen. Pigmenttinen koostumus, joka oli aavistuksen vahamainen ja samalla helpotti kulmakarvojen pysymistä ojennuksessa. Vähän kuin kaksi tuotetta yhdessä: kulmavaha ja kulmaväri. Kulmakynän päässä oleva harja auttaa myös karvojen asettelussa. Saa myös sävyssä Coffee, joka sopii tummempihiuksisille.


GRN FINISHING POWDER – WHITE ASH

Juuri sopivasti mattaava peruspuuteri, jolla meikin saa kiinnitettyä ja jota voi päivän mittaan huoletta lisätä. Puuterissa on hieman tuoksua, mutta se ei jää kasvoille mitenkään leijailemaan levityksen jälkeen. Koostumus on samettisen pehmeä levittäessä ja jättää ihanan sileän ja luonnollisen pinnan ihoon. Myös kaksi muuta sävyä.

GRN HIGHLIGHTING POWDER – GOLDEN AMBER

Mielettömän upean hehkun antava highlighter, jolla saa halutessaan hillittyä hehkua tai todella näyttävän loisteen iholle. Pehmeän puuterinen ja vegaaninen koostumus sekä juuri sopiva sävy erityisesti vaalealle iholle. Itse tykkään levittää tämän siveltimellä, mutta levitys onnistuu hyvin myös sormilla. Jättää kauniin hehkun iholle olematta yliampuva. (Katso vaikka postauksen lopussa olevasta kuvasta!)

GRN ALL IN ONE MASCARA – BLACK JADE

Minuun luonnonkosmetiikan ripsivärit eivät tähän mennessä ole oikein päässeet tekemään vaikutusta, mutta tämä ripsiväri teki. Vegaaninen koostumus oli sopivan voidemaista, joten se levittyi nätisti ja tätä sai myös kerrostettua. Mullehan kerrostaminen on yleensä aika tärkeää ripsiväreissä, jotta ripsiin saa tarpeeksi volyymia. Ripsiväri myös pysyi hyvin, eikä karissut.

GRN LIPGLOSS – PEACH

Aivan mielettömän ihanan tuntuinen huulikiilto, jossa on sopivasti sävyä ja hoitavuutta. Upea kiilto eikä koostumus ole yhtään tahmainen, vaan juuri täydellisen liukuva. Huulikiillossa en huomaa tuoksua, joten se vaikuttaisi olevan tuoksuton. Sävyjä on kolme erilaista ja ne on kaikki tosi herkullisia! GRN on myös loistavapigmenttisiä huultenrajauskyniä ja huulipunia!


GRN ESSENTIAL EYESHADOW PALETTE – SUNSET

Kuten kaikessa tähän mennessä, niin myös luomiväripaleteissa on todella loistavat pigmentit. Luomivärien koostumus oli myös todella pehmeä ja helposti levittyvä, joten niitä oli todella helppo käyttää. Sävyt sopii hyvin toisiinsa ja paletissa on myös ohjeet silmämeikin tekemiseen. Kaksi helmiäissävyä ja kaksi mattasävyä, joilla saa tehtyä monta erilaista lookia. Tykkäsin itse aivan valtavasti ja tulen varmasti käyttämään näitä toistekin. Sunset -paletin sävyt sopii myös ihanasti syksyyn!

Tein GRN tuotteilla myös meikin itselleni, joka olikin jo Instagramissa katsottavissa. Tuo Instagram postaus näkyy myös edellisessä postauksessani, jossa esittelen GRN meikkejä videolla.

Tässä vielä kuvaa GRN meikeillä tehdystä meikistä:

Uuden sarjan ja messujen kunniaksi NHS tarjoaakin nyt messulipun kolmelle onnekkaalle! Pääsen siis arpomaan yhteensä kolme lippua I love me -messuille. I love me -messut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 18.-20.10.2019. Lippu oikeuttaa kertakäyntiin messuilla. Luethan osallistumisohjeet tarkasti.

OSALLISTUMISOHJEET

1. Kommentoi tähän postaukseen, mikä GRN tuotteista kiinnostaa sinua eniten.
2. Saat toisen arvan, mikäli seuraat minua Instagramissa, Youtubessa tai Facebookissa. Kerro mitä kautta seuraat, niin muistan ottaa sen huomioon arpoja listatessani.

-Arvontaan tulee osallistua 14.10.19 mennessä
-Arvon palkinnon 15.10.19 mennessä
-Lippu lähetetään voittajalle sähköpostilla, joten katsothan, että kommentointilomakkeeseen kirjoittamasi sähköpostiosoitteesi on oikein.

Onnea arvontaan! Nähdäänhän I Love Me messuilla!♥

  • Ansku-Glitteri addikti

    Ihania tuotteita ja kaunis meikki! Mua on houkutellut tämän brändin tuotteet kesästä asti ja haluaisin kovasti päästä testaamaan. Ehkäpä messuilta tarttuu jotain mukaan 🙂

  • Heidi

    GRN HIGHLIGHTING POWDER kiinnostaa eniten, jospa sillä saisi kesäisen hehkun säilytettyä 😀

  • Piitu

    Huulikiilto kiinnostaisi eniten, rakastan huulituotteita. 😀

  • Elise

    Upea meikki ja kiinnostavia tuotteita. Ensiksi kokeilisin higlighteria ja huulikiiltoa.

  • Katja

    kajalkyniä ja ripsaria kokeilisin ja instassa myös seurailen

  • Sanna

    Highliter kiinnostaa ja myös mascara, koska silmäni ovat
    herkät se voisi sopia. Seuraan sinua youtubessa ja blogit.fi
    kautta.

  • Jonskuli

    Higlighter kiinnostaa.
    Yhdellä mukana :

  • Henna

    Highlighter kiinnostaisi! Seuraan myös instassa

  • Penni

    Luomuväripaletti vaikuttaa mun jutulta! Seuraan instassa sua.

  • Sari

    Highlighter ehdottomasti

  • Paula

    All in one mascara
    Instassa seuraan.

  • Maria Lampinen

    Ripsaria kiinnostaa eritoten, olisiko tässä vihdoin SE luonnonkosmetiikan ripsiväri! Toki muutkin kiinnostaa 😀
    P. S. Seuraan instassa 🙂

  • Kaisa

    Ripsari kiinnostaa, koska vielä ei ole yhtään hyvää luonnonkosmetiikan ripsaria kävellyt vastaan… 😉

  • anni

    ripsiväri!

  • Salla

    Ripsari kiinnostaa eniten😊 Ja seuraan sinua instagramissa

  • Saltzu

    Luomiväripaletti kiinnostaa eniten 🙂

  • NannaS

    Ripsari 🙂 Seuraan Instassa

  • Heli

    Huulikiilto kiinnostaa eniten. Seuraan blogia ig:n puolella. 😀

  • Ilona

    Luomiväripaletti! 😍 Seuraan myös Instassa. 🙂

  • Milla

    Ihanan luonnolliset sävyt! Luomiväripaletti kiinnostaa eniten. Seuraan sinua myös instagramissa.

  • Janika

    Kulmakynä!

  • Babo

    Eyebrow pencil kiinnostaa eniten, mytta myös mascara ja highlighter.

  • Anni

    Kajal ja ripsari kiinnostaa. Tosi mukava tutustua uuteen sarjaan, ehdottomasti tsekkaamaan tämäkin messuilla 😊!

  • Mira

    Luomiväripaletti kiinnostaa eniten, aivan ihana syksyinen värimaailma 🙂 Ja seuraan myös youtubessa! 🙂

  • Sirkkuli

    Luomiväripaletti 🙂 Seuraan instassa.

  • Olivia-O

    Kaikkein kiinnostavimmalta vaikutti omena&hamppu pesuaine, omenafanin pakko vastata siis se. Näistä meikeistä korostuspuuteri saattaisi olla suosikki.

  • Riia

    Hightlighter kiinnostaa🤩

  • Jenni

    Puuteri kiinnostaa eniten. Seuraan myös instagramissa.

  • Anniina Kallio

    Highlighter.
    Seuraan instassa! 😊

  • Ida

    Ääh, kaikki! Highlighter, huulikiilto ja kulmakynä kärkikolmikkona kiinnostaa eniten 🤩 ja seuraan myös instassa!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*