Header img

Tervetuloa uusille sivuille!

16/09/2019

Hei ja tervetuloa uusille sivuilleni!

Blogini toinen muutto on nyt saatettu valmiiksi ja sivut kiiltävät uutuuttaan. Kommentointilomake toimii nyt ilman sisäänkirjautumista, joten sinne saa käydä jättämässä terveisiään!♥ Kertokaa myös mitä tykkäätte ulkoasusta, itse ainakin tykkään tästä tosi paljon!

Ajattelin tässä samalla kertoa, mitä kaikkea jännittävää tässä syksyn mittaan on vielä luvassa. Isoin asia on tietysti tämä sivumuutos ja omalle domainille muuttaminen, mutta paljon jännittäviä juttuja on silti vielä tulossa!

Ensimmäinen onkin nyt tulevana viikonloppuna, kun hyppään tubettajien matkaan Tubecon Merellä -risteilylle. Ihan pikkuisen ehkä jännittää, sillä olen täysin ulkona Suomen tubemaailmasta ja mukaan on lähdössä porukka aika isojakin tubettajia. Jouduin tubesta etsimään, ketä sinne on mukaan lähdössä, kun nimet eivät sanoneet minulle mitään. Suurimmalla osallahan olikin ”vaatimattomat” 100 000 tilaajaa, että kertonee varmaan jonkin verran siitä, miten pihalla oikeasti olen. Joten mun 600 tilaajan kanava ei ehkä kuulu joukkoon, mutta toivotaan, että porukka ei silti vierastaisi tällaista pikkukanavaa. Menen siis risteilylle tekemään glittermeikkejä yhdessä Annin ja Ainon kanssa. Jännittävää!

Nurme

Toinen jännittävä juttu on jo pian lähestyvät I love me -messut! Syksy kohokohta ja tänäkin vuonna olen menossa. Tällä kertaa tosin olen menossa messuille töihin. Minut löytää siis NHS:n pisteeltä auttamassa meikkien valitsemisessa ja käyttämisessä. Saa tulla moikkaamaan! ♥ NHS myy mm. Laveraa, Benecosia, Cattieria ja Nurmea. Jännittää tosi paljon ja olen varma, että viikonlopusta tulee huikea, mutta myös rankka. Olenhan itsekin aiemmin kirjoittanut blogiin, miten väsyneeltä esittelijät sunnuntaina aina näyttävät. Nyt tulen itse olemaan yksi heistä! Aikaisempiin messupostauksiini pääset tästä linkistä.

Muita kivoja juttuja on instagramissa pyörivä Elivo arvontapostaus, joka on auki 19.9. saakka. Kannattaa siis käydä osallistumassa siellä! Alla kuva arvontapalkinnosta, joka on huikea!

Lisäksi tänä syksynä lanseerattiin uudet LhB hiustenhoitotuotteet, joiden tuotekehittelyssä minäkin sain olla mukana. Meitä oli siis useampi bloggaaja, jotka oltiin mukana. Meille lähetettiin testituotteita, joista sitten annettiin palautetta. Palautteemme perusteella sitten tuotteita kehitettiin eteenpäin. Oli tosi jännittävää ja mielenkiintoista olla mukana tällaisessa projektissa. LhB hiustenhoitotuotteet on siis kampaamoihin myyntiin tuleva sarja, jota saa tilattua esimerkiksi Lh-Beautyn omasta verkkokaupasta. Tuotteet on valmistettu Suomessa, ne ovat vegaanisia ja eläinkokeettomia! Pakkauksetkin on ihanan vaaleanpunaiset!

Allekirjoitin myös #Pingethics koodiston, mikä tarkoittaa vastuullisempaa bloggaamista. Postauksiin tulee aina selkeät merkinnät yhteistöistä, saaduista tuotteista sekä mainoslinkeistä. Voit lukea lisää koodistosta täältä. Muutamia kivoja yhteistöitä onkin jo blogiin sovittu, joten syksyn sisällöstä on tulossa mahtava!

Olen myös ehtinyt tänä syksynä olla mukana jo yksissä mainoskuvauksissa sekä Tallinnan reissulla kavereiden kanssa. Tekemistä on siis tosiaan riittänyt. Sivuille on tulossa vielä blogikirppistä, jonne listaan minulle ylimääräisiä meikkejä. Osa käyttämättömiä ja osa vähän käytettyjä, joten kannattaa pysyä kuulolla.

Ja blogiahan voit seurata bloglovinissa, blogit.fi, Facebookissa, Instagramissa tai tubessa! ♥ Ja jos haluat seurata sivuja bloggerissa, niin liitä seurattavaksi tämä osoite: https://mariaglow.com/rss

Ihanaa alkanutta syksyä kaikille!

  • Mimosa

    Hyvältä ja selkeältä näyttää. Kommentointikin on sata kertaa miellyttävämpää kuin edellisessä blogikodissa 😀

    • mariaglowblog

      Kiitos! 🙂 Ihana kuulla! <3

  • Mia / Beauty Highlights

    Täällä näyttää tosi freesiltä ja kivalta – onnea Maria! <3

    Tuun ehdottomasti moikkaamaan sua NHS:n pisteelle, koska sieltä löytyy aina vaikka mitä kivaa 🙂 Mäkin olin muuten yhtenä vuonna pisteellä töissä, tosin ne oli Luonnonkaunis-messut ja siitä on jo aikaa. Mutta kivaa oli!

    Nähdään messuilla <3

    • mariaglowblog

      Ihanaa! Kiitos 🙂 Uskon kyllä että kivaa tulee olemaan 🙂 Ja ihanaa, että tulet moikkaamaan! Nähdään siellä! <3

  • Nena Sofia

    Voi vitsit, paljon onnea uudesta blogikodista! Ulkoasu on todella kaunis sekä selkeä ja sivut tuntuvat miellyttävän helppokäyttöisiltä 🙂

    Mutta huh kun kuulostaakin vauhdikkaalta sinun syksysi. Tsemppiä tuleviin koitoksiin! 😀

    • mariaglowblog

      Kiitos! 🙂 Ihana kuulla, että sivut toimii! Ja tässä postauksessa ei edes vielä ollut kaikki 😀 Pari muutakin juttua vielä tulossa, joista sitten lisää myöhemmin. En tiedä pysynkö itsekään vauhdissa mukana 😀

  • Ansku-Glitteri addikti

    Kivan näköiset sivut 🙂 Tykkään ulkoasusta!

    • Maria Glow

      Kiitos kommentista! 🙂 Kiva kun tykkäät! 🙂

  • JonnaH.

    Ihan sun näköiset sivut! 🙂

  • Satu

    Tosi hyvät on sivut ja ihanaa että määkin voin nyt kommentoida! Monesti oon meinannu, mut unohtanu että ainii sulla pitää kirjautua johonki. 😀 Enkä sitte laiskuudessani oo jaksanu kommentoimaan.. Mutta kivalta kuulostaa tulevat jutskut 🙂

    • Maria Glow

      Ihana kuulla! 😊 Olet aina tervetullut kommentoimaan! <3

  • Sanni

    Ihanat sivut ja hei, niiiiin kiva kun tulet messuille meidän vahvistukseksi <3 Odotan tosi paljon <3 🙂

    • Maria Glow

      Kiitos! Minäki olen jo niin innoissani! 😊 En malttaisi odottaa messuja! <3

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*