Header img

Elokuun Bette Box

20/08/2019

Boxi saatu ilmaisena tuotenäytteenä

Elokuun Bette box oli sisällöltään virkistävän erilainen. Alkuun boxin paino ihmetytti, sillä se oli tällä kertaa erityisen kevyt. Sisältö oli kuitenkin keveydestään huolimatta todella hyvä. Kerrankin meikkituotteita! JES! Sisällön arvo oli myös tällä kertaa boxin hintaan nähden kohdillaan. Tuttuun tapaan boxin avauksesta tein videon, joka löytyy postauksen lopusta.

Elokuun Bette Box sisälsi:
Sweety Signature Contouring sivellin, 17,90€
Oslo skinlab The Sloution kollageenilisä, n.10€
Vichy Dermablend SOS Cover Stick, 18€
Cien Eyeliner Pen – rajauskynä, Brown, 2,99€
Replay Tank Custom EdT tuoksunäyte

Omia suosikkeja oli ehdottomasti peiteainepuikko ja tuo sivellin. Kollageenilisää aion ehdottomasti testata, sillä jotenkin epäilen josko kuitenkin maistan sen juoman seasta. Täytyy tehdä makutesti! Cienin eyeliner kynän tilalle olisin mieluusti ottanut nestemäisten rajausvärin, sillä sellaiselle minulla olisi ollut enemmän käyttöä. Kynä on väriltään ruskea, mutta kädelle kokeiltaessa näytti minusta kyllä enemmän mustalta.

Kokonaisuutena boxi oli siis oikein hyvä ja mielestäni suunta on oikea. Jännityksellä odotankin jo seuraavaa boxia ja sen sisältämiä yllätyksiä! Mikäli innostuit itse tilaamaan Bette Boxia, niin sen voi tilata täältä. Hinnaltaan boxi on 18,90e/kk ja jos tekee 6kk tilauksen saa vielä yhden kuukauden kaupan päälle, jolloin yhden boxin hinnaksi jää n. 16,20e. Hintaan sisältyy postitus.

Mitä mieltä olit elokuun Bette Boxista?

Follow my blog with Bloglovin

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*