Header img

Heinäkuun Boxycharm – Au Naturale

15/08/2019

Mainoslinkit merkattu *-merkilllä.
Heinäkuun Boxycharm on täällä ja tuttuun tapaan tein unboxingista videon youtube kanavalleni! Sen lisäksi nappasin sisällöstä kuvat ja esittelen boxin nyt siis myös täällä blogin puolella. Laitan videon taas postauksen loppuun, jos haluat katsoa kun testaan boxissa tulleita tuotteita.

Aiheena heinäkuun boxycharmissa oli tällä kertaa Au Naturale ja boxiin oli valittu luonnonläheisempiä tuotteita. Tälläkään kertaa boxi ei jättänyt kylmäksi, vaikka pari tuotetta jääkin mulla käyttämättä.

Heinäkuun boxi sisälsi:
Luxie – Gaea 3 Piece Brush Set, $30
Elemis – Superfood Vital Veggie Mask 75ml, $35
Butter London – Natural Goddess Eyeshadow Palette, $32
Alamar – Mother of Pearl Gloss, $10
Appeal – Gel Eyeliner, $21

Oma suosikkini oli tietysti luomiväripaletti. Tosi kivoja sävyjä ja hyvät pigmentit. Koostumus oli aavistuksen kariseva, mutta se kyllä korvautuu pigmenttisyydellä. Erityisesti paletin vihreä on upea, vaikka en itse ole oikein innostunut vihreistä luomiväreistä. Toinen suosikki oli taas Luxien siveltimet, joita boxeista on tullut aiemminkin. Luxiella on todella laadukkaat ja hyvän tuntuiset siveltimet, joten ei ihmekään, että niistä tykkäsin. Huulikiillon sävy oli taas vähän pettymys ja kävinkin tänään tekemässä Boxycharmin sivuilla kauneuskyselyn, jossa kysellään enemmän omista mieltymyksistä sävyjen suhteen. Toivotaan siis, että ruskeiden huulikiiltojen aika olisi sitten ohi!

Suorana eteenpäin lähtee Elemiksen kasvonaamio sekä Appealin geeliliner. Ehkäpä niitä nähdään tulevissa arvonnoissa, sillä useampikin arvonta on tiedossa vielä tämän vuoden puolella! Nyt siis viimeistään kannattaa alkaa seuraamaan blogia Bloglovinissa, Blogit.fiFacebookissa, Instagramissa tai YouTubessa!

Jos innostuit tilaamaan, niin Boxycharmiahan voi tilata Suomeen Shipiton* kautta. Ja jos tilaat tämän minun Boxycharm linkin kautta, saat kaupan päälle lahjan(niin kauan kuin riittää). Itse saan linkin kautta tulleista tilauksista Charm pisteitä ja saman lahjan kuin tilaajakin.

Mitä tykkäsit heinäkuun boxista?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*