Header img

Elokuun Boxycharm 2019

17/09/2019

Mainoslinkit merkitty *-merkillä

Elokuun Totally Boxycharm on täällä ja sen sisältö on mahtava! Postikulut ovat nyt viime aikoina olleet yleensä hieman korkeammat ja olen jo harkinnut tilauksen lopettamista, mutta kun sisällöt on vaan niin hyviä, ettei millään raaski. *Boxycharm uudistuu nyt ja kuukausittaisen boxin hinnaksi tulee 21 dollarin sijaan 25 dollaria.  Kerron uudistuksista lisää vielä postauksen lopussa.

Boxycharm august 2019, totally boxycharm

Perinteiseen tapaan kuvasin boxin videolle ja video löytyy postauksen lopusta.

Elokuun Totally Boxycharm sisälsi:

Wander – Glow Ahead lluminating Oil, $42
ACE Beaute – Glimmer Eyeshadow Duo, $25
Tarte – Big Ego Mascara, $23
BECCA – Hydra-Mist & Refresh Powder, $39
Steve Laurant – Lip Liner – Chic, $15

Omaksi ykkössuosikiksi nousi heti BECCAn huippuHydra-Mist puuteri. Kun laitoin puuteria ensimmäisen kerran kasvoille olin ihan varma, että olin kastellut siveltimeni vahingossa johonkin, ennen kuin tajusin, että se oli se puuteri, joka tuntui kasvoilla kostealta. Todella hämmentävä tunne! Alkuun siis tuntui kun olisin sivellyt kasvoja kostealla tuotteella, mutta pian tunne hävisi ja ihon pinnasta tuli ihanan mattainen. Puuteri teki jotenkin todella kivan pinnan ihoon, eikä tuntunut kuivattavalta. Tämä mulla onkin nyt jatkuvassa käytössä. Niin huippu!

Elokuun Boxycharm, elokuun kauneusboxi

Toinen suosikki tietysti Tarten ripsiväri, sekä ACE Beauten ihanat luomivärit. Videolla on swatchit luomiväristä, sekä sipaisu sitä luomillakin. Ihanat pigmentit ja huippu, pehmeän kermainen koostumus. Ripsivärikin on ripsissä videolla, joten sieltä näkee hyvin millaista jälkeä ne tekee. Käyttöön jäävät varmasti kaikki!

Wanderin Glow Ahead Illuminating Oil vaikutti myöskin todella kivalta tuotteelta ja sopii loistavasti meikin pohjustamiseen. Tuoksu oli mielestäni aika ruusuinen, joten jos pitää ruusutuoksuista. Pitää myös tästä. Imeytyi hyvin ihoon, eikä jättänyt ihoa öljyiseksi. Varmasti tulee käyttöön tämäkin.

Vain huultenrajauskynä oli vähän njääh. Haisi minusta savulta tai savumakkaralta. Tosin haju ei jäänyt huuliin, eli liekö sitten vain itse kynä jotenkin tuoksahti savulta. Sävy ei myöskään ollut ihan nappi, vaikka videolla toisaalta näyttää ihan kivaltakin. Ainakin mulla on nyt kaikille niille Boxycharmeista tulleille ruskeille huulituotteille rajauskynä!

Boxycharm, yllätysboxi

Kuten jo postauksen alussa kerroin, niin hinta tulee nousemaan 21 dollarista 25 dollariin. Sinänsä tuo neljän dollarin hinnan nousu ei haittaa, sillä sisällön luvataan olevan entisen 100 dollarin arvosta jatkossa 125 dollaria. Tämä kuitenkin taas voi nostaa postikuluja, sillä luultavasti myös paketin paino kasvaa, ja mitä painavampi paketti, sen isommat postituskulut. Boxihan tulee minulle *Shipiton kautta ja Shipitolle asti boxi tulee postikuluitta. Boxin lähetys Shipitolta Suomeen on aikaisemmin maksanut n. 15 dollaria, mutta nyt viimeisimmät boxit on lähennelleet jo 30-40 dollaria, joten hieman joutuu jo harkitsemaan tilauksen jatkoa. Hinnan nousun myötä, joka kuukausi saa valita kahdesta vaihtoehdosta toisen omaan boxiinsa. Mikä sinänsä on kiva, mutta myös yllätysmomentti vähän kärsii. Toisaalta näin allergisena on ihan kiva, jos pystyy valitsemaan kahdesta vaihtoehdosta sen itselle sopivamman.

Sellaisia uudistuksia ja elokuun boxi! Mitä tykkäsit boxista? Ja mitä mieltä olet uudistuksesta?

Ja tässä vielä video katseltavaksi ♥

 • Ansku-Glitteri addikti

  Kannattaa harkita planet expressin käyttöä. Postarit on siellä vähän shipitoa halvemmat ja palvelu pelaa moitteetta eikä ne koskaan avaa paketteja ja poista sieltä tuotteita 🙂

  • Maria Glow

   Hei kiitti vinkistä! 😀 pitääkin tutustua tuohon! 😊

   • Jenni

    Kannatan PlanetExpressiä, syyskuun boksi lähti toimitusmaksuilla 6,84 dollaria (Express-toimitus 20-25 päivää seurantatunnuksen kanssa) ja käsittelymaksu sen 2 dollaria.

    Shipito on hukannut kaksi Boxycharmi-tilaustani, heillä on korkeat postitusmaksut ja asiakaspalvelu puutteellista.

    Onko sinulla tietoa, että jos Boxycharmin tilaa vaikka 3 kuukauden erässä (ettei tulisi tullimaksu), niin kai jokaisen paketin arvoksi sitten merkataan se maksettu summa jaettuna kolmella? Jos nyt tulisi tullin kanssa ongelmia…

    • Maria Glow

     Heippa! Tosiaan ennen boxin lähetystä tehdään tulliselvitys, johon kirjataan boxin arvo, eli sinun tapauksessa se 1kk boxin hinta. Tällöin se ei jää tulliin, koska tulliraja ei ylity. 😊

 • tainav

  Mä en kanssa tiedä mitä tehdä Boxycharmin ja Ipsyn tilausten kanssa.Molempiin tulee valtava määrä muutoksia ja Shipiton hinnat melkoiset.Ihan tajuton määrä uudistuksia ,hinnan vaihdoksia ja postikulupähkäilyä. Se valinta 2 tuotteen välillä muuten oli jo auki,mutta ei ehkä kauan,joten kiirettä pitää.Itse valitsin Iconic glow suihkeen.

  • Maria Glow

   Kävin itsekin jo oman valintani tekemässä, mutta paljastan sen sitten vasta kun boxi saapuu. Ansku tuossa jo vinkkasikin toisesta pakettipalvelusta, joka lienee ihan kokeilemisen arvoinen 🙂

   • tainav

    Shipitolta saa nykyään lähes samaan hintaan seurantatunnuksillisen toimituksen kuin mitä se halvin mahdollinen toimitustapa olisi ilman seurantaa.Tai ainakin mulle antaa aina vaan noin 2 dollaria kalliimmalla seurantatunnuksen ja se on kyllä mukava etu, ei tarvi jännittää niin paljon tuleeko paketti perille vai ei.

    • Maria Glow

     Joo sillä seurannalla oon nyt itekin ottanut kun hintaero on ollut niin pieni. 🙂

 • tainav

  Mulla on ollut vuoden tilaus,mutta mietin kun just 3-4 päivää sitten kysyin Boxycharmilta,että onko muuten varmaa,että ,kun tlaus uusiutuu joulukuussa,niin hinta on sama kuin vuosi sitten niin sain vastauksen,että hinta on sama,mutta hiukan ympäripyöreästi kylläkin ja että jos tulee lisää asiaa aiheesta niin ota uudelleen yhteyttä.
  Joulukuussa hinta on jo noussut,mutta voivatko he muka vaan laskuttaa ”randomia” hintaa mun kortilta. Jos hinnan sais vuodeksi lukittua siihen 19.25 euroa boxi niin ehkä tekisin sen,mutta pitäisköhän lopettaa tää ah niin ihana,mutta kallis harrastus??

  • Maria Glow

   Mulla on se jatkuva tilaus, eli hintahan tulee mulla nousemaan. En kerralla raaski maksaa niin isoa summaa 😅 vai onkohan se niin, että vanhoilla tilaajilla hinta jää edelleen siihen 21 dollariin. Nähtäväksi jää paljonko kortilta lähtee seuraavan kerran 😀

   • tainav

    Mä varmaan lopetan tilauksen .Olen kyllä nauttinut tästä vuodesta Boxycharmin kanssa,mutta vuodeksi sitoutuminen ei nyt inspaa. Sitten jos vielä kävis niin ,että ne alkais ship internationally ja ne postarit siihen oliskin hyvät.En kyllä usko näin tapahtuvan ,kun tuli noita muita muutoksiakin joka asiaan.
    Mutta tosiaan sain 15.9. vastauksen,että mun kortilta veloittuu 231 dollaria joulukuun eka,mutta ei kai se vastaus enää ole voimassa?Ihme puuhaa, ehkä ne ei saaneet silloin vielä julkistaa hinnan nousua ja valehtelivat vaan lunkisti.

 • tainav

  Kun 16. päivä julkaisivat noi muutokset hintoihin. Nyt olen ihan hämmennyksissä ja laitin jatkokysymyksen,että onko vastaus yhä sama,että hinta on mulle sama 231 dollaria ,jos tilausta jatkan.Ei silti,en taida jatkaa,mutta onhan tässä aikaa miettiä.

  • Maria Glow

   Minä ymmärsin, että nimenomaan jos maksaa kerralla koko vuoden, niin silloin saa vielä entisellä hinnalla 🙂 Eli jos maksat koko vuoden niin eivät veloita sen jälkeen mitään. Mulla on se jatkuva kerran kk veloitettava tilaus, niin mulla tulee hinta nousemaan. 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*