Header img

Messutärpit: korealaista kosmetiikkaa Bearelilta

15/10/2019

Postauksen tuotteet saatu ilmaisena tuotenäytteenä. Mainoslinkit merkitty *-merkillä.

I love me messuihin ei ole enää montaa päivää, joten nyt päästään kurkkaamaan messutärppeihin Bearelilta! Bearel on suomalainen verkkokauppa, joka on keskittynyt korealaiseen kosmetiikkaan. Bearelilla on monia huippuja merkkejä myynnissään ja messuilla mukana on kolme huippubrändiä: Mizon, The Skin House ja Coxir. Esittelenkin tässä postauksessa nyt omat suosikit kyseisiltä merkeiltä. Näitä siis kannattaa messuilta haalia mukaansa!

*MIZON HYALURONIC ACID 100

En voisi mainita Mizonia, puhumatta tästä maailman parhaasta hyaluronihapposeerumista. Olen itse kuluttanut tätä jo monen monta pulloa ja aion ehdottomasti hamstrata taas useamman messuilta. Seerumi on superkosteuttava, hajusteeton ja kaikin puolin vaan paras kokeilemani hyaluronihapposeerumi! Messutarjouksena seerumi on huikeaan 18 euron hintaan(norm. 29,90)! Ja koska viime vuonna harmittelin, etten ostanut useampaa pulloa, niin tänä vuonna en tee samaa virhettä.

*MIZON COLLAGEN POWER FIRMING EYE CREAM

Toinen jo pitkään mulla käytössä ollut Mizonin huipputuote on tämä kiinteyttävä silmänympärysvoide. Kosteuttava geeli imeytyy nopeasti ja sopii myös herkälle iholle. Olen käyttänyt tätä aamuin sekä illoin ja voide sopii myös meikin alle. Niin huippu voide ja riittoisa tuubi kestää muuten todella kauan päivittäisessäkin käytössä.

*MIZON SKIN POWER ORIGINAL FIRST ESSENCE 

Tämä oli mulle uusi tuttavuus ja pääsinkin testaamaan tätä essenceä nyt ennen messuja. Eipä kyllä pettänyt tämäkään, vaan on taattua Mizon laatua. Kosteuttava essence imeytyy ihoon hyvin ja tuntuu mukavan virkistävältä. Essencessä on yli 94,5% fermentoitua galactomyces -hiivauutetta joka mm. suojaa ihoa. Essenceä kaadetaan kämmenelle ja taputellaan siitä kasvoihin, ennen seerumeita ja voiteita. Tämä sopii kaikille ihotyypeille, joten jos etsit kosteutusta ja kirkastusta iholle, niin kannattaa tutustua tähän messuilla!

*COXIR ULTRA HYALURONIC CLEANSING OIL

Tykästyin tähän Coxirin puhdistusöljyyn, koska se on supertehokas ja hellavarainen. Öljy puhdistaa kasvoilta tehokkaasti meikin ilman ärsytystä ja jättää ihon ihanan pehmeäksi. Meikit katoaa yllättävän helposti iholta, kun öljyn levittää kuivalle iholle ja pyörittelee varovasti sormenpäillä. Poistaa myös silmämeikin, joten erillistä silmämeikinpoistoainetta ei tarvitse. Öljy myös huuhtoutuu hyvin iholta, eli ei jää pyörimään kasvoille. Coxirin tuotteet on messuilla Bearelin osastolla 15-35% alennuksessa.

*COXIR BLACK SNAIL COLLAGEN CREAM

Yllätyin tästä Coxirin voiteesta ehkä eniten testatessani uusia Bearelin tuotteita. Voide on nimittäin koostumukseltaan hauskan venyvää ja tuntuu levittäessä todella täyteläiseltä. Se kuitenkin imeytyy todella hyvin ihoon ja tekee ihosta ihanan pehmeän. Voide sisältääkin etanaseerumia, jota saadaan voiteeseen etanoita vahingoittamatta. Voiteen tuoksu on miellyttävä ja olenkin käyttänyt tätä nyt päivittäin. Tämäkin on messuilla hyvässä tarjouksessa, joten suosittelen kokeilemaan jos kaipaat nyt talveksi hieman täyteläisempää päivävoidetta!

*THE SKIN HOUSE ROSE WATER MIST

Mitä olisi korealainen kosmetiikka ilman kosteussuihketta? Skin Housen ruusuinen kosteussuihke sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti normaalille ja sekaiholle. Virkistävää suihketta voi suihkia kasvoille pitkin päivää ja näin talven tullessa onkin hyvä lisä ihonhoitoon, kun talvi pyrkii kuivattamaan ihoa. Suihke tulee ihanan hienojakoisesta pumpusta ja levittyy iholle tasaisesti. Suihketta voi laittaa meikin päälle tai iholle ennen muita hoitotuotteita.

Bearelilla on messuilla myös muita huikeita tarjouksia. Esimerkiksi kangasnaamioita on tarjolla 10kpl kymmenellä eurolla! Bearelia ei siis missään tapauksessa kannata ohittaa ja kaikki nämä löytyy messuilla osastolta 6a80. Lisäksi on ihan pakko mainita blogissani paljonkin hehkuttamani The Skin Housen öljyputsari, joka on myös todella hyvä messutärppi hintaan 14 euroa! Jos näistä messutärpeistä ei löytynyt itselle sitä sopivaa tuotetta, niin Bearelin ihanat naiset kyllä auttavat messuilla sopivien tuotteiden valitsemisessa!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*