Header img

I Love Me 2018 messusaalis

27/10/2018
Mainoslinkit merkitty *-merkillä

Nyt tulee se odotettu messuhaalinta postaus! Pääsen siis viimein esittelemään, mitä kaikkea messuilta tarttui mukaan. Tänä vuonna messusaalis oli (ainakin minun mielestä) maltillisempi kuin aikaisempina vuosina. Tänä vuonna päätin, että pyrin pitämään varsinkin PR-näytteet minimissään, ettei tulisi hirveästi kannettavaa kotiin. Ostoksia olin jonkin verran suunnitellut etukäteen, mutta pari heräteostosta tuli messuhuumassa silti hankittua.

Messusaalis Bearelin osastolta

Ihan ensimmäisenä hankintalistalla oli Bearelin osastolta Mizonin hyaluronihapposeerumi hintaan 18 euroa. Nyt jo kaduttaa etten ostanut useampaa pulloa, mutta saahan tätä kuitenkin normaalihintaan taas Bearelin verkkokaupasta*. Sain Bearelilta myös muutaman PR-tuotteen. Sain Mizonin AHA & BHA Daily Clean Toner* kasvoveden, joka myös kuorii ihoa. Sitten sain The Skin Housen Lemon Sorbet Cleanser* kiinteän puhdistusöljyn, johon olen jo umpirakastunut ja kerron tästä vielä lisää ihan omassa postauksessaan. Ja saman merkin Marine Bounce Sleeing Pack* yönaamion, jolla saan kosteutettua tätä äärettömän rutikuivaa ihoa. Talvi on todellakin jo ihossa!

Glitteriä ja glitterliimaa

Ennakkoon olin jo suunnitellut ostavani Glitter By Elina K:n pisteeltä glittereitä. Glitterit olivat 10€/4kpl ja olipa vaikeaa valita ne mitkä halusi, kun valikoima oli aivan valtava. Carpelan cosmeticsin pisteeltä ostin kaksi elfin Glitter Primeria. Oon metsästänyt tätä primeria joka paikasta, mutta en ole sitä mistään löytänyt. En nimittäin tiennyt, että heiltä löytyy oma verkkokauppa Showstopper.fi, josta tuota primeria saa ostettua. On nimittäin paras primeri glitterin kiinnitykseen ja kyllä myös kestää glitterit paikallaan kun käyttää tuota! Edellinen alkaa olla jo niin vanha tuubi, että täytyy heittää pois. Vaan nyt on tuoreet tuubit omaan käyttöön ja keikkapakkiin!

Curaproxin hammastahna oli suunniteltu ostos. Thristy paletti sen sijaan ei.

Curaproxin pisteeltä olinkin jo päättänyt ostaa näitä mielenkiintoisen makuisia tahnoja. Kirjoitin näistä hiljattain blogiinikin ja myös tässä oli hieman vaikeuksia päättää, minkä makuisen tahnan ostan. Päädyin sitten pure hapiness tahnaan, sillä sitä olen näytetuubeistakin eniten käyttänyt. Jeffree Starin Thirsty paletti* oli sitten kyllä täysin heräteostos. Olen kyllä halunnut kokeilla kyseisen merkin luomivärejä ja ajattelin, että messuilta voisin jonkun paletin ostaa. Päädyin sitten tähän ja ehdin jo hetken katua ostostani. Toisaalta, ei pidä katua ennen kuin kokeilen, joten katsotaan, mitä paletista sitten käytössä tykkään. Sain myös paletin kylkijäisenä Jeffree Star pipon, joka unohtui kuvasta.

THANNin shampoo ja hoitoaine oli kivassa messutarjouksessa.

THANN oli tänä vuonna messuilla ja halusin ehdottomasti käydä pisteellä vierailemassa. Olinhan juuri vähän aikaa sitten ostanut merkin saippuoita ja muutenkin tykästynyt kovasti tähän merkkiin. Messutarjouksena pisteellä olikin Shampoo ja hoitoaine yhteishintaan 20 euroa, mikä on siis todella edullinen diili! En edes tiennyt, että THANNilta löytyy myös hiustenhoitotuotteita. Luonnollisesti ostin shampoon ja hoitoaineen suosikkituoksussani! Shampoo on puhdistava, joten sopii hyvin tällä hetkellä mun rasvoittuvalle päänahalle ja hoitoaine taas täydellinen vaalennetuille latvoille. Tulee muuten todella sileät hiukset jo ihan pienellä määrällä tuota hoitoainetta!

PR näytteitäkin tuli muutama messuilta mukaan

Muutama PR-tuotekin lähti messuilta mukaan. Toinen näistä oli Foreon uusin kasvoharja Foreo Luna fofo*. Tää on ihan supermielenkiintoinen, nimittäin harjan takana on anturit, joilla voi mitata ihonsa kosteustasapainon ja se myös antaa arvion ihon iästä, sekä suosituksia ihonhoidon suhteen. Tätä onkin nyt tarkoitus testata ja tulen sitten kertomaan tuloksista tänne blogiinkin. Jännittävää!

Lisäksi Ilona Luonkos tarjosi minulle kokeiluun heidän öljypuhdistuskakun. Kiinnostava tuote, josta mun työkaveri jo kovasti mulle hehkutti. Tämä laitetaan siis myös pikimmiten testiin. Kyseessä on siis kiinteä pala, josta hierotaan kuiviin käsiin öljyä, jolla sitten poistetaan kasvoilta meikki ja epäpuhtaudet. Öljyputsareihin hurahtaneena, kokeilen tätä oikein mielenkiinnolla.

Skincityn upea PR-kassi

Skincity oli myös yksi niistä osastoista, joita olen jo ennakkoon laittanut tutustumislistalle. Mikäli seuraat minua Instagramissa ja olet katsonut Storyjani, niin tiedätkin, miten upean palkinnon voitin Skincityn messuarvonnassa. Kuvassa näkyvän paketin sain jo messuilta mukaani ja sisältö on upea! Tuo lasinen juomapullo on kyllä ehkä yksi parhaista PR-tuotteista, joita olen saanut. Skincitysta kerron vielä lisää ihan omassa postauksessaan, koska kerrottavaa riittää! Heillä on aivan huikea ihonhoitokonsepti ja olen todella innoissani, että tällainen palvelu on saatu Suomeen!

Heräteostos nro. 2

Toinen heräteostos oli tämä North Outdoorin merinovillainen Vuolu pipo. Pipo on valmistettu Suomessa ja hintaa sillä oli 30 euroa. Olen etsinyt jo jonkin aikaa juuri tuollaista isotupsuista pipoa ja nyt sen löysin!

Sellainen oli messusaalis tänä vuonna. Oliko se sinusta maltillinen? Itse ainakin olen todella tyytyväinen messusaaliiseen. 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*