Header img

I Love Me 2018 yhteenveto

25/10/2018

Syksyn paras viikonloppu oli viime viikonloppuna Helsingin Messukeskuksessa! I Love Me -messut järjestettiin jo ties monetta kertaa ja itsehän olen kiertänyt messuilla jo silloin, kun niitä kutsuttiin vielä kauneusmessuiksi. Tämä taisi olla 7. vuosi putkeen kun käyn messuilla. Messulipun ja bloggaajapassin messuille minulle tarjosi Messukeskus, kuten muutamana aikaisempanakin vuonna. Bloggaajapassilla pääsen messuilla useampana päivänä, mikä on ainakin tällaiselle alan syväharrastajalle tosi iso plussa. Yhdessä päivässä ei mitenkään ehdin nähdä ja kokea kaikkea, mitä messuilta haluaa.

Ei voi tehdä messupostausta ilman perinteistä porraskuvaa!
Eleven myi euron sheet maskit ennätysajassa loppuun kaikkina päivinä!

Tänä vuonna messut olivat ihan mielettömän onnistunut kokonaisuus ja hieman jo mietin, että voikohan tästä enää parantaa ensi vuonna. Toivon siis että messut olisivat ensi vuonna samanlaiset, ettei vaan sitten lähdetä parantamaan täydellistä ja mennä vahingossa huonompaan. Näyttelyalue oli hyvin suunniteltu ja laajennettu nyt kattamaan koko ison hallin, jolloin tila oli pikkuisen väljemmän tuntuinen kuin aikaisemmin. Tosin lauantaina oli aivan yhtä tungosta kuin aikaisempinakin vuosina, mutta perjantaina oli täydellinen messupäivä!

TonyMolyn Panda-armeija!

Perjantaina kävin kuuntelemassa pari luentoa Beauty Pro puolella ja lauantaina seurattiin Real Techniquesin perustajien Masterclass helposta smoky meikistä. Pääsin myös masterclassin jälkeen yhteiskuvaan Samin ja Nicin kanssa! Olipa kyllä huikeaa! Ohjelmaa oli todella paljon tarjolla ja kuten epäilinkin, en kaikkia mielenkiintoisia luentoja päässyt kuulemaan.

Real Techniquesin perustajat ja Pixiwoo youtube kanavan tähdet Sam & Nic!
Nuxe oli näyttävästi esillä, sillä se on tehnyt paluun Suomen markkinoille.

Aikaisemmista messukerroista poiketen tuntui, että tänä vuonna messuilla oli laajalti hyviä messutarjouksia. Aikaisempina vuosina on monesti jäänyt fiilis, että messutarjouksia ei oikein ole ollut tai ne on ollut melko huonoja, mutta tänä vuonna tuntui, että NHS:n lisäksi myös muut näytteilleasettajat olivat panostaneet hyviin messutarjouksiin! Tämä tietysti aiheutti sen, että tuli tehtyä "jokunen" hankinta itsekin, mutta onhan ne hankinnat yksi messujen tärkeimmistä asioista!

Mizonin hyaluronihapposeerumia tuli ostettua 18 euron messuhintaan.
THANNin pisteeltä ostin shampoon ja hoitoaineen

Mulla oli myös joku outo satumainen tuuri messuilla, kun perjantaina satuin voittamaan invisibobblen arvonnassa paketin, joka sisälsi metallinhohtoisia invisibobble ponnareita, nanoja, hiuspannan sekä donitsin! Annoin perusponnarit serkulleni, sillä tiedän, etten niitä tule itse käyttämään. Sen sijaan donitsi ja hiuspanta tulee varmasti käyttöön ja täytyyhän mun nanojakin kokeilla! Aika hauskaa!

Arvontapalkinto
Skincity on uusi ihonoitopalvelu verkossa, josta kerron lisää myöhemmin blogissa.

Messujen jälkeen sain myös kuulla, että olin voittanut Skincityn Instagram kilpailussa 500 euron arvoisen lahjapakkauksen! Nyt on siis tähdet olleet todellakin kohdallaan, ei mulla koskaan oo tällainen tuuri! Messuista jäi siis todella hyvä fiilis ja koko viikonloppu oli ihan mielettömän onnistunut. Päätökseni lähteä Helsinkiin torstaina ja palata kotiin jo lauantaina, että sunnuntain voin levätä, oli ehdottomasti oikea. Messuilta sain todella paljon inspiraatiota ja uusia ideoita, joten mielenkiintoisia juttuja on tulossa myös blogiin!

Kävitkö sinä messuilla? Teitkö hyviä löytöjä? Esittelen oman messusaaliini tarkemmin seuraavassa messupostauksessa!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*