Header img

10 parasta I love me messutärppiä

17/10/2018

I love me messuihin on enää muutama päivä ja minä en meinaa pysyä housuissani, kun olen niin innoissani! Vuoden kohokohta ja paras kauneustapahtuma on ihan parin yön takana, joten luonnollisestikin sitä alkaa jo vähän odotella viikonloppua. Keräsin tähän postaukseen nyt kymmenen messutärppiä, joita ilman I love me -messuja ei kannata kiertää.

1. Eleven 6e81
Ensimmäistä kertaa messuilla on pohjoismainen verkkokauppa eleven, jonka Suomen maapäällikkönä toimii bloggaajana uraansa luonut Virve. Elevenillä on todella laaja valikoima kaikkea kosmetiikkaa, mutta messuilla ollaan tänä vuonna K-Beauty aiheella mukana. Virve pitää sekä perjantaina, että lauantaina osastolla korealaiseen kosmetiikkaa liittyviä Masterclass luentoja. Osastolla on myös joka päivä useamman kerran ”Sample mania” vartti, jolloin sadalle nopeimmalle jaetaan kolmen näytteen setti Korealaista kosmetiikkaa. Osastolla järjestetään myös sheet mask -demoja pitkin messuja.

eleven on uudistanut lookinsa sitten tämän kuvan ottamisen

2. NHS – Nordic Health Systems 7g130
NHS:n osastosta vinkkasinkin jo Instagramissani. Vuosi toisensa jälkeen heidän pisteellään on ollut parhaimmat messutarjoukset ja tänäkin vuonna, kaikki tuotteet ovat -40% normaalihinnoista. Osastolta löytyy Laveraa, Benecosia, Cattier Paris, Optiat sekä Nurme, josta hiljattain blogiinikin kirjoitin. Osastolla pääset joka päivä tapaamaan Karkkipäivä -blogin Sannin sekä lauantaina ja sunnuntaina osastolla on myös meikkaaja Miia Ezen. Nyt onkin siis hyvä tilaisuus tutustua luonnonkosmetiikan tuotteisiin edullisesti ja kuulla ammattilaisten vinkit niiden käyttöön.

Laveran uudet Hydro Effect sarjan tuotteet kannattaa hamstrata messuhinnoin!

3. Bearel 6e89
Korealainen kosmetiikka on nyt pinnalla, sillä myös korealaista kosmetiikkaa myyvä verkkokauppa Bearel saapuu messuille ensimmäistä kertaa. Messuilla on mukana Mizon sekä The Skin House, vaikka heidän valikoimaansa kuuluu kyllä monia muitakin merkkejä. Kaikki tuotteet on vähintään -15% normaalihinnoista ja itse suosittelen lämpimästi Mizonin hyaluronihapposeerumia, joka näyttäisi olevan huikealla 18€ tarjouksella messuilla myynnissä (norm. 29,90€). The Skin House on minulle tuntemattomampi merkki, joten täytyy käydä tutustumassa siihen tarkemmin nyt messuilla.

Bearelin valikoimissa on myös Tonymoly

4. ProCare / oletkaunis.fi 6b48 / 6f50
Viime vuonna messut räjäyttänyt osasto tuo tälläkin kertaa mukanaan mielenkiintoista sisältöä messuille. Perjantaina ja lauantaina osastolla RealTechniquesin perustajat Sam & Nic Chapman paljastavat parhaat niksinsä meikkidemossa. Osastolla on myös joka vuosi nähty mielettömiä messutarjouksia ja joka vuosi olen jotain osastolta ostanut. RealRechniquesin lisäksi osastolta löytyy Jeffree Starin meikit, Natura Siberica, Spotlight, SmoothSkin, LA Girl, Eylure, Batiste, Curaprox, Yes To, Masque Bar ja Body Boom. Ainakin Curaproxin hammastahnan aion käydä itselleni ostamassa ja Batistevarastoakin täytyy hieman täydentää. ProCaren uutuuksista voi käydä lukemassa täältä, varmasti niistä suurin osa on mukana myös messuilla!

Jeffree Starin meikit saapuvat taas messuille myyntiin

5. NBI – Nordic Beauty Import 6a48 / 6a50
Korealainen kosmetiikka näkyy myös NBI:n osastolla, kun he tuovat mukanaan suloisista pakkauksistaan tunnetun Tonymolyn. Osastolla onkin monia messutarjouksia, kuten Tonymolyn Panda ripsivärin, joka lähtee 38 asteisella vedellä, saa messuhintaan 12,90€. Tonymolyn lisäksi osastolta löydät invisibobblet, huippusuositun beautyblenderin ja naamioistaan tunnetun Kocostarin. Itse ainakin aion hankkia uuden paketin Kocostarin Princess eyepatcheja hintaan 19,90€ (norm. 24,90€). Lauantaina meikkaaja Mariela Sarkima tekee meikkidemoa osastolla ja antaa vinkkejä meikkipohjan tekoon. Lisäksi invisibobblen ostajille tehdään lettikampauksia!

TonyMolyn iiihanan tuoksuinen ja supersuloinen panda käsivoide! ♥

6. THANN 7b148 (Beauty Pro)
Kirjoitin juuri hiljattain Thannin ihanista aromaterapeuttisista saippuoista blogiini ja nyt huomasin, että myös he tulevat messuille. Osasto on perjantaina vain ammattilaisille, mutta lauantaina ja sunnuntaina kaikille kävijöille avoin. Messutarjouksena tuotteita on 20-50% alennuksella, joten aion ainakin itse olla kärppänä paikalla tuoksutelemassa kaikkia tuotteita. Olen myös melko varma, etten malta tyhjin käsin osastolta lähteä, varsinkin jos omia suosikkituotteita on sopivassa tarjouksessa. Käykää ihmeessä tutustumassa näihin ihaniin tuotteisiin!

Suosikkituoksut THANN:n tuotteista.

7. SkinCity 7e110
Villinä korttina tähän listaan uusi palvelu, josta itselläni ei ole minkäänlaista kokemusta. Ajatuksena minua kuitenkin kovasti kiehtoo tämä konsepti, joten haluan kyllä käydä tutustumassa tähän lisää. Idea on siis se, että teet ihotestin, jonka perusteella SkinCityn kosmetologin valitsevat kolme sinulle sopivaa tuotetta, jotka auttavat juuri sinua ihonhoidossa. Koska mulla on todellinen ongelmaihojen cocktail, niin ainakin minua kiinnostaisi tietää mitä tuotteita he suosittelisivat. Lisäksi minua tietysti myös kiinnostaa, mitä tällainen palvelu maksaa. Osastolla on myös Instagram kilpailua sekä uutiskirjeen tilaajille lahjapussukkaa tarjolla.

Messut 2016

8. PUR-hyvinvointikauppa 7h100
Tämä osasto kiinnostaa oikeastaan siksi, että he tarjoavat osastolla pika ravintoainemittauksia sekä ilmaisia stressimittauksia. Ainakin minua kiinnostaisi mitä asioita siellä mitataan, joten jos vaan saan ajan varattua, niin aion kyllä käydä mittauttamassa ravintoaineet. Hinnasta ei tosin mainoksessa mitään puhuttu, joten toivotaan ettei nyt mikään ihan ökykallis mittaus ole! Osastolla on myös myynnissä erilaisia terveystuotteita ja ravintolisiä, sillä heidän tuotemerkkeihin kuuluu: Wild Nutrition, Living Nutrition, Flaska, Kiki Health, Mushrooms 4 Life, Planet Paleo ja Wiley’s Finest.

Ihania suklaapalleroita viime vuoden messuilla!

9. TwistBe 7k118
TwistBe pisteellä tehdään ilmaisia ihonhoidon konsultaatioita, joten ajattelin ainakin itse pistäytyä osastolla. TwistBe on myös ollut ihonhoidon verkkovalmennuksen pioneeri, joten suosittelen tutustumaan siihen! Ihonhoidon verkkovalmennuksesta voit lukea myös lisää tästä postauksestani. Osastolla on tarjolla tuotteiden ostajille ekoglitter meikkausta kaupan päälle sekä arvontaa! TwistBellä on myös myynnissä huippuja luonnonkosmetiikkamerkkejä: BYBI Beauty, Olivia Klein, FINE, Flow kosmetiikka, Rimita ja Apeiron, joita on saatavilla messuhinnoin.

Viime vuoden bloggaajakokoonpanoa

10. Berner 6a60
IsaDoran ja Nuxen tuo messuille Berner Oy ja en ainakaan muista, että kumpikaan merkki olisi koskaan aikaisemmin messuilla ollut mukana. Ohjelmasta tai tarjouksista en löytänyt mitään tietoa, joten ne jäänee sitten yllätykseksi messuille saakka. Joka tapauksessa haluan vierailla osastolla tutkimassa merkkien uutuuksia ja bongailemassa mahdollisia messutarjouksia. Mikäli messuilla on mukana IsaDoran mielettömät peiteaineet, niin ainakin siinä yksi tuotetärppi, jota suosittelen lämpimästi.

IsaDoran kevätuutuuksia. Kuvassa myös nuo peiteaineet joista puhuin.

Messuilla on todella paljon mielenkiintoisia luentoja ja varsinkin perjantaina Beauty Pro puolella on useampi luento, jotka aion käydä kuuntelemassa. Viime vuodet on tosin osoittaneet, että luennoille on melko vaikeaa muistaa mennä, sillä aika menee messuilla kuin siivillä. Aionkin laittaa hieman ennen tärkeimpiä luentoja puhelimeen hälytyksen, niin pääsen varmasti kuulemaan tärkeimmät jutut.

Nähdään siis messuilla viikonloppuna! Olen itse messuilla perjantaina ja lauantaina. ♥ Ihania messupäiviä kaikille ja tulkaa ihmeessä nykimään hihasta jos törmäillään! Pääsyni messuille tarjoaa Messukeskus.

Oletko sinä tulossa I love me messuille?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*