Header img

Curaprox – Be You valkaisevat hammastahnat

15/10/2018

Kerroinkin jo syksyn uutuuksista kertovassa postauksessa pikaisesti Curaproxin uutuus hammastahnoista, joita testailin jo heti tapahtuman jälkeen. Ihastuin hammastahnoihin siinä määrin, että niille täytyi kirjoittaa ihan oma postauksensa. Curaprox on varmaan joillekin tuttu hiilihammastahnastaan, mutta nyt tuoteperheeseen on liittynyt jännittäviä makuyhdistelmiä sisältävät värikkäät tahnat. Curaproxin Be You valkaisevat hammastahnat on suunniteltu erilaisille persoonille ja jokaiselle löytyy vaihtoehdoista varmasti suosikki.

Lue myös: Valkaiseva hiilihammastahna.

Postaus sisältää mainoslinkkejä, jotka on merkattu *-merkillä. Postauksen hammastahnat saatu PR-näytteenä.

Curaprox valkaiseva hammastahna kivellä.

Curaprox lanseerasi siis 6 uutta hammastahnamakua ja maut on kyllä nyt jotain, mitä ei hammastahnamarkkinoilla ole aikaisemmin nähty. Vai oletko joskus kokeillut Gin&Tonic hammastahnaa? Drinkkimaun lisäksi Be You hammastahnoista löytyy vesimelonia, persikkaa, lakritsia, vihreää omenaa ja greippiä. Se mikä itseni yllätti hammastahnoissa, oli se että vaikka hammastahnan maku olikin melko makea, niin jälkimaku oli silti todella raikas. Sitä jotenkin voisi harhautua luulemaan, että persikan ja aprikoosin makuinen hammastahna ei jätä suuta raikkaaksi, mutta näillä hammastahnoilla jää puhdas fiilis ja raikas maku suuhun.

Curaproxin hammastahnat ovat hellävaraisesti valkaisevia, sillä valkaisu perustuu entsyymeihin. Se ei siis vaurioita kiillettä hankaavilla ainesosilla, vaan poistaa värjäytymiä entsyymien avulla. Hammastahnat sopii myös vihloville hampaille, sillä niissä on hammasta suojaavia ainesosia. Ja koska itse kuulun herkästi vihloutuvaan väestöön, niin nämä hammastahnat saa multa kyllä kymmenen pistettä ja papukaijamerkin. Ei nimittäin vihlonut yhtään käytön jälkeen ja näitä on tullut nyt käytettyä aika pitkään.

Jos vielä voidaan kierroksia vähän lisätä, niin nämä hammastahnat myös kimaltaa! Tällaiselle glitteraddiktille nousee aina hymy korviin, kun johonkin arkiseen asiaan on osattu yhdistää kimallusta. Onhan se nyt aika siistiä käyttää kimaltelevaa hammastahnaa, joka sopii vihloville hampaille, maistuu hyvälle ja jättää vielä raikkaan fiiliksen suuhun. Muuta ei voikaan toivoa.

Curarox be you valkaiseva hammastahna pakkaus.

Sain PR-näytteenä kaikki maut sisältävät pakkauksen, jossa oli myös mukana hammasharja. Pääsin siis kokeilemaan jokaista uutta makua. Makuja on kuusi.

Rising Star – Greippi ja bergamotti
Pure Happiness – Persikka ja aprikoosi
Candy Lover – Vesimeloni ja mentoli
Challenger – Persimon ja katajanmarja (Gin&Tonic)
Daydreamer – Karhunvatukka ja lakritsi
Explorer – Vihreä omena ja aloe vera

Matkakokoiset tahnat on todella käteviä ottaa mukaan reissuun ja niistä riittää moneen pesuun. Hintaa pakkauksella on 18,90€* ja mukana tulee myös hammasharja. Omaa suosikkimakua on vaikea valita, sillä kaikki oli niin hyviä, mutta koska aion täysikokoisena jonkun näistä ostaa, niin luultavasti joko Pure Happiness, Rising Star tai Explorer. Ne oli mun makuun parhaimmat! Niin epätavallisia makuyhdistelmiä, mutta jotenkin ne vain toimii.

valkaisevat curaprox hammastahnat ja hammasharja.

Täysikokoiset hammastahnat maksavat 18,90€* ja myös niiden mukana tulee Curaproxin extra soft hammasharja, joka oli ainakin tällaiselle herkkähampaiselle juuri täydellinen. Jos olet vaihtelunhaluinen tai matkustat paljon, niin sitten kannattaa kyllä ostaa tuo matkapakkaus, jossa on matkakokoisena kaikki hammastahnamaut ja hammasharja. Muistathan myös vaihtaa hammasharjan vähintään 3kk välein!

Mikä Curaproxin Be You hammastahnamaku kuulosti sinusta mielenkiintoisimmalta? Oletko kokeillut näitä uusia makuja tai kenties Curaproxin hiilihammastahnaa*?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*