Header img

I love me 2019 yhteenveto ja messufiilikset

30/10/2019

Postaus sisältää mainoslinkkejä, jotka on merkitty *-merkillä.
I love me messuviikonloppu hujahti ohi hirveää vauhtia ja nyt voisikin katsoa hieman messujen yhteenvetoa sekä yleisesti messufiiliksiä. Olin tänä vuonna ensimmäistä kertaa messuilla töissä ja työpisteeni oli NHS:n meikkipisteellä. Avustin sopivien meikkien löytymisessä ja opastin niiden käytössä. NHS:ltä löytyy kolmea eri meikkibrändiä: Lavera, Benecos ja uusi GRN. Lavera oli minulle merkeistä ennestään tutuin, mutta kyllä tässä viikonlopun aikana pääsi aika hyvin tutuksi myös Benecosin kanssa. GRN tuotteita olin myös ehtinyt testaamaan jos ennen messuja ja niistä löytyykin jo blogistani postaus.

Ennen messujen aukeamista käytävillä oli vielä tilaa.

Aika meni messuilla ihan supernopeasti ja varsinkin perjantaina tuntui, että olin messuilla vain pari tuntia, vaikka todellisuudessa messupisteellä tuli oltua kuusi tuntia. Joka päivä oli huikean hieno fiilis olla messuilla, tavata paljon ihmisiä ja aivan parasta oli kun muutamat kertoivat lukevansa blogiani! Sellainen piristää aina. Muutenkin oli ihanaa, kun näki muita bloggaajia, mikä onkin ollut messujen suola jo pitkän aikaa! Olenhan käynyt messuilla jo vuodesta 2011 saakka.

Minun messupisteeni

Työvuorojen ulkopuolella ehdin pikaisesti kiertää myös messuja, mutta vierailut jäi aika lyhyeksi. Siitä huolimatta yllättävän paljon tarttui kaikkea mielenkiintoista messuilta mukaan. En kuitenkaan ehtinyt ihan kaikkia pisteitä kiertää, mitä olin suunnitellut, mutta oikeastaan se ei edes jäänyt harmittamaan. Kokonaisuudessaan messuista jäi siis todella hyvä fiilis.

Esittelenkin seuraavaksi messusaaliini, jossa on paljon kivoja juttuja!

Perjantai aamuna osallistuin PR-tapahtumaan, jossa meille tarjottiin aamupalaa ja saatiin lähteä bloggaajien kanssa kiertämään messuosastoa jo ennen ovien aukeamista. Kerrankin sai otettua messuosastoilta kuvia, jossa ei ole jonkun käsi ja missä osasto myös näkyy hyvin! Toisaalta, kyllähän se messutunnelma kuitenkin vaatii mukaansa myös ne ihmiset. PR-tapahtumasta saatiin mukaan myös pieni lahjakassi, joka sisälsi kivan kattauksen uusia merkkejä. Erityisen innoissani olen IDUNin meikkipohjasta, jota olen halunnut testata ja monta vuotta!

Elina K:n kimalteleva piste houkutteli kovasti

Messuostokset

PR-lahjojen lisäksi täydensin ihonhoitovarastoani *Bearelin sekä *NBI:n pisteellä. Huomaan, että mulle on alkanut muodostua luottotuotteita, joista en ole enää valmis luopumaan ja ostan niitä aina vaan uudestaan ja uudestaan. (Täytyisi ehkä tehdä ihan oma postaus tällaisille suosikeille.)

Yksi mielenkiintoisimmista uutuuksista messuilla oli Seul et uniquen piste, jossa oli esillä Glossyblossomin kynsitarroja. Olen joskus vuosia sitten testannut blogissa samantyyppisiä kynsitarroja, mutta nämä on selvästi laadukkaampia. Kirjoitan näistä vielä oman postauksensa blogiin, sillä en ole vähään aikaan ollut näin innoissani kynsijutuista!

Luonkosin uudet vartalokakut

Messuista jäi siis todella kivat fiilikset ja vaikka toipumiseen menikin jonkin aikaa, niin kyllä vaan rakastan sitä kun saa tehdä töitä kosmetiikan parissa! Kieltämättä paluu takaisin sairaalan sinisiin tuntui vähän tylsältä jännittävän messuviikonlopun jälkeen. Onneksi kuitenkin tämän blogin kautta pääsen olemaan mukana kosmetiikan parissa ihan niin paljon kuin haluan.

Syksyn kiireet on jatkuneet melko intensiivisellä tahdilla ja edelleen tässä ihmettelen, että milloinkahan tämä vauhti hidastuu. Huomasithan myös postauksen joulukalentereista? Kalenteri kannattaa hankkia pian, jos aikoo, muuten voi loppua kesken.

Miten sulla on syksy mennyt?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*