Header img

Mielenkiintoiset meikkilanseeraukset 2019

31/10/2019

Postaus sisältää mainoslinkkejä, jotka merkitty *-merkillä.
Tänä syksynä uutuusmeikkejä putkahtelee kuin sieniä sateella. Ajattelin tehdä pienen yhteenvedon tämän vuoden mielenkiintoisimmista meikkilanseerauksista. Lanseeraukset on voineet mennä ohi, mikäli ei seuraa ulkomaalaisia tubettajia, mutta jos YouTuben puolella pyörii, ei varmaan ole voinut välttyä näiltä meikkilanseerauksilta. Lopussa esittelen myös Lady Gagan uuden meikkimerkin huulikiiltoja.

TATI BEAUTY

Jo lanseerattu uutuus on tubettaja Tatin ihan oma meikki merkki. Ensimmäinen tuote on upea neutraalien sävyjen paletti. Olin hilkulla tätä palettia jo ostamassa, sillä sen sävyt vaikuttaa ihan mielettömän käyttökelpoisilta ja ihanilta. Tykkään myös ajatuksesta, että vähän samantyyppistä sävyä on neljää eri tekstuuria. Jokaista samantyyppistä sävyä onkin siis matta, kimalteleva, metallinen ja glitterinen. Sävyt on muutenkin todella onnistuneet ja sopii monille. Paletilla saa myös tehtyä todella monipuolisesti erilaisia meikkejä. Vielä en ole palettia hankkinut, joten katsotaan tulenko jossain vaiheessa sellaisen kuitenkin kotiuttamaan. Hintaa paletilla on 48 dollaria, postikulut suomeen on 9,95 dollaria ja tokihan tuohon vielä tullit tulee päälle, joten se lienee suurin syy, miksi palettia en ole vielä kotiuttanut.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön TATI BEAUTY (@tatibeauty) jakama julkaisu

*JEFFREE STAR COSMETICS X SHANE DAWSON

Shane Dawson on lienee yksi suosituimpia tubettajia 23 miljoonan tilaajan kanavallaan. Jeffree Star ja Shane ovat tehneet jo pidempään yhdessä videoita ja nyt he julkaisevat yhteisen meikkikokoelman. Kokoelmaan kuuluu mm. luomiväripaletteja (2 kpl), huulivärejä, peili ja meikkilaukkuja. Jeffree Starin meikit ovatkin varmasti monelle tuttuja ja ihan mahtavaa, että meikkejä saadaan myös Suomeen myyntiin oletkaunis.fi verkkokauppaan. Hieman tosin epäilen, että sivut voivat kaatua kun tuotteet julkaistaan 1.11. klo 19.00. Tuotteet on tulossa myös Sokoksiin myyntiin virallisen lanseerauksen jälkeen.

 • Luomiväripaletti houkuttelisi kovasti ja varsinkin huulivärit vaikuttaa minun sävyisiltä! Kiinnostusta on erityisesti, koska olen alusta loppuun katsonut Shanen kanavalta 9 jaksoisen videosarjan tuotteiden suunnittelusta ja valmistelusta. Ihana nähdä miten meikkien valmistus on toteutettu ja varsinkin ne ajatukset sieltä sävyjen takaa. Toisaalta haluan nähdä miten tuotteet toimivat muilla ja ajattelen, että ehtiihän sitä ostaa sitten myöhemminkin, jos ei heti tähän ensimmäiseen aaltoon ehdi. Hintoja ei ole vielä paljastettu, mutta päivitän ne tähän postaukseen, heti kun tulevat tietoon.

 

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Jeffree Star (@jeffreestar) jakama julkaisu

HAUS LABORATORIES

Lady Gagan lanseeraama meikkisarja julkaistiin myös tänä syksynä ja itsehän olin ensimmäisten joukossa tilaamassa Le Riot huulikiiltoja. Ennakkotilattavana oli vain huulikiiltoja, huultenrajauskyniä sekä nestemäisiä kimallevärejä (jotka sopivat niin silmiin, huuliin kuin kasvoillekin). Vasta lanseerauksen jälkeen myyntiin tuli myös nestemäinen eyeliner, jonka olisin kyllä ehdottomasti myös tilannut testiin, jos olisin siitä tiennyt. Huulikiillot on saaneet aika ristiriitaisia arvioita ainakin tuben puolella, mutta itse kyllä pidin niistä.

Tilaamani sävyt olivat Blaze ja Venus. Pakkaus on upea ja tykkään kiiltojen koostumuksesta. Osa valitti, että kiillot olisivat tahmaavia ja koostumus on melko tuhtia. Niinpä jos kiiltoa sipaisee hyvin kevyen kerroksen, se voi jopa olla aavistuksen tahmaava. Itse kuitenkin tykkään laittaa kiiltoa vähän reilummin, jolloin tahmeus ei ole vaivannut. Sävy ei ehkä ole ihan niin pigmenttinen, kuin mainoskuvat antaa ymmärtää, siihen olin ehkä aavistuksen pettynyt ja kieltämättä myös sävy ei mielestäni ihan vastaa mainoskuvien sävyä. Kiillot kuitenkin pysyy huulilla aika hyvin, joten ihan niin usein ei tarvitse lisätä, kuten monien muiden kiiltojen kanssa. Hintaa huulikiilloilla on 19€/kpl.

Le Riot Lipgloss. Ylempänä Blaze ja alla Venus.

Mitä mielenkiintoisia lanseerauksia sinä olet bongannut tänä syksynä? Oletko hankkinut jotain näistä postauksen meikeistä tai aiotko hankkia?

 • Charming Nails

  Mie kyllä meinasin olla hurja ja yrittää huomenna klo 19 Jeffreen tilausta ;DD haluan molemmat paletit mutta ehtii ne myöhemminkin jos nyt jää ilman 🙂

  • Maria Glow

   Niinpä! Nyt kun mullakin suunnitelmat muuttu, niin voisin kärkkyä niitä huulituotteita. Jotenkin vaan luulen, että sivut kaatuu ja en ehdi nappaamaan mitään ennen ku loppuu 😀

 • Heli Heinonen

  Lienenkö ainoa jota tuo Tatin paletti ei puhuttele.
  Katson kyllä mielelläni hänen videoitaan, mutta mun mielestä tuo paletti on ihan peruskauraa.

  • Maria Glow

   Itsekin ensin ajattelin, että yksi nudepaletti lisää. Mutta jos koostumus on oikeasti niin hyvä, mitä swatchit antaa ymmärtää, niin vaikuttaa todella hyvältä. Himmailin sen ostossa varmaan myös siksi, että haluan nähdä arvioita ennen ostopäätöstä. 😀 Näen sen myös hyvänä meikkikeikkapalettina. 🙂

 • JonnaH.

  TATI:n paletin aion kyllä hankkia jossain vaiheessa, mut odottelen rauhassa, että saavat sitä joskus pysyvästi varastoon. 🙂

  • Maria Glow

   Vähän samaa ajattelin itsekin sen kanssa. Ei ole mikään pakko saada just nyt heti. 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*