Header img

Black Friday Tärpit + alekoodit – Kosmetiikka

23/11/2022

Black Friday aika on jälleen täällä! Alunperin kyseessä oli vain yksi päivä, sitten se venyi viikonlopuksi, sitten viikoksi ja nykyään tuntuu että se on jo koko kuukausi! Kuitenkin, yleensä parhaat tarjoukset ajoittuu juurikin Black Friday viikolle ja viikonlopulle, sekä jatkuu seuraavana maanantaina Cyber Mondayn merkeissä. Perinteisesti päätin kasata samaan postaukseen taas parhaat Black Friday tärpit. Itse olen myös aina tehnyt joululahjaostokset Black Fridayna! Mukana myös alekoodeja!

Black friday dear dahlia

Black Fridayta vietetään tänä vuonna 25.11.2022, mutta monissa kaupoissa alennuksia on tosiaan jo koko viikon tai viikonlopun.

BEAUTIIKKI.FI

Koko valikoima on -20% Black Fridaysta alkaen maanantaihin asti! Perjantaina NUORI brändin tuotteista saa extra 10% alennusta koodilla: BFNUORI. Täältä kannattaa kurkkia varsinkin, jos vastuullisempi kosmetiikka ja kauneustuotteet kiinnostaa. Erityissuositus Soma ihonhoitotuotteille sekä HelemaalShean huikeille palashampoille!

*Bangerhead.fi

Bangerheadilla on melkeinpä koko valikoima -25% osassa jopa -30% normaalihinnoista. Erityisesti kannattaa katsoa *Dr.Brandtin tuotteet (ovat melko hintavia muuten) ja *hyvä valikoima hajuvesiä! Joulukalenteriosasto kannattaa myös vilkaista!

*Lyko.fi

Lyko vastaa Bangerheadin haasteeseen ja heillä on myös lähes kaikki jopa -25%. Lykon valikoima on vertaansa vailla ja varsinkin *Lykon joulukalenterivalikoima on epäilemättä suurin mitä missään on! Kannattaa kurkata pukinkonttiin erityisesti *lahjapakkaukset!

*Lookfantastic.fi

Jos koskaan oon tehnyt Black Friday ostoksia, niin aika usein nimenomaan lookfantasticille! Sieltä löytyy paljon brändejä, mitä Suomesta ei välttämättä saa ja nyt Black Fridayna alennukset on jopa -50% suuresta valikoimasta. Erityisesti kannattaa kurkata *Lookfantasticin mahdottoman hyvä joulukalenteri! Kalenterista saa 25% alennusta Black Fridayn ajan! Ja lookfantasticin kuukausittainen boksi on varmasti myös todella hyvä lahjaidea, niin itselle kuin ystävälle! Koodilla: LFMARIAGLOW saat 5-11% extra-alennusta *tämän sivun tuotteista ja kalenterista!

*Skincity

Skincitylla on koko valikoima -25%! Tosi laaja, erityisesti hoitolasarjoja siis todella edullisesti. Kannattaa myös kurkata *Paula’s Choice tuotteet, koska niitä ei taida kovin monesta muusta verkkokaupasta saada näin helposti Suomeen.

*CultBeauty

Ai että! Lähes koko valikoima on -20% alennuksessa. Paljon brändejä, joita ei saa muualta, kuten *Huda, *Glow Recipe ja *Charlotte Tillbury. Valtavan laaja valikoima kaikkea ihanaa. Tänne suuntaan varmasti itsekin ostoksille, jos ei vaan ehdi kaikki haluamani tuotteet loppua! Huom, sivusto on englanniksi. Black fridayn ajan sivustolla kannattaa käyttää koodia: CYBER niin alennus onkin 20% sijasta 25%!

*Cocopanda

Cocopandalla on kyllä kautta aikain ollut hurjat Black Friday alennukset, eikä ne kyllä tänäkään vuonna jätä kylmäksi. Alennuksia on koko viikon ajan jopa -40%, joten kannattaa kurkkia jos se su suosikkijuttu on vaikka hyvällä alella just Cocopandalla. Myös *Shelasin mahtavat meikkitarvikkeet kannattaa katsoa, koska itse olen kokenut ne hinta-laatu suhteeltaan todella hyviksi!

Kannattaa myös kurkata joulukalenterilista, sillä useat joulukalenteritkin on Black Fridayna alessa! Alkaa olla viimeiset hetket tilata, jos haluaa kalenterin ehtivän joulukuun alkuun!
Kaikki kosmetiikkajoulukalenterit
Aikuisten joulukalenterit

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*