Header img

Iho jota rakastat – ihonhoito kirja-arvostelu

12/01/2021
Tuotteet saatu ilmaiseksi.
Mainoslinkit merkitty *-merkillä

Ensimmäistä kertaa blogini historiassa on luvassa ihonhoito kirja-arvostelu! Tällä kertaa luvassa on TwistBen naisten kirjoittama ”Iho jota rakastat”-kirja. Kun kuulin ensimmäistä kertaa kirjasta, olin super innoissani. TwistBen naisilla on ihan mielettömästi tietoa ja taitoa ihon biologiasta, ihonhoidosta, kosmetiikan ainesosista ja kosmetiikkatuotteista. Olin siis varma, että kirja tulee olemaan mieletön tietopaketti, josta löytyy varmasti mielenkiintoista sisältöä. Kirja ei ole pelkästään ihonhoitoa ulkoisesti vaan siinä käydään läpi ihon vointia kokonaisvaltaisesti, eli myös sisältä päin ja juuri siksi olin tästä niin innoissani.

Iho jota rakastat kirja-arvostelu ihonhoito kirja

Iho jota rakastat -kirja ihonhoidosta

Kirja alkaa kivasti kertomalla hieman ihonhoidon perusteista ja alku olikin mulle paljolti tuttua asiaa. Kaikki teoria oli kirjoitettu todella selkeästi ja ymmärrettävästi, ilman vaikeita termejä. Kertaus on aina opintojen äiti, joten todella hyvää muistutusta myös tällaiselle ihonhoidon konkarille. Kirjassa on todella hyvää asiaa ihan alusta loppuun saakka.

TwistBe ihonhoitokirja arvostelu kokemuksia

Kirjan alkuosassa kuitenkin oli mielestäni vähän liikaa TwistBen palvelujen mainostamista ja se hieman latisti fiilistä. Toisaalta, se on myös hyvin ymmärrettävää sillä parasta ja henkilökohtaista apua saa tietysti juurikin heidän palveluistaan. Lisäksi alun toistuvat kirjoitusvirheet pisti silmään (sitä sokeutuu tosi paljon omalle tekstille täällä blogissakin, mutta koska kirjoitusta joutuu niin paljon itsekin tarkkailemaan, niin virheet pistää tosi paljon nykyään silmään kaikkialla.) Asiahan varmasti korjaantuu, jos uutta painosta tulee ja ymmärtääkseni kirja kasattiin melko lyhyessä ajassa, harmillisesti se näkyi sitten kirjoitusvirheinä. Onneksi kirjoitusvirheet kuitenkin vähenivät alun jälkeen, eikä ne nyt mitenkään sitä tiedon sisältöä heikentäneet.

ihonhoito kirja ihonhoidosta arvostelu

Kun ”alkukankeudesta” päästiin, niin kirja alkoi tarjoamaan mullekin uutta ja mielenkiintoista tietoa. Luin kirjaa pienissä paloissa, jotta ehdin sisäistämään asiat, mitä siinä sanottiin ja välillä palasin vielä takaisin kertaamaan jo luettua. Ehdottomasti mielenkiintoisin osio oli se, missä ihon vointia käsiteltiin stressin ja ruokavalion kautta. Olen jo aikaisemmin lukenut matala-asteisesta tulehduksesta ja hyvin samoja asioita käsiteltiin myös tässä. Sain vahvistusta sille, miksi mulla on tällainen ongelmaiho cocktail itselläni. Mulla stressi näkyy selkeästi kropassa, erityisesti ihossa, ja tämä kirja siis vain vahvisti tätä ajatusta. Oli myös ihanaa, että kirjassa oli annettu konkreettisia vinkkejä hyvinvointiin niin sisäisesti kuin ulkoisesti, jotta itsestään ja ihostaan voisi pitää paremmin huolta. Kiitokset siitä.

kokonaisvaltainen ihonhoito ruokavalio kosmetiikka kirja-arvostelu

Kirjassa oli todella hyvin ja selkeästi selitetty ihon toimintaa ja ihon kuntoon vaikuttavat asiat, joten kaiken kaikkiaan kirja on todella hyvä teos ihan jokaiselle, jota vähänkin kiinnostaa pitää huolta itsestään ja ihostaan. Nimenomaan kokonaisvaltainen hyvinvointi on todella tärkeässä osassa ja kirjan kirjoitustyyli oli todella helposti lähestyttävää. Tietoa on saatu näinkin lyhyeen kirjaan yllättävän paljon ja suosittelen sitä kyllä lämpimästi! Kirja on kevyttä lukea ja hyvää ajanvietettä höystettynä kivoilla kuvilla. Suosittelen lämpimästi.

*Iho jota rakastat -kirjaa voi ostaa TwistBen omasta verkkokaupasta hintaan 29,90€ ja tämä on jokaisen euron arvoinen tietopaketti!

Oletko itse lukenut kirjan? Mitä tykkäsit?

Lue myös 
Vastustukykyä vahvistava ihonhoito – Luonkos

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*