Header img

Luonnonkosmetiikka yllätysboxi TwistBeltä! + alekoodi

27/01/2021
Kaupallisessa yhteistyössä: TwistBe
Mainoslinkit merkitty *-merkillä

Tätä on odotettu, pyydetty, kyselty ja toivottu: Luonnonkosmetiikka yllätysboxi! TwistBe otti viimein homman käsiinsä ja julkaisi luonnonkosmetiikan yllätysboxin! Boxi on suunniteltu talven kuivattamalle iholle ja sisältää tehokosteuttavia tuotteita, jotka ovat tarpeellisia näin talvella ihan jokaiselle. Voit lukea tarkemmin boxista *TwistBe:n blogista. Boxi tulee myyntiin 28.1.2021.

Luonnonkosmetiikka yllätysboxi

TwistBe Luonnonkosmetiikka Yllätysboxi

Boxin arvo on yli 100€ ja normaalihinta 79€. Sain kuitenkin alekoodin, jolla boxin saa lunastettua hintaan 59€. Käytä siis koodia MARIABOX boxia tilatessasi! Pääset tilaamaan boxin *TwistBe:n sivuilta.

TwistBe luonnonkosmetiikka yllätysboxi

Boxin sisältö pidetään yllätyksenä, joten tässä postauksessa en saa paljastaa sitä vielä. Sen voin kuitenkin kertoa, että sisältö on tarkkaan mietitty ja on ihanan monipuolinen! Boxi sisältää 5 luonnonkosmetiikan tuotetta, joista osa on täysikokoisia ja osa matkakokoisia. Tuotteiden arvo on yli 100 euroa ja lisäksi boxin mukana tulee tuotenäytteitä. Tuotteet ovat pääosin vegaanisia, lukuun ottamatta yhtä tuotetta. Paljastan kyllä sisällön sitten erillisessä postauksessa, kunhan boxitovat ensin matkanneet tilaajille!

TwistBe Box yllätysboxi

Kuka muu on tästä innoissaan? Viimeinkin!

Boxia on rajoitettu erä ja sitä myydään vain 28.1.-31.1.2021, joten kannattaa olla nopea, mikäli boxin itselleen haluaa. Ainakin joulukalenterit myytiin todella nopeasti, joten en usko, että nämäkään boxit pitkäksi aikaa riittäisi!

Lue myös:
Ihonhoidon kirja TwistBe:ltä

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*