Header img

Uutta kotimaista kosmetiikkaa – Made in 7 Heaven

30/01/2021
Tuotteet saatu ilmaiseksi.

Sain noin kuukausi sitten testiin kotimaista luonnonkosmetiikkaa, kun postiin tupsahti ihanasti paketoitu pakkaus. Otin tuotteet heti innolla käyttöön ja nyt niitä onkin ehtinyt testata jo hyvän aikaa. Kyseessä on Tampereelta oleva yritys, joka valmistaa Made in 7 Heaven -kosmetiikkasarjaa. Brändiä ei ole sertifioitu luonnonkosmetiikkana, mutta suurimmassa osassa tuotteista 99% raaka-aineista on luonnonkosmetiikkaa ja joissain luonnonkosmetiikan sertifikaateissa vaatimus taitaa olla 97%. Sertifikaatit on melko kalliita ja yleensä myös nostavat siten tuotteen hintaa. Ymmärrän siis hyvin, ettei kaikki luonnonkosmetiikka ole sertifioitua.

Made in 7 heaven kotimainen luonnonkosmetiikka

Made in 7 Heaven – Kotimainen luonnonkosmetiikka

Kuten jo mainitsinkin, niin tuotteet ovat peräisin Tampereelta. Ne valmistetaan ja suunnitellaan siellä, mikä on todella iso plussa, sillä arvostan kotimaisuutta. Kotimainen luonnonkosmetiikka onkin tuottanut paljon mielenkiintoisia tuotteita viime aikoina. Kaikki Made in 7 Heaven tuotteet ovat vegaanisia ja sarjasta löytyy useammalle eri ihotyypille sopivia tuotteita. Sain testiin neljä tuotetta, joista löytyi heti pari suosikkia. Tuotteet on pakattu kauniisiin lasipakkauksiin. Toisaalta, se tekee purkista melko painavan, mutta onhan ne niin kovin kauniita!

Made in 7 heaven luonnonkosmetiikkaa

Antioxidant Glow Mist – Antioksidanttinen kasvosuihke

Tästä tuli kertaheitolla mun suosikkituote, joka on ollut käytössä päivittäin. Kaikkien iho hyötyy antioksidanteista ja varsinkin mun iho rakastaa kaikkia antioksidanttisia tuotteita. Ei siis ihme, että tämä jäi päivittäiseen käyttöön heti ensikosketuksesta.

Antioksidant face mist kasvosuihke kotimainen luonnonkosmetiikka

Kasvosuihkeen tuoksu on taivaallinen. Sellainen herkullisen hedelmäinen ja suihke tulee suuttimesta tasaisesti ja helposti. Suihke tuntuu yllättävän ”täyteläiseltä”, joten voisin hyvin kuvitella käyttäväni tätä myös hoitoveden tapaan. Se ei kuitenkaan jää ihon pintaan, joten sopii hyvin käytettäväksi meikin alle ja myös virkistykseksi pitkin päivää. Tykkään suihkia tätä aamuin ja illoin kasvoille aika reilullakin kädellä, sillä se vaan tuntuu iholla niin hyvältä.

Antioksidant face mist kasvosuihke kotimainen kosmetiikka

Reilun kokoinen suihke on melko edullista, sillä 100ml pullo maksaa 22€. Pullosta riittää siis todella pitkäksi aikaa.

Recovery Cleansing Oil – Korjaava Öljypuhdistus

Jos et jo tiennyt, niin rakastan puhdistusöljyjä ja käytänkin päivittäin ihon puhdistukseen ensin öljypuhdistusta ja sen jälkeen toista puhdistusainetta. Öljy liuottaa meikin parhaiten ja näin ihosta tulee varmasti putipuhdas. Luonnonkosmetiikan öljyt eivät kyllä ole vakuuttaneet lähinnä siitä syystä, ettei niitä tahdo saada millään huuhdottua pois. Eikä tietysti ole yleensä tarkoitustaan, sillä yleensä öljyn on tarkoitus jäädä iholle hoitamaan ja kosteuttamaan. Itse en kuitenkaan pidä siitä tunteesta vaan haluan saada öljyn pois kasvoiltani. Tämä öljy kuitenkin huuhtoutuu ja se on ihan mahtavaa!

Recoveru kasvojen puhdistusöljy suomalainen luonnonkosmetiikka

Öljyä on tarkoitus ottaa 1-2 pumppausta ja hieroa kuiville kasvoille. Käytössä totesin, että öljy toimii ja huuhtoutuu paremmin jos ottaa 3-4 pumppausta. Öljy kannattaa hieroa kasvoille huolella ja antaa hetken liuottaa meikkiä, kunnes käsiä voi vähän kostuttaa ja sitten hieroa niitä kasvoihin, jolloin öljy emulgoituu maitomaiseksi. Emulgoinnin onnistumiseksi vettä kannattaa käyttää hyvin vähän. Sen jälkeen kasvoja voi vielä hieroa hetken ja huuhtoa sitten lämpimällä vedellä tai kosteutetulla kasvopyyhkeellä. Iho jää ihanan pehmeäksi, eikä kiristele mistään, eikä kakkosvaiheen puhdistus ole ollenkaan välttämätöntä.

Made in 7 heaven suomalainen kosmetiikka

Recovery Cleansing Oilissa on sama ihana tuoksu kuin kasvosuihkeessakin, joten tätä on myös ollut ilo käyttää. Tämä on ehdottomasti paras koskaan kokeilemani luonnonkosmetiikan puhdistusöljy! Meikki lähtee ja iho jää ravitun tuntuiseksi. On siis sanomattakin selvää, että tämä on se toinen suosikkituotteeni näistä testaamistani. Reilun kokoisen 100ml pullon saa hintaan 27€.

Sensitive Cream – Herkän ihon voide

Sensitive herkän ihon voide suomalaista luonnonkosmetiikkaa

Made in 7 Heaven sarjasta löytyy useita eri kasvovoiteita erilaisille ihoille. Valitsin itse herkän ihon voiteen, sillä talvi tekee aina tepposia mun iholle. Hajusteeton, täyteläinen ja helposti imeytyvä voide onkin omiaan talvi-iholle. Voide sopii hyvin niin päivä- kuin yökäyttöön ja omega rasvahappojensa vuoksi ravitsee kuivaa ihoa tehokkaasti. Voiteessa ei ole käytetty väriaineita tai hajusteita, joten voiteessa on mieto raaka-aineiden tuoksu, kuten tuoksuttomissa tuotteissa yleensäkin. Pumppu annostelee sopivan määrän tuotetta ja halutessaan yöksi voi laittaa vaikka paksummankin kerroksen.

Sensitive Cream voide maksaa 24,90€ ja purkissa on 50ml ravitsevaa voidetta.

Brightening & Renewing Mask – Kirkastava ja uudistava naamio

Kirkastava ja uudistava kasvonaamio made in 7 heaven kotimainen kosmetiikka

Vielä testaamatta on tämä kasvonaamio, joka on tarkoitus testata videolla! Olen tehnytkin useita naamiontestaus videoita, joten tämä on ehdottomasti seuraavana jonossa. Kermainen, jopa hieman moussemainen koostumus vaikuttaa mielenkiintoiselta ja naamiota onkin tarkoitus levittää kasvoille reilu kerros. Naamion annetaan vaikuttaa 5-10 minuuttia, jonka jälkeen se huuhdotaan pois. Naamiossa ei ole hajusteita, joten myös siinä on raaka-aineiden tuoksu.

Testaan naamiota pian ja kirjoittelen sitten ihan oman postauksensa siitä! 50ml naamiopurkilla on hintaa 39€.

Kirkastava ja uudistava kasvonaamio made in 7 heaven kotimainen kosmetiikka

Kokonaisuudessaan koko sarja yllätti toimivilla koostumuksilla, herkullisilla tuoksuilla ja monipuolisuudellaan. Made in 7 Heaven tuotteita voi ostaa heidän omasta verkkokaupastaan. Mikäs sen parempi tapa tukea suomalaista työtä!

Oletko kokeillut jotain sarjan tuotetta? Mitä tykkäsit?

Lue myös: 
Vastustuskykyä vahvistavaa ihonhoito – Luonkos
4x Luonnonkosmetiikan meikkivoide

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*