Header img

4 x Luonnonkosmetiikka meikkivoide

17/02/2020
Mainoslinkit merkitty *-merkillä

Osa postauksen tuotteista saatuja ja niistä maininta tekstissä. 
Tuotevertailupostaukset saa jatkoa, kun testissä on neljä kertaa luonnonkosmetiikka meikkivoide. Aikaisemmin olen vertaillut mm. primereita ja puhdistusbalmeja.

Luonnonkosmetiikan meikkivoiteet on aina olleet mulle vähän sellainen tuote, jonka kanssa en vaan ole tullut toimeen. Olen aina ajatellut, ettei mun rasvoittuva ja suurista ihohuokosista koostuva pintakuiva iho vain ole toimiva yhdistelmä luonnonkosmetiikan meikkivoiteiden kanssa, mutta päätin silti kokeilla. Tosi moni kuitenkin käyttää vain luonnonkosmetiikkaa, joten pakkohan niiden on toimia! Katsotaan siis miten nämä eri luonnonkosmetiikan nestemäiset meikkivoiteet toimi mun iholla vai toimiko ollenkaan.

Luonnonkosmetiikan nestemäiset meikkivoiteet.

Kuvasin kaikki meikkivoiteet myös kasvoilla. Kuvapareissa vasemmalla on koko kasvoista kuva, jossa meikkivoidetta on levitetty vain toiselle puolelle ja oikealla on lähikuva meikkivoiteen jättämästä lopputuloksesta kasvoilla. Kuvissa meikkivoiteen päälle ei ole lisätty mitään (esim. puuteria.)

*LAVERA HYALURON LIQUID MEIKKIVOIDE

Tuote saatu pr-näytteenä.
Laveran uusin meikkivoide pääsi heti testiin ja olikin toinen testin yllättäjistä.

Lavera Hyaluron Liquid Foundation meikkivoide pumppupullossa.

Laveran Hyaluron Liquid meikkivoide sisältää hyaluronihappoa sekä ihoa kosteuttavaa manteliöljyä. Laveran Hyaluron Liquid meikkivoide tuntuikin iholla todella ihanalta ja hoitavalta. Huomasin, että parhaiten tämän sai levitettyä sormin, sillä se kuivuu melko nopeasti levittäessä. Aavistuksen sävy hapettui minun iholla, mutta ei kuitenkaan merkittävästi, joten sävy Ivory Rose 00 oli mulle sopiva. Tuoksu on miellyttävä ja hyvin saman tyyppinen kuin Hydro-effect tuotesarjan tuotteissa. Lavera Hyaluron Liquid meikkivoide on myös vegaaninen.

Laveran hyaluron liquid meikkivoide kasvoille levitettynä.

Lopputulos oli kivan kuultava ja sopii hyvin iholle, jossa ei ole paljoa peittoa kaipaavia kohtia. Yllätyin siitä, ettei tämä pakkautunut ihohuokosiin, niin kuin monet luonnonkosmetiikan meikkivoiteet mulla tekee. Pysyvyys mun melko rasvoittuvallakin iholla oli yllättävän hyvä vaikka ei täysin pärjääkään synteettisille meikkivoiteille. Kuiviin kohtiin meinaa vähän takertua, mutta sitä nyt tekee lähes kaikki meikkivoiteet. Sanoisin siis, että erittäin hyvä meikkivoide ja tästä olisi ainakin hyvä aloittaa luonnonkosmetiikan meikkivoidekokeilut, jos ensimmäistä kertaa synteettisille etsii vaihtoehtoa. Laveran meikkivoiteita voi ostaa *Natural Goods Companylta tai *Stockmannilta.

*BOHO GREEN MAKE-UP FLUID MEIKKIVOIDE

Tuote saatu pr-näytteenä.

Boho green make-up fluid foundation sävyssä porcelaine on luonnonkosmetiikan meikkivoide.

Bohon uutuus meikkivoide lanseerattiin viime vuoden loppupuolella. Meikkivoide lupaa jättää mattaisen lopputuloksen ja tehä iholle samettisen ja tasaisen pinnan. Meikkivoiteessa on myös ohramallasvettä, jonka luvataan kosteuttavan ja rauhoittavan ihoa. Meikkivoide tuntuu iholla hyvältä, enkä ainakaan itse huomannut, että voide olisi hapettunut iholla. Sävy 01 Porcelaine oli minulle sopivin ja se on myös meikkivoidesävyistä se vaalein. Boho fluid foundation meikkivoide on myös vegaaninen.

Boho Green meikkivoide on luonnonkosmetiikkaa.

Bohon fluid foundation oli peittävyydeltään kohtalainen ja isommat punoitukset sai tällä piiloon. Jätti myös kivan kuulaan lopputuloksen, enkä ihan allekirjoittaisi mattaisuutta. Ei sopinut sormin levitettäväksi, joten suosittelen meikkisientä tai sivellintä. Tuntui iholla hyvältä, mutta harmillisesti pakkautui hieman ihohuokosiin. Kokonaisuutena lopputulos oli kuitenkin hyvän näköinen. Tuoksu on miellyttävä, joskin melko voimakas minun nenääni. Sopisi parhaiten tasaisemmalle iholle, jossa ihohuokoset eivät ole suuret kuin minulla. Bohon meikkivoiteita voi ostaa esimerkiksi 4organic.fi verkkokaupasta. *Hyvinvoinnin tavaratalosta tai Ruohonjuuresta.

*LAVERA SOFT LIQUID FOUNDATION

Tuote saatu pr-näytteenä.

Lavera Soft Liquid Foundation luonnonkosmetiikka meikkivoide sävyssä IcoryLight 01 pumppupullossa.

Laveran Soft Liquid Foundation onkin ollut markkinoilla jo pidempään. Meikkivoide lupaa ehkäistä ihon ennenaikaista ikääntymistä suojaamalla sitä mm. vapailta radikaaleilta ja ilmansaasteilta. Koostumukseltaan melko nestemäistä ja kuivuu levittäessä nopeasti. Parhaiten tämän meikkivoiteen saa levitettyä iholle sormin tai sienellä. Levittäessä kannattaa kuitenkin olla nopea tai levittää vain pieniä alueita kerrallaan. Laveran Soft Liquid meikkivoide on vegaaninen.

Lavera Soft Liquid Foundation luonnonkosmetiikka meikkivoide levitettynä kasvojen iholle.

Laver Soft Liquid meikkivoiteen lopputulos on melko peittävä, joten se sopii iholle, joka tarvitsee hieman peittoakin. Sävy Ivory Light 01 oli minun iholle hieman liian tumma, mutta luulen että kesällä taas sävy olisi sopiva. Meikkivoide pakkautui ikävästi huokosiin, mikä oli harmi, sillä muutoin koostumus ja peittävyys olivat minun iholle hyvät. Tuoksu on hyvin saman tyyppinen kuin Laveran Hyaluron Liquid meikkivoiteessakin, eli raikkaan miellyttävä. Laveran Soft Liquid meikkivoidetta voi ostaa *Hyvinvoinnin tavaratalosta tai *eleveniltä.

*ZUII ORGANIC LIQUID FOUNDATION

Zuii Certified Organic Flora Fluid Foundation luonnonkosmetiikka meikkivoide pumppupullossa.

Zuiin Organic Liquid meikkivoide pärjäsi parhaiten tämän testiryhmän meikkivoiteista. Zuiin meikkivoide lupaa rauhoittaa, kosteuttaa ja silottaa ihoa. Koostumus on pehmeää ja se levittyy hyvin ja tasaisesti iholle, jopa sormin levitettynä. Hyvin mieto ja miellyttävä tuoksu, joka oli testatuista meikkivoiteista miedoin. Myös Zuiin meikkivoide on vegaaninen.

Zuii Certified Organic Flora Fluid Foundation luonnonkosmetiikka meikkivoide sävy Olive Light kasvoille levitettynä.

Zuiin meikkivoide jätti näistä neljästä testatusta luonnonkosmetiikan meikkivoiteesta parhaimman lopputuloksen. Meikkivoide oli sopivan peittävää, mutta jätti silti kauniin ja luonnollisen lopputuloksen. Käyttämäni meikkivoide sävy on Olive Light, mikä sopii loistavasti vaalealle iholle. Zuiin meikkivoide ei myöskään tuntunut iholla, vaan tuntui melkein kuin meikkivoidetta ei olisi ollutkaan. Sopii siis myös tällaiselle ongelmaiholle ja näyttäisi varmasti vieläkin paremmalta hieman tasaisemmalla iholla. Zuiin meikkivoidetta voi ostaa*House Of Organicilta tai Zuiin omilta sivuilta.

Luonnonkosmetiikan nestemäiset meikkivoiteet.

Parhaiten näiden neljän meikkivoiteen vertailussa pärjäsi Lavera Hyaluron Liquid sekä Zuiin Liquid meikkivoiteet. Lavera on näistä edullisempi reilun 20 euron hintaan, kun taas Zuiin meikkivoiteella on hintaa jo lähemmäs 40 euroa. Oli kyllä kivaa testata luonnonkosmetiikan meikkivoiteita, varsinkin kun mukana oli minullekin toimivia testituotteita.

Onko sulla kokemuksia hyvistä luonnonkosmetiikan meikkivoiteista? Tai ehdotuksia, mitä meikkivoiteita kannattaisi testata seuraavalla kierroksella?

 • Anna

  Zuii on vaan aivan parasta! Ei pelkästään sen takia, että se levittyy hyvin ja on kerrostettava mutta se luomuraaka-aineiden lista (=hinta) on aivan huikea! Myös Zuiin uudet Lux meikkivoiteet on ihan järkyttävän huippuja!

  • Maria Glow

   Kiva kuulla! Ehkäpä sellainen Lux versio täytyy pistää seuraavaksi testilistalle 😊

 • Charming Nails

  Laveralta mulla on vanhempia meikkivoiteita, niistä olen tykännyt arkikäytössä. Kestävämpään meikkiin käytän synteettisiä, peittäviä pohjia. Mielenkiinnolla odotin mielipidettäsi Bohosta. Alkuun en itse tullut juttuun sen kanssa, sormin tai siveltimellä ei toimi.
  Nyt olen löytänyt oikean tekniikan eli pieni määrä ja alue kerrallaan pienin sipaisun. Ihon täytyy olla hyvin kosteutettu alta. Myös kosteuttava suihke ja RT meikkipohjasivellin toimivat sen kanssa. Tykkään kuitenkin sen lopputuloksesta niin paljon että haluan käyttää sen loppuun 🙂

  • Maria Glow

   Täytyykin kokeilla vielä tolla sun tyylil bohon kanssa. Mulle vaan arkiaamuisin pitää olla joku helppo ja nopea meikkivoide, mut vapaapäivinä voi sitten vähän hitaamminkin meikkailla. 😊 Kiitos siis vinkistä!

 • JonnaH.

  Boho ja Zuii jättää aivan ihanan pinnan. Zuii onkin mun lemppareita, mutta Bohoa en ole kokeillut.

  • Maria Glow

   Bohosta jäi tosiaan sellainen kaunis kuulas pinta, mutta tuo huokoisiin pakkautuminen vähän harmitti. Täytyy vielä kokeilla työstää, kuten Taina vinkkasi tuossa, jos vaikka saisikin käytettyä pois. 😊

 • Mia / Beauty Highlights

  Mä tykkään hirveästi tuosta Zuiista, vaikken olekaan sitä nyt hetkeen käyttänyt. Just avasin jemmoistani tämän postauksen innoittamana ton Olive Lightin, jota olin messuilta ostanut jemmoihin yhden pullollisen. On tainnut vanhentua, kun on niin tunkkainen haju 😀

  Boho mulla tällä hetkellä testissä, enkä oikein vielä tiedä mitä mieltä siitä olen… Sormin levitettynä ei ainakaan toimi ihanteellisesti mun iholla. Mutta tuo Laveran uutuus alkoi heti houkuttelemaan ja täytyy ehdottomasti testata! 🙂

  • Maria Glow

   Se on kyllä luonnonkosmetiikassa harmi, kun pilaantuu melko pian.
   Jos päädyt Laveraan, niin kerro ihmeessä mitä tykkäsit! 😊

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*