Header img

5 x Kosteuttava Meikinpohjustus – Tuotevertailu

03/02/2020

Meikinpohjustusvoiteita aseteltuna kauniisti.

Mainoslinkit merkitty *-merkillä. Osa tuotteista saatu pr-näytteenä ja niistä maininta tekstissä.
Meikinpohjustusvoiteet tuli markkinoille isosti muistaakseni joskus 2010 luvun alkupuolella. Sen jälkeen näitä primereita on tullut lähes joka merkille ja jokainen meikinpohjuste on vieläpä erilainen. Tarvitseeko meikinpohjustusvoidetta? Se lienee ihan jokaisen oma mielipide, mutta itse tykkään käyttää pohjusteita silloin, kun haluan meikin pysyvän erityisen pitkään tai jos haluan tasoittaa ihoa ennen meikin levittämistä. Arkisin en oikeastaan käytä primeria koskaan meikin alla, osittain siksi, ettei mulla ole aamun minuuttiaikataulussa aikaa.

Testasin viisi erilaista meikinpohjustusvoidetta ja tässä postauksessa olisi tulokset tästä testausjaksosta. Nämä on kaikki sellaisia kosteuttavia primereita, sillä en itse niinkään välitä ”mattaavista” tai silikonisen liukkaista primereista. Itse kaipaan ihoon siis kosteutta, ihohuokosten häivytystä (mulla on aika suuret huokoset) sekä napakkaa pohjaa, johon meikki levittyisi hyvin ja kestäisi pitkään. Levitän primerit aina sormin puhtaille kasvoille ja levitän sen jälkeen meikkivoiteen primerin päälle. Testaamistani primereista kaksi oli ylitse muiden, mutta yksikään ei ollut mikään järkyttävä pettymyskään..

essence hydrating + perfectin primer pipettipullossa.

*ESSENCE – HYDRATING + PERFECTING PRIMER

Sain essencen primer pr-näytteenä. Essencen vegaaninen primer on koostumukseltaan kevyen voidemaista. Primer levittyy hyvin kasvoille ja jättää miellyttävän tuntuisen pinnan, johon meikki tarttuu hyvin. Pieni määrä riittää, sillä jos tuotetta tulee liikaa, se voi lähteä rullaamaan vähänkin kovemmasta hankauksesta. Pohjusteen annostelu onkin helppoa pipetin ansiosta. Tuoksu on melko mieto ja vähän parfyymimainen. Käytössä essencen primer ei häivyttänyt ihohuokosia kunnolla, mutta kohtalaisesti kuitenkin. Meikkipohja pysyi myös hyvänä melko pitkään. Pohjustusvoiteessa on spf20, josta täytyy tietysti antaa iso plussa, sillä muissa tämän postauksen primereissa sitä ei ole. Edullinen hinta on myös iso valttikortti, sillä hintaa 15ml purkilla on vain 4,69€. *Essence Hydrating + Perfecting Primeria voi ostaa esimerkiksi Lykosta. Hinta-laatusuhteeltaan siis erinomainen, mutta ei yltänyt mun suosikiksi.

Vegaaninen ja luonnonkosmetiikan Benecos Natural Face Primer muovituubissa

BENECOS – NATURAL FACE PRIMER

Sain Benecosin primerin pr-näytteenä. Benecosin Natural Face Primer on sertifioitua luonnonkosmetiikkaa ja vieläpä lisäksi vegaaninen. Koostumukseltaan meikinpohjuste on melko ohutta ja nestemäistä. Se levittyy hyvin kasvoille sormilla ja tekee ihon pinnasta napakan tuntuisen. Tuoksuu mielestäni aivan toffeelta ja tuntuu miellyttävän kosteuttavalta. Tällä saa tehtyä ihanan hehkuvan pohjan kasvoille, joten sopii loistavasti erityisesti kuivalle iholle. Ihohuokosia primer ei onnistunut häivyttämään ja päivän mittaan T-alueen rasvoittuneisuus puski hieman läpi. Sanoisin siis, ettei toimi kovinkaan hyvin rasvoittuvalla iholla, mutta voisi olla nappi tuote kuivalle iholle. Hintaa 25ml tuubilla on n. 8,50€, joten eipä ole hinnalla pilattu tämäkään meikinpohjuste! Benecosin Natural Face Primeria voi ostaa esimerkiksi nhs.fi verkkokaupasta. Ihanan kuulaan lopputuloksen jättävä primer, mutta harmillisesti sopii paremmin kuivalle iholle.

This Works In Transit Camera Closeup primer matkakokoisena.

*THIS WORKS – IN TRANSIT CAMERA CLOSE-UP MASK, MOISTURISER AND PRIMER

This worksin primer tuli vuoden 2018 lookfantastic joulukalenterista. Monitoimituote, joka toimii naamiona, kosteuttajana sekä primerina. Itse käytin tätä siis meikinpohjusteena ja se toimikin siinä aivan loistavasti. Koostumukseltaan This worksin primer on voidemaista ja se sulautuu ihoon loistavasti. Ihon pinta jää sileän tuntuiseksi, mutta ei tunnu kuitenkaan silikonisen liukkaalta. Sopii kaikilla ihotyypeille. Tuoksu on melko voimakas ja ruusumainen, tai ainakin minun nenään tuoksuu ruusuiselta. Yllätyin siitä, miten hyvin pohjuste häivytti ihohuokoset ja miten ihanaksi ihon pinta jäi levityksen jälkeen. Meikki levittyi vaivattomasti ja kesti myös kasvoilla pitkään hyvänä. Kaikin puolin siis todella loistava meikinpohjuste ja ehdottomasti yksi parhaista testaamistani. Hintaa 40ml putelilla on 37,95€, mutta kuvassa matkakokoinen(15ml) testituubi. *This worksin In Transit Camera Close-Up Primeria voi ostaa esimerkiksi lookfantasticilta.

Touch in sol no poreblem primer essence tuubissa

TOUCH IN SOL – NO POREBLEM PRIME ESSENCE

Touch In Solin primer tuli kesäkuun Boxycharmissa. Tämä meikinpohjusta on hyvin ohuen ohut ja juokseva primeri, joka eroaa muista sillä, että se on tavallaan samalla myös hoitoneste. Tuntuu tosiaan kosteuttavalta ja imeytyy ihoon melko nopeasti. Jättää kuitenkin miellyttävän sileän tunteen iholle, jolloin meikkikin on kivempi levittää. Olisin kaivannut enemmän vaikutusta ihohuokosiin, mutta toisaalta kevyen koostumuksen vuoksi, ei ole ihmekään ettei pystynyt täysin niitä häivyttämään. Sopii siis loistavasti kaikille ihotyypeille, jos huokoset ei ole kovinkaan suuret. Tuoksu on ihana, miellyttävä ja sopivan mieto. Todella kiva tuote ja voisin käyttää vaikka juurikin arkisin. Sopii myös kesällä käytettäväksi ja varsinkin jos ei halua paksua pohjustetta käyttää. 30ml tuubilla on hintaa n.23 dollaria ja harmillisesti tätä ei Suomessa myydä.

BareMinerals Good Hydrations Silky Face Primer muoviputkilossa.

*BAREMINERALS – GOOD HYDRATIONS SILKY FACE PRIMER

BareMineralsin primerin sain pr-näytteenä lookfantasticin Beauty Egg Collectionista. Koostumukseltaan voidemainen ja testatuista primereista paksuin, mutta myös todella kosteuttavan tuntuinen. Ehdottomasti toinen suosikkini testatuista primereista. Voide imeytyy hyvin ihoon ja jättää ihon pinnan tasaisen ja sileän tuntuiseksi. Meikki tarttuu pohjaan hyvin ja myös kestää hyvänä pitkänkin päivän ajan. Ihohuokoset häivyttyi todella hyvin, joten meikki kestää lähempääkin tarkastelua. Hyvin mieto tuoksu ja hieman epäilen, että tässä ei varsinaisesti edes tuoksua ole vaan tuoksu tulee raaka-aineista. Täyden kympin meikinpohjuste, jota on ilo käyttää. Hintaa 30ml tuubilla on 32 eurosta ylöspäin. Edullisimmin bareMineralsin Primerin saa *Cocopandalta(32,95) ja sitten vähän kalliimmalla *Skincity.fi verkkokaupasta(38€). Sama tuote onkin sitten *Kicksissä 50€, joten melkoista vaihtelua hinnassa tuntuu olevan. Joka tapauksessa ihan mahtava primer, jota voin lämpimästi suositella ihan kaikille.

Erilaisia meikinpohjustusvoiteita rivissä.

Kuten varmasti selväksi tuli, niin omat suosikkini on This Worksin In Transit Camera Close-Up sekä bareMineralsin Good Hydrations Silky Face Primer meikinpohjusteet. Mikään näistä nyt ei varsinaiesti huono ollut, mulla on vaan vähän hankala iho noiden ihohuokosten suhteen. Ihania primereita kaikki, vaikka eivät kaikki sopineetkaan just mun iholle.

Onko sulla kokemuksia näistä meikinpohjusteista? Tai jotain muuta suosikkiprimeria? Käytätkö yleensä meikinpohjustetta? (Hirveesti kysymyksiä, mut ois kiva kuulla kokemuksia.)

  • Charming Nails

    Ihanat kuvat! Mun suosikki on Smashboxin kosteuttava ja The Ordinaryn silikoniprimer, molemmat eri tarkoituksiin mutta noista kahdesta olen eniten tykännyt. Ja lukemattomia on kyllä tullutkin kokeiltua 😉

    • Maria Glow

      Kiitos! 😘Minä en taas ole noista kumpaakaan kokeillut 😁 täytyypä laittaa toi Smashbox muistiin! 😊💕

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*