Header img

Meikki vain edullisilla, mutta hyvillä tuotteilla – Lyko.fi

25/01/2022
Kaupallisessa yhteistyössä: Lyko
Mainoslinkit merkitty *-merkillä

Siitä on pitkä aika, kun blogissa on viimeksi ollut meikkipostaus! Tällä kertaa tein meikin käyttäen vain edullisia tuotteita tai kuten joskus kutsutaan markettimeikkejä. Kaikki meikissä käytetyt tuotteet on alle 17€/kpl, lukuun ottamatta paletteja ja pohjustetta. Tein myös melko paljon taustatutkimusta tuotteita tilatessa ja yritin löytää meikkiin vain ja ainoastaan niitä hyviä ja toimivia tuotteita. Pakko sanoa, että onnistui aika hyvin ja meikissä käytetyt tuotteet toimi aivan loistavasti!

Hyvät edulliset meikit

Meikistä on tutoriaali tulossa myös YouTube kanavalleni, kunhan saan sen editoitua. Tässä alla nyt kuitenkin kuvat meikistä sekä siinä käytetyt tuotteet. Listaan lopuksi vielä ne ultimaattiset ykkössuosikit näistä tuotteista, sillä osa on mulla ihan päivittäisessä käytössä. Hiuspanta on muuten *ByLykon ihana solmupanta!

Meikki edullisilla tuotteilla

Make up revolution edulliset luomivärit

Silmämeikkiin valikoitui *Makeup Revolutionin Forever Flawless luomiväripaletti: Allure. Makeup Revoltuionilla on lähtökohtaisesti aina ollut tosi hyvät pigmentit luomiväreissä ja tykkään myös niiden koostumuksesta. Helppo häivyttää ja levittää. Paletista löytyy kivan marjaisia sävyjä ja mukana on myös kimaltelevia sävyjä. Keskellä liikkuvaa luomea on myös *NYX Glitter Goals – Polished Pin Up glitterluomiväriä.

Loreal infallible fresh wear foundation meikkivoide

Meikkivoiteena on *L’Oreal Paris Infallible Fresh Wear meikkivoide sävyssä 15 Porcelain. Lisäpeittoa peiteaineen sijasta käytin *Makeup Revolutionin Conceal & Define meikkivoidetta sävyssä F2. Pohjasta tuli tosi kaunis, vaikka mulla oli iho aika huonossa kunnossa talven ja stressin jäljiltä.

parhaat edulliset meikit

Erityismaininta täytyy antaa *Essencen loistavalle Long Lasting Eye Pencil kynälle, jota olen hehkuttanut jo aiemminkin blogissa. Päivittäiseen käyttöön hiipi *NYX Micro Brow Pencil, se on aivan mahtava! *Maybellinen Sky High on myös päivittäisessä käytössä, koska se vaan on niin paras ripsiväri! Toki kuvissa minulla on myös *Ardell Demi Wispies tekoripset, mutta myös ripsiväriä.

Mitkä on sun suosikkeja edullisista meikeistä?

Alta löydät listauksen kaikista meikissä käytetyistä tuotteista! Ne on kaikki saatavissa *Lyko.fi -verkkokaupasta, josta löytyy varmasti yksi laajimmista meikkivalikoimista!

parhaat edulliset meikit lyko makeup revotulion

Meikissä käytetyt tuotteet:

Kasvot:

*NYX – Marhsmallow Primer, 21,90€
*L’Oreal Paris – Infallible Fresh Wear Foundation – 15 Porcelain, 16,90€
*Makeup Revolution – Conceal & Define Foundation – F2, 12,90€
*Makeup Revolution – Loose Baking Powder – Translucent, 9,90€
*Makeup Revolution – Ultra Contour Palette, 17,50€
*Essence – The Blush – Breathtaking, 3,09€

Silmät:

NYX – Waterproof Eye Primer, ei saatavissa enää
*Makeup Revolution – Forever Flawless Allure, 17,50€
*NYX – Glitter Goals Liquid Eyeshadow – Polished Pin Up, 10,90€
*Wet ’n Wild – ProLine Felt Tip Eyeliner – Black, 7,50€
*essence – Long Lasting Eye Pencil – Black, 1,89€
*Maybelline – Lash Sensational Sky High, 15,90€
*Ardell – Demi Wispies, 7,90€

Muut:
Kulmakarvat: *NYX – Micro Brow Pencil – Taupe, 12,90€
Huulet: *Maybelline – Lifter Gloss – Reef, 11,90€

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*