Header img

Edullinen löytö – Essence Long Lasting Eye Pencil

12/10/2016

Olen ollut jo vuosia tightline meikkaaja. Laitan siis kajalia yläripsirajaan ripsien alapuolelle, erityisesti jos teen ripsien yläpuolelle rajauksen. Joskus saatan myös tehdä pelkästään tightlinen, enkä ollenkaan rajausta ripsien yläpuolelle. Tightline rajaukseen olen käyttänyt jo pitkään Artdecon Soft Eye liner vedenkestävää rajauskynää, mutta sen saatavuus on ollut hieman hankalaa.

Postauksessa mainoslinkkejä, jotka merkattu *-merkillä.

Essence – Long Lasting eye pencil – Black Fever

Kun edellinen Artdecon kynä loppui, nappasin kaupasta mukaan Essencen Long Lasing Eye Pencilin sävyssä 01 Black Fever. Hintaahan tällä kynällä on alle 2 euroa*. Essencellä on itseasiassa monia todella hyvä tuotteita, edullisesta hinnastaan huolimatta, mutta silti en odottanut kovinkaan suuria tältä kynältä. Vedenkestävyys on joskus melko vaikeaa saavuttaa.

Kuitenkin kynä osoittautui varsinaiseksi löydöksi! Ensimmäisen kerran kun sitä käytin, niin en huomannut minkäänlaista värin valumista silmän ulkonurkkaan, mitä tuo Artdecon kynä toisinaan saattoi tehdä. Nyt kun olen käyttänyt kynää jo useampana päivänä, niin se on kyllä pysynyt loistavasti paikallaan. Lisäksi sävy on oikeasti mustaa ja pigmenttistä.

Minua myös miellyttää kovasti, että tuo kynä on automaattikynä, jota ei tarvitse teroittaa. Sen kärki on sopivan pieni, joten tightline ylärajaus on todella helppoa tehdä sillä. Edellisten kynien kanssa ongelma oli joskus siinä, kun terotinta ei ollutkaan lähettyvillä ja kynä olisi pitänyt teroittaa. Lisäksi joskus terotuksesta teräväksi jääneet reunat saattoivat raapaista silmäluomea, kun kynä kului käytössä. Eipä tarvitse nyt siitäkään huolehtia.

 

Niinpä voin virallisesti lisätä tämän Essencen rajauskynän suoskkituotteideni listalle. Se on osoittanut olevansa äärimmäisen kestävä ja vieläpä niin huokeaan hintaan, ettei tosikaan. Tämä tulee kyllä olemaan nyt minulla päivittäisessä käytössä. Huippua, että löytyy välillä näitä edullisia löytöjä! Essenceä saa ostettua nykyään monista eri kaupoista tokmanneista, citymarketeista ja täällä Joensuussa Carlsonilta. Verkkokaupoista Essenceä saa esimerkiksi osoitteista Lyko.fi,*  makeupshop.fi ja tokmanni.fi.

Mikä on ollut sun edullisin löytö?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*