Header img

Lavera Hydro Effect Serum

19/05/2017

Lavera on yksi vanhimpia luonnonkosmetiikkatuotteita, jotka tiedän. Muistan kun aloitin työt Sokoksen kosmetiikkaosastolla ja Lavera oli niitä harvoja luonnonkosmetiikkamerkkejä, joita silloin oli myynnissä. Luonnonkosmetiikka oli silloin vielä tosi uusi juttu ja merkkejä oli tosiaan vain muutama. Lavera olikin niitä ensimmäisiä luonnonkosmetiikkatuotteita, joihin pääsin tutustumaan ja onpa hienoa, miten paljon luonnonkosmetiikka-ala on kasvanut tässä vuosien saatossa. Tuotteet on myös kehittyneet huimasti ja erityisesti ihotuntuma on monissa tuotteissa parantunut huomattavasti. Ei siis ole ihme, että Laveran Hydro Effect Serum oli positiivinen kokemus. Musta on aina niin ilahduttavaa, kun löytyy joku luonnonkosmetiikkatuote, joka yltää mun tarkkoihin vaatimuksiin.

hydri effect serum, ihonhoito, seerumi

Hydro Effect Serum onkin nyt tämän kevään uutuustuote, jota kyllä voin lämpimästi suositella ihan kaikille ihotyypeille. Seerumi lupaa suojata ihoa ympäristön haittavaikutuksilta, kosteuttaa ihoa ja samalla estää ennenaikaista ihon vanhenemistä. Se sisältää muun muassa luomulevää, luomu aloe veraa sekä hyaluronihappoa. Lisäksi seerumi on vegaaninen, eli ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. Melkoisen tiivis hyvän omantunnon kosmetiikkatuote!

luonnonkosmetiikka, luomukosmetiikka, ihonhoito, lavera

Olen testannut seerumia nyt jo useamman viikon ja tykkään siitä todella paljon. Se imeytyy nopeasti ihoon ja myös sen tuoksu on kovasti mieleeni. Tuoksussa tulee ainakin mun nenään pieni häivähdys anista muistuttavaa tuoksua ja INCIä tutkiessa arvelin sen johtuvan seerumin sisältämästä xylitolista. Tuoksua on tosi vaikea kuvailla, mutta jokatapauksessa se on ainakin minun mielestä hyvä. Sellainen raikas. Seerumin jälkeen iho tuntuu ihanan pehmeältä ja voide levittyy hyvin seerumin jälkeen. Mullehan ihonhoitotuotteissa tuo ihotuntuma on tosi tärkeä. Sellaiset tuotteet jotka jättää tahmaisen pinnan tai jäävät iholle pöyrimään jäävät lopulta sitten käyttämättä. Tämän seerumin kohdalla sellaista pelkoa ei ole. Lisäksi seerumi on pakattu näppärään pumppupulloon, josta sen annostelu on helppoa. Koostumus on melko nestemäistä, kuten seerumit yleensäkin.

INCI, lavera, hydro effect seerum, kosteuttava, seerumi

Seerumia saa ostettua esimerkiksi Sokoksista ja Ruohonjuurista. Suositushinta on 22,65 euroa, mikä on seerumille melko edullinen hinta. Bongasin myös, että Hyvinvoinnin tavaratalossa* on 22.5. asti Laveran tuotteet -25% koodilla LAVERA20, joten esimerkiksi seerumille hintaa jää silloin vain 16,46€*! Kannattaa myös kurkkailla muita Laveran tuotteita samaan tilaukseen, sillä alennus on todella hyvä!

Käytätkö luonnonkosmetiikkaa?

kosteusvoide, seerumi, iholle, hyvä

Tuote saatu testiin maahantuojalta.
*affiliatelinkki, jonka kautta tehdyistä ostoista saan komissiota

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*