Header img

Batisten kevät uutuus

17/05/2017

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Batiste on ollut mun suosikki kuivashampoita siitä asti, kun sitä ensimmäisen kerran kokeilin pari vuotta sitten. Batistella on laaja valikoima eri tuoksuja ja siihen päälle sitten vielä eri tarkoituksiin sopivia kuivashampoita, kuten tuuheutta ja rakennetta tuova XXL Styling Volume Spray. Oma Batisten suosikki tuoksultaan on ollut Neon lights, jota ainakin vielä näyttää saavan hintaan 5,90€ oletkaunis.fi -verkkokaupasta. Kuivashampoon käyttö on mulla vähentynyt paljon esimerkiksi vuoden takaisesta, mutta silti edelleen tulee sellaisia päiviä että kuivashampoota tarvitsee. Sitä onkin siis aina oltava jemmassa valmiina, kun äkkilähtö tulee ja freesausta tarvitaan.

Batiste, Dry shampoo, kuivashampoo, hyvä kuivashampoo

Tänä keväänä markkinoille saatiin uusi tuoksu, kun Batiste julkaisi Rose gold tuoksunsa. Oletkaunis.fi lähetti minullekin pari kuivashampoota, joista toinen oli tuo Rose gold. Se on tämän vuoden Limited Edition tuoksu, joten poistunee jossain vaiheessa myynnistä. Rose gold tuoksu on melko makea ja ainakin itse tykkäsin siitä. Jopa avomies kiinnitti huomiota uuteen tuoksuun, kun olin testannut kuivashampoota päähäni. Kuulemma tuoksuin hyvältä, joten tuoksu näyttäisi olevan myös miehen mieleen.

hiusten raikastaja, rose gold, dry shampoo, dryshampoo

Rose goldin mukana sain myös Bare -kuivashampoon, joka on tuoksultaan kevyempi ja raikkaampi. Tuoksun tarkoituksena on vain raikastaa hiuspohjaa, ilman että kuivashampoosta tulee voimakasta tuoksua, joka saattaisi riidellä hajuveden kanssa. Se ei ole tuoksuton, sillä tuoksua kyllä tulee, mutta se ei ole niin voimakas tai pitkäkestoinen kuin muissa Batisten kuivashampoissa. Itse pidin kyllä kovasti myös tästä raikkaasta Bare -tuoksusta, jolla saa näppärästäfreesau sta hiuksiin.

Koostumus on molemmissa samanlainen ja Batisten tapaan supertehokas rasvoittuneen päänahkan raikastaja. Molemmilla saa helposti rasvoittuneet hiukset taas näyttämään raikkailta tai siirrettyä shampoopesun tarvetta. Kuivashampoon käyttö on yksikertaista. Ravista pulloa, suihkuta shampoota hiusten tyveen ja hiero sormilla hiuksiin. Ovat muuten myös ehdottomia kesän tuleville festareille tai matkalle mukaan! Kuivashampoota voi myös halutessaan käyttää antamaan rakennetta ihan puhtaillekin hiuksille. Joskus juuri pestyt hiukset voivat olla todella liukkaat, joten kuivashampoota voi suihkia ihan latvoihin asti, jolloin esimerkiksi letittäminen helpottuu.

Batistea saa ostettua esimerkiksi Sokoksista sekä netistä oletkaunis.fi -verkkokaupasta. Hintaa niillä on ainakin tuolla verkkokaupassa 7,90€/kpl, joten eipä ole hinnalla pilattu. Ihan loistava kesätuote!

Vieläkö käytät kuivashampoota? Onko sulla suosikkimerkkiä?

paras kuivashampoo, hiuspuuteri, rasvoittumista vastaan

Tuotteet saatu testiin oletkaunis.fi -verkkokaupasta.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*