Header img

Kehysmuotia vuosien takaa

15/05/2017

Postaus tehty yhteistyössä Instrumentariumin kanssa.

Kerroinkin jo aikaisemmin käyneeni Bloggers' Inspiration Dayssa, jossa päästiin tutustumaan uutuuksiin ja uusiin yhteistyökumppaneihin. Yksi tällainen on Instrumentarium, jonka pisteellä oli esittelyssä uusi Hertitagen mallisto. Heritage on Italialainen kehysmerkki ja heidän viimeisin mallisto Spectacles of time peilaa eri aikakausien kehysmalleja. Kehyksissä näkyy eri vuosien trendit yhdistettynä moderniin tyyliin. Tuo mallisto olikin nyt isosti esillä tapahtumassa ja päästiin myös kokeilemaan eri vuosien tyylejä!

©Annieveliina

Itsehän en ole silmälasien käyttäjä. Näkö on vielä pysynyt sen verran hyvänä, että laseja ei ole tarvinnut hankkia. Olenkin jo odottanut, milloin minulle tulee se aika, että joudun silmälasit hankkimaan. Toistaiseksi olen säästynyt ja ehkäpä selviän itsekin isäni tavoin ilman silmälaseja eläkkeelle asti.  Kuitenkin oli hauskaa käydä kokeilemassa erilaisia kehysmalleja Inspiration Dayssa Instrumentariumin pisteellä. Harvoin saa tällaista tilaisuutta.

Katsottiin yhdessä esittelijän kanssa mulle sopivat pokat ja pakko myöntää, että kyllä ammattilaisella on ihmeellisellä tavalla silmää kehyksien valintaan. Kokeilin nimittäin ensin itsekseni useita ja meinasin jo tuskastua, ettei mulle sovi mitkään, kun sitten esittelijä toi minulle yhdet ja sanoi että "Kokeile näitä". Ja nehän muuten sopikin. Mulle valitut kehykset olivat 1950-luvun inspiroimat ja niissä oli yläreunassa paksumpi kehys, kuin alareunassa. Itse tykkäsin todella paljon vuosilukumeikeistä meikkikoulussa, kun sai loihtia eri vuosiluvun henkeen sopivia meikkejä ja omia suosikkeja oli ehdottomast 50- ja 60-luku. Voisikin tehdä tänne blogiinkin eri aikakauden meikkejä. Nuo lasit sopisi kivasti sellaiseen 50-luvun henkeen.

©Sanni Riihimäki

Pisteellä käytiin VIRKKASIN -blogin Elinan kanssa ja päädyttiin drinkkilasit käsissä kuvaan. Tuo kuva on kyllä aivan mahtava. Kuvan on ottanut Sanni Riihimäki, joka oli tapahtumassa kuvaamassa ja sai meidätkin kuvassa vähän rennompaan poseerausasentoon. Kuulemma oltiin aluksi liian vakavia. Ja kieltämättä kyllä vähän pönöttettiin ensin.

Oli kyllä hauskaa kokeilla erilaisia kehyksiä ja tänä kesänä edessä olisikin kunnon aurinkolasien ostaminen. Olen joka vuosi ostanut halpislaseja, jotka kestävät hyvällä tuurilla sen yhden kesän. Lisäksi ne eivät välttämätä suojaa yhtä hyvin, kuin ihan oikeat merkkilasit. Haluaisinkin nyt ehdottomasti hankkia ihan oikeat kunnolla suojaavat aurinkolasit, jotka olisi vielä tyylikkäätkin. Toivottavasti sellaiset löytää yhtä helposti ammattilaisen kanssa, kuin tuolla tapahtumassa nuo kehykset! Tiedän, että mulle on hankalaa löytää sopivia.

Miltä teistä nuo kehykset näyttää? Sopisko mulle silmälasit?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*