Header img

Parhaat farkut ikinä – Bubbleroom Bianca

01/04/2020
Mainoslinkit merkitty *-merkillä

Löysin täydelliset ja aivan parhaat farkut! En voi uskoa tätä, mutta viimeinkin löytyi hyvät korkeavyötäröiset, super joustavat ja hyvän malliset farkut! Tai eihän ne oikeaa farkkua ole, kun ovat niin stretchiä, mutta silti lähes täydelliset. En kuulu niihin ihmisiin, jotka ostaisi jatkuvasti uusia vaatteita. Käytän tiettyjä vaatteita vuodesta toiseen ja yleensäkin suuri osa vaatteista tulee käytettyä loppuun asti. Ja jos löydän jonkun hyvän, niin monesti vaatetta tulee ostettua useampikin kappale, kuten näidenkin housujen kohdalla kävi. Postauksen lopussa myös alekoodi Bubbleroomiin!

Bubbleroomin parhaat farkut jalassa joen ääressä toppatakki päällä oleva nainen.

Nämä farkut löytyi vähän sattumalta, kun kerran Bubbleroomilta tilasin itselleni valkoiset housut, jotka taisivat olla silloin alennuksessa. Housut ovat nimeltään *Bianca Superstretch. Niissä on korkea vyötärö, ne tuntuu mukavalta jalassa ja ne on ihanan joustavat. Merkki oli 77th flea, joka nykyisin on vaihtanut nimensä Bubbleroomiksi. Käytin housuja paljon ennen kuin tajusin, että niitä sai myös muissa väreissä. Kun sitten kaapissa oli tarvetta vaaleahkoille farkuille, suuntasin heti Bubbleroomiin tilaamaan samat housut sävyssä *Light Blue.

bubbleroom bianca housut sävyissä white ja light blue.

Ja kun housut sitten saapui, niin ne on olleet siitä asti jatkuvasti jalassa. Harkitsen jo ostavani nämä myös mustana, mutta vielä ei ole tarvetta mustille housuille. Tiedän kuitenkin minne suuntaan kun housutarve taas iskee. Housut jotka mulla on, on kokoa S, mutta nykyään koot on näköjään numeroina, veikkaisin että 36 vastaa S kokoa. Ne tosiaan venyy hyvin, eli jos on kahden koon välillä, niin suosittelen pienempää.

Itsehän ole aika lyhyt, joten ainut miinus housuissa on hieman liian pitkä lahje. Ongelma on sinänsä kyllä mun kohdalla kaikissa housuissa, joten ei ole minua vaivannut. Lahkeet jää vähän rutulle, mutta jääköön. Halutessaanhan tuon lahkeen voi sitten lyhentää, mutta jos kinttua löytyy vähän enemmän kun mulla, niin housut sopii varmasti jalkaan paremmin.

bianca superstretch farkut kuvattuna takaa.

Jos kiinnostuit housuista, niin nyt olisi myös hyvä mahdollisuus saada ne 20% alennuksella. Käyttämällä alekoodia: F20WOW saa 20% alennusta kaikista *Bubbleroomin omista merkeistä 5.4. saakka. Bubbleroomin omia merkkejä ovat: Bubbleroom, Make Way, Happy Holly, Chiara Forthi & Moments New York. Minimiostos 7€. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin ja alennuksiin. Voi käyttää kerran per asiakas.

Bubbleroomilta on ostettu myös mun neljä vuotta vanha villakangastakki. Klikkaa takkipostaukseen tästä.

Onko sulla jotain suosikkihousuja, joista et luovu? 

  • ROSE

    Kunnon farkkukankaasta on hyvät farkut tehty, 100 % puuvillaa niin ovat ryhdikkäät ja istuvat hyvin kuin vyötärö on korkea ja lahkeet tarpeeksi pitkät sekä taskut oikeissa kohdissa , ei liian isot taskut eikä liian alhaalla koska silloin näyttää siltä että peppu roikkuu. Olen aina ihmetellyt että miksi stretchfarkut ovat niin suosittuja kuin ovat kireät mutta venyvät niin että moni näyttää niissä topatulta makkaralta missä näkyy surutta kaikki vartalon virheet. Eivät ainakaan hoikenna ketään se on harhaluulo !

    • Maria Glow

      Nää on varmaan niitä makuasioita. Toiset tykkää aidoista farkuista ja se on musta ihan okei. Itse pidän joustavista housuista ja sekin on okei. 🙂 Kiva, että oot löytänyt itseäsi miellyttävät housut, se on tärkeintä! 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*