Header img

Alkuvuoden kosmetiikkaostokset julki

03/04/2020
Mainoslinkit merkitty *-merkillä

Oon tänä vuonna tietoisesti vähentänyt kosmetiikkashoppailua. Syitä shoppailun hillitsemiseen on kolme. Ensinnäkin, haluan säästää rahaa. Toisekseen, olen etuoikeutetussa asemassa ja saan jonkin verran kosmetiikkaa pr-näytteenä, joten tuntui hupsulta ostaa jotain, mitä oikeastaan jo löytyi valmiiksi kaapista. Kolmanneksi tietysti ympäristöasiat, eli paras tapa hillitä ympäristön kuormaa, on olla ostamatta turhaa. Helposti myös pr-näytteet saattoi jäädä sitten ostettujen tuotteiden varjoon, joten ostosten vähentäminen on myös siltä kantilta hyvä asia. Katsotaan siis nyt, mitä kosmetiikkaa alkuvuoden aikana on tullut shoppailtua ja mitä sitten taas jätin ostamatta.

Kosmetiikkaostokset, eli iso määrä kosmetiikkaa kuten kasvovettä, saippuaa, kasvonaamio ja ripsiväri.

Ihonhoidon suhteen olen joutunut tekemään tietysti hieman poikkeuksia, koska mulla on sen verran herkkä iho, etten voi jatkuvasti vaihtaa tuotteita. Kaikki uudet tuotteet täytyy ottaa käyttöön pikkuhiljaa ja totuttaa ihoa vähän kerrassaan muutoksiin.

Mitä olen ostanut tänä vuonna tähän menneessä

Ruotsin kosmetiikkashoppailut, jossa suihkuvaahto, karvanpoistovaha kasvoille, deodorantti ja huulikiilto.

Täysin ostolakossa en tosiaan ole ollut. Heti tammikuussa tein ostoksia Ruotsissa ja tein useita hankintoja. Ruotsin ostokset löytyvät täältä ihan omasta postauksestaan. Nyt tosin olen ehtinyt testata Ruotsin tuliaisiani ja voin kertoa, että ainakin tuo Indy Beautyn vartalovoide on ollut tosi huippu käytössä! Löwengripin Count on me deodorantti on myös toiminut hyvin. Huomasin tosin, että tykkään edelleen enemmän stick-deodoranteista, mutta kyllä tuo varmasti tulee loppuun käytettyä. Oikeastaan kaikki muut Ruotsin ostokset on jo käytössä paitsi suihkuvaahto ja ripsiväri, jotka pian pääsevät loppuneiden tilalle käyttöön.

Mizonin hyaluronihapposeerumi sekä elivo kosteuttava kasvovesi.

Helmikuussa tein kaksi kosmetiikkahankintaa Helsingin reissultani. Kuten ehkä arvasitkin jo,niin kyseessä on ihonhoitotuotteet, joita ilman en vain osaa olla. Ostin siis Mizonin Hyaluronihapposeerumin sekä Elivon kasvoveden. Nämä molemmat on osa ihonhoitorutiinia, enkä uskalla kummastakaan luopua. Loppuneiden tilalle oli siis hankittava uudet.

lookfantastic kosmetiikaostokset, jossa ritualsin käsisaippua, glamglow naamio, farmacyn puhdistusbalmi sekä DHC puhdistusöljy.

Nyt sitten maaliskuussa tein juuri tilauksen *lookfantasticille. Tilasin Glamglow -naamion (blogia varten, siitä on tulossa siis testausvideota kevään aikana), Farmacyn Green Clean meikinpuhdistusvoiteen loppuneen tilalle, Ritualsin Karma käsisaippuan ja matkakokoisen puhdistusöljyn minulle täysin tuntemattomalta brändiltä nimeltä DHC. Tuo viimeinen ostos oli oikeastaan vain ilmaisten postikulujen takia, mutta saan samalla vertailutuotteita puhdistusöljyjen vertailupostaukseen. (Vink vink, sellaistakin siis tiedossa blogissa tulevaisuudessa.)

Kuvassa kosmetiikat, jotka on jo otettu käyttöön, kuten kasvovesi ja huulikiilto.Kuvassa kaikki tuotteet, jotka on jo otettu käyttöön.

Mitä jätin ostamatta

Mitä sitten jätin ostamatta, kun kuitenkin joka kuussa on jotain kosmetiikkaa tullut hankittua ja vieläpä aika reilusti. Multa loppui suosikki kulmakynä Lumenelta, mutta en ostanut tilalle uutta, kuten yleensä olen hankkinut. Tilalle otin Boxycharmista tulleen It Cosmeticsin kulmakynän, joka on osoittautunut yllättävän hyväksi, eikä sitä tarvitse teroittaa! It Cosmeticsiahan saa nykyään *Kickseistä, joten sitä on helposti saatavilla myös Suomesta.

Neljä eri puuteria ja it cosmetikcin kulmakynä

Lisäksi suosikkipuuterini Make Up Store Loose Powder on loppunut ja ilmeisesti myös lopetettu, sillä en löytänyt sitä äkkiseltään verkkokaupoista. Testailen nyt jemmoista löytyviä eri irtopuutereita, joita tuntuu olevan aika paljonkin. Irtopuutereista onkin siis tulossa vertailupostausta, sillä niitä on nyt ahkeraan tullut testattua eri merkeiltä. Jos sulla on vinkata joku huippuhyvä irtopuuteri, joka ei kuivata ihoa, niin pistä kommenttia!

Sellaiset oli mun ostokset ja ostamatta jättämiset. Kiinnostaisiko samanlainen raportti vaikka taas kolmen kuukauden päästä? Tämä postaus sai ainakin eniten ääniä Instagramissa, kun kysyin, minkä postauksen halusitte seuraavaksi nähdä blogissa. 🙂

 • Charming Nails

  Kiinnostaa! Ostospostauksen ja loppuneet on kiinnostavimpia aiheita ;D oli myöskin hauska idea listata tuotteita joita ei osta uusia. Tälläisiä löytyisi kyllä itseltäkin, aina ei tuu ostettua uutta vaan yrittää käyttää jemmoja/entisiä pois 🙂

  • Maria Glow

   Ihana kuulla! ♥ Katsotaan saisko vähän pienemmän ostoskasan sitten seuraavaan postaukseen. 🙂 Ja loppuneitakin alkaa piakkoin kertymään, eli sellaistakin postausta voisi pian väsätä. 🙂

 • Mari

  Ehdottomasti kiinnostaa! Aina kiva päästä vakoilemaan toisten ostoksia :D.

  • Maria Glow

   Kiva kuulla 🙂 Täytyy koittaa muistaa sitten kesällä päivittää ostokset ^_^

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*