Header img

Parhaat luomiväripaletit

09/04/2020
Mainoslinkit merkitty *-merkillä

Nyt kun olen tässä siivoillut kaappeja, niin ajattelin, että voisi olla hauskaa esitellä täällä blogissa mun suosikki luomiväripaletit. Vaikka luomiväripaletteja on edelleen aika paljon, niin kyllä siellä ne tietyt vaan on eniten käytössä. Tässä siis mun mielestä ne parhaat luomiväripaletit omasta kokoelmastani tällä hetkellä. Kaikki muut paletit olen ostanut itse, mutta Smashitin paletin olen saanut Cocopandalta.

Suosikkiluomiväripalettini Huda Beautyn Amethys ja Ruby Obessions, Anastasian Norvina ja pari muuta.

*Anastasia Beverly Hills – Norvina

Anastasia Beverly Hills Norvina luomiväripaletti on yksi mun suosikeista.

Tätä palettia himoilin pitkään, kunnes viimein sen ostin. Enkä muuten vielä ostaessa arvannut, että tästä tulee yksi mun suosikkipaleteista. Tämä paletin otan aina mukaan, jos lähden reissuun. Paletissa on sopivasti kiiltäviä ja mattaisia sävyjä eli kaikki, mitä tarvitsee hillittyyn ja neutraaliin meikkiin mutta myös kaikki mitä voi tarvita näyttävään meikkiin. Luottopaletti!
Palettia voi ostaa esimerkiksi *Kickseistä (57,40€) tai *Cult Beautylta

*Huda Beauty – Ruby Obsessions

Huda Beauty Ruby Obsessions on paras punasävyinen luomiväripaletti

Miamin reissulta matkaan lähtenyt paletti on ollut jo monta kertaa käytössä. Tykästyin tosi paljon luomivärien koostumukseen ja sävyt on aivan ihanat mihin tahansa punaiseen meikkiin. Sopivasti kimallusta ja mattaa, jotta kauniin meikin saa tehtyä. Kaikki sävyt myös sopii loistavasti toisiinsa.

*Huda Beauty – Amethyst Obsessions

Paras lilan tai violetin sävyinen meikki syntyy Huda Beauty Amethyst Obsessions luomiväripaletilla.Koska tykästyin Hudan luomivärien koostumukseen, nappasin tämän ihanan violetin paletin Kööpenhaminan reissulta viime kesänä. Aivan kuin punainen siskonsa, tätäkin on tullut paljon käytettyä ja on myös helppo paletti, jos tarvitsee tehdä nopeasti näyttävää meikkiä. Tuntuu, että juurikin tällä hetkellä tartun tähän melkein joka kerta, kun meikki inspiraatio iskee.

Alla kuva Amethyst Obsessions paletilla tehdystä silmämeikistä.

Silmämeikki tehtynä Huda Beautyn Amethyst Obsessions paletilla.

*the Balm – Nude’tude

The Balmin Nudetude luomivärpaletti on kaunis neurraali paletti.

Klassikkopaletti, josta löytyy kaikki kauniiseen nudemeikkiin, mutta tarvittaessa pigmenttiä myös tummempiin silmiin. Mattaa ja kimallusta juuri sopivasti ja aivan mielettömän ihana pigmenttinen musta! Monista mun suosikkipaleteista uupuu juurikin tuo musta, mikä on ehdottomasti juhlameikin kulmakivi. Paletista lisää tässä aikaisemmasssa postauksessa.
Palettia saa esimerkiksi *Kickseistä tai *Cocopandalta.

*Smashit Metallic glitterpaletti

Glittermeikki luomiväripaletti Smashit Meallic.

Uusin tuttavuus, joka kiisi suoraan suosikkipalettien listalle. Koska siis hei GLITTER! Vaikka näihin tarvitseekin glitterprimerin pohjalle, niin koostumus ja tuo glitterin koko on just täydellinen silmämeikkiin. Sävyjä on tarpeeksi ja ne kimaltaa aivan ihanasti. Siis aivan mieletön paletti, jota ei ole edes hinnalla pilattu. Jos siis haluaa jotain ekstraa meikkeihin, niin tää on paletti juuri sitä varten.
Palettia saa ostettua *Cocopandalta.

Alla kuva Smashitin glitteristä silmämeikissä.

Smashit glitterpaletin vaaleanpuneista glitteriä silmäluomella.

Siinäpä listattuna mun tämän hetkiset suosikki luomivärpaletit. Mikä on sun mielestä paras luomiväripaletti ja miksi?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*