Header img

Maaliskuun Goodiebox 2020

13/04/2020
Tuotteet saatu ilmaiseksi.
Mainoslinkit merkitty *-merkillä

Vaikka eletäänkin jo huhtikuun puoliväliä, niin voidaan silti kurkata maaliskuun Goodieboxiin. Boxi tuli vasta reilusti huhtikuun puolella, joten eipä siitä oikein aikaisemmin olisi voinutkaan kirjoittaa. Goodiebox on kyllä ollut ihana piristys tähän epävarmaan kevääseen. Jos itse haluat tämän kuukausittaisen piristyspaketin itsellesi, niin sen voi tilata *Goodieboxin sivuilta. Hintaa on 24,95€ kuussa ja tilauksen voi päättää ihan milloin vain.

Maaliskuun Goodieboxin aiheena oli Bodylove.

Maaliskuun ”Bodylove” Goodiebox

Boxi sisälsi 4 täysikokoista ja 2 matkakokoista tuotetta:

Human+Kind – Body Soufflé vartalovoide, 16,45€
Aurelia – Revitalise & Glow Serum, 39,25€
Ivy Aïa – Micellar Cleansing Water, 2,70€
Vitamasques – Crystal Glow Hydrogel Eye Mask, 10,50€
Comme Deux – #liplove huuliöljy, 18€
Niré Beauty – Face Prep Tool, 5€
Arvo yhteensä n. 91,90€

Goodieboxin sisältö avattuna laatikossa, sillä boxin laatikkoa voi käyttää myös säilytykseen.

Boxin sisältö oli mielestäni oikein kiva ja sisälsi minulle tuntemattomia merkkejä.

Vitamasques taisi olla näistä ainut ennestään tuttu merkki ja silmänympärysnaamio tulee tarpeeseen, sillä kevät on kuivattanut kasvojen ihoa todella paljon.

Human+Kindin vartalovoide ainakin tuoksuu aivan ihanalle ja tulee varmasti käyttöön, sillä olen viimein kolmekymppisenä saanut itseni voitelemaan kroppaakin kasvojen lisäksi.

Aurelian seerumi on boxin kallein tuote ja tykkään seerumeista hurjasti. Mielenkiinnolla siis lähden tätäkin kokeilemaan, sitten kun entiset on käytetty pois.

Vartalovoide, seerumi, kasvohajra, misellivesi, huuliöljy ja silmämaski kuuluivat goodieboxiin.

Comme Deux huuliöljy oli myöskin mielenkiintoinen ja tuntui huulilla miellyttävältä. Sain punaisen sävyn, mutta huulilla se ei paljoa näy, joten sopii varmasti loistavasti kevättä ja kesää ajatellen ihan arkikäyttöönkin.

Niré Beautyn kasvoharjaa testaan myös mielenkiinnolla. Yleensä kaikki tällaiset harjat on mun iholle liian rajuja, mutta tuo tuntuu ainakin sormiin niin pehmeältä, että jopa minun herkkisnahka saattaa sen kestää. Ehdottomasti testaan senkin.

Ivy Aïan misellivesi oli ainut tuote, joka ei ainakaan nyt heti pääse käyttöön. Misellivettä löytyy jo sen verran varastosta, että se siirtynee suoraan eteenpäin, vaikka muutoin toki olisi kiva testata.

Sellainen oli maaliskuun Goodiebox. Mitä tykkäsit sisällöstä? 

Jos innostuit boxista ja haluat piristää, esimerkiksi kotona oleilua näinä aikoina, niin Goodieboxin voi tilata itselleen *heidän omilta sivuilta. Jokaisen boxin luvataan olevan vähintään 75 euron arvoinen, joten alle 25 eurolla saa tosi hyvän setin joka kuukausi. Tilaus on jatkuva, eli sen voi perua milloin vain.

Kurkkaa myös helmikuun Goodieboxiin.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*